8 din 21
8
Lansarea IPhone 4
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

atunci 219 euro la abonamentul Pantera 29 pentru iphone e cel mai ok, zic eu. Ai si minute, si mesaje si net si mms-uri. Abo ar fi 122 de lei/luna, nu e exagerat de mult, dar depinde de necesitatile fiecaruia.
Bafta!

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.09.10
h3llboy - 25 Septembrie 2010 12:12 PM

atunci 219 euro la abonamentul Pantera 29 pentru iphone e cel mai ok, zic eu. Ai si minute, si mesaje si net si mms-uri. Abo ar fi 122 de lei/luna, nu e exagerat de mult, dar depinde de necesitatile fiecaruia.
Bafta!

ar fi perfect ptr mine dar asta e problema, nu pot sa mi-l fac ca am deja abonament iphone 19 din august anul trecut. si nu pot sa-l modific in pantera 29 ca cei de la orange mi-au spus ca pot sa imi cumpar noul iphone, la pret redus, doar daca imi prelungesc abonamentul asta iphone 19 cu inca 2 ani, asta incepand cu luna februarie. pantera 29 e doar ptr noii abonati. singurul mod de a cumpara iphone 4 cu abonamentul asta de 29, e sa le trag teapa la abonamentul pe care il am deja si sa imi fac contract nou pe numele unei rude :|

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRank
Member

Am inteles, din cate vad e cam complicata treaba. Oricum o sa urmeze o “pauza” la orange de cateva saptamani bune, pana vine valul doi de stocuri. La mine in Sibiu din 2 shop-uri si 2 orange store, doar unul a adus cateva bucati care s-au dat pana la amiaza, o sa fie asteptare mare….si asa-i de naspa cand astepti, de-ti vine sa turbezi:d

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
h3llboy - 25 Septembrie 2010 12:12 PM

Bafta!

Dar parca abonamentul era 29+15(optiunea My Smartphone) .

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member

Era, nu mai este. acest abo de 29 e “Pantera ptr iphone” e practic un 20+9 , optiunea e deja inclusa, conceput special ptr iphone 4. Iti spun din sursa sigura, ca lucrez la un partener orange, si am primit ofertele de 2 zile wink

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.02.08
h3llboy - 25 Septembrie 2010 12:39 PM

Era, nu mai este. acest abo de 29 e “Pantera ptr iphone” e practic un 20+9 , optiunea e deja inclusa, conceput special ptr iphone 4. Iti spun din sursa sigura, ca lucrez la un partener orange, si am primit ofertele de 2 zile wink

Cert este ca aseara pe magazinul online nu se putea cumpara fara optiunea de 15, indiferent de abonament. De aia am si renuntat.

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 24.04.08

oare cand o sa putem sa-l cumparam fara restrictii idioate impuse de orange?

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05
hovito - 25 Septembrie 2010 02:20 PM

oare cand o sa putem sa-l cumparam fara restrictii idioate impuse de orange?

Cind o sa il aduca si cei de la Vodafone . Probabil o sa se intimple prin Noiembrie.

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

FaceTime merge? ca am citit undeva ca e restrictionat in tarile UE….ma refer la varianta oficiala prin wifi

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu in UE e restrictionat Face Time, ci in Orientul Apropiat.

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

In UAE e restrictionat .. ca e securitatea nationala in mare pericol, sa vezi femeia aproapelui fara voal ...
In alta ordine de idei, uite de ce n-are Orange stoc la aifoane ...

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 18.11.09

Pround owner of the new Iphone 4… Pantera 20 (pe 2 ani) + My smartphone + 250 euro.

Semnătură 

 MBP  iPod Nano  iPhone  Time Capsule  Mac Pro  Apple TV  iPad 

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 24.04.08

Bravo o sa platesti in aia 2 ani 2800Ron pe abonament smile) Eu n-as fi asa proud smile)
Oricum sa-l folosesti sanatos. Cum ai reusit sa prinzi pe stoc?

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 18.11.09

Pai de banii aia si vorbesti la telefon, ai si internet etc. L-am comandat la 8:00 vineri. Daca il iei SIM FREE si apoi itzi faci abonament, cat platesti lunar?

Semnătură 

 MBP  iPod Nano  iPhone  Time Capsule  Mac Pro  Apple TV  iPad 

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

De ieri orice iPhone luat din EU beneficiaza de garantie oriunde in EU. Astfel no more Orange shit for me ever! cu fiecare achizitie in parte 3G, 3Gs, 4G mi-am dat cu tesla in coa_e intr-un mariaj fortat!
Gata cu incompetenta, rea vointa, badjocura si alte cate mizerii din partea lor. Cel mai neprofesionist operator din tara asta unde toti sunt neprofesionisti. Ii urasc de le vreau raul!

Semnătură 

A Greener Apple

8 din 21
8