atunci 219 euro la abonamentul Pantera 29 pentru iphone e cel mai ok, zic eu. Ai si minute, si mesaje si net si mms-uri. Abo ar fi 122 de lei/luna, nu e exagerat de mult, dar depinde de necesitatile fiecaruia.
Bafta!
atunci 219 euro la abonamentul Pantera 29 pentru iphone e cel mai ok, zic eu. Ai si minute, si mesaje si net si mms-uri. Abo ar fi 122 de lei/luna, nu e exagerat de mult, dar depinde de necesitatile fiecaruia.
Bafta!
ar fi perfect ptr mine dar asta e problema, nu pot sa mi-l fac ca am deja abonament iphone 19 din august anul trecut. si nu pot sa-l modific in pantera 29 ca cei de la orange mi-au spus ca pot sa imi cumpar noul iphone, la pret redus, doar daca imi prelungesc abonamentul asta iphone 19 cu inca 2 ani, asta incepand cu luna februarie. pantera 29 e doar ptr noii abonati. singurul mod de a cumpara iphone 4 cu abonamentul asta de 29, e sa le trag teapa la abonamentul pe care il am deja si sa imi fac contract nou pe numele unei rude :|
Am inteles, din cate vad e cam complicata treaba. Oricum o sa urmeze o “pauza” la orange de cateva saptamani bune, pana vine valul doi de stocuri. La mine in Sibiu din 2 shop-uri si 2 orange store, doar unul a adus cateva bucati care s-au dat pana la amiaza, o sa fie asteptare mare….si asa-i de naspa cand astepti, de-ti vine sa turbezi:d
Bafta!
Dar parca abonamentul era 29+15(optiunea My Smartphone) .
Era, nu mai este. acest abo de 29 e “Pantera ptr iphone” e practic un 20+9 , optiunea e deja inclusa, conceput special ptr iphone 4. Iti spun din sursa sigura, ca lucrez la un partener orange, si am primit ofertele de 2 zile
Era, nu mai este. acest abo de 29 e “Pantera ptr iphone” e practic un 20+9 , optiunea e deja inclusa, conceput special ptr iphone 4. Iti spun din sursa sigura, ca lucrez la un partener orange, si am primit ofertele de 2 zile
Cert este ca aseara pe magazinul online nu se putea cumpara fara optiunea de 15, indiferent de abonament. De aia am si renuntat.
In UAE e restrictionat .. ca e securitatea nationala in mare pericol, sa vezi femeia aproapelui fara voal ...
In alta ordine de idei, uite de ce n-are Orange stoc la aifoane ...
Pai de banii aia si vorbesti la telefon, ai si internet etc. L-am comandat la 8:00 vineri. Daca il iei SIM FREE si apoi itzi faci abonament, cat platesti lunar?
De ieri orice iPhone luat din EU beneficiaza de garantie oriunde in EU. Astfel no more Orange shit for me ever! cu fiecare achizitie in parte 3G, 3Gs, 4G mi-am dat cu tesla in coa_e intr-un mariaj fortat!
Gata cu incompetenta, rea vointa, badjocura si alte cate mizerii din partea lor. Cel mai neprofesionist operator din tara asta unde toti sunt neprofesionisti. Ii urasc de le vreau raul!