9 din 21
9
Lansarea IPhone 4
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

suna foarte ok ce spui, EMacsi.
In alta ordine de idei, am discutat cu cineva din Orange, se pare ca cei care fac figuri cu comenzile de iPhone pe Romania ar fi chiar Apple. Dintr-o comanda de multe mii de iPhoane au livrat numai 500, necrezand ca se vor vinde nici astea. Acuma nu stiu cat de e real, dar sursa e de foarte mare incredere.

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

orange-ul stia de la inceput ca il va lansa spre sfarsitul lui septembrie. daca va uitati la keynote-ul apple-ului de lansare iphone 4 o sa vedeti ca jobs a dat datele exacte de lansare in lume. ca orange a spus apoi ca il va lansa “in cateva saptamani” a fost doar o incercare de marketing care mai mult i-a frustrat pe cei care au crezut asta.

foarte putini au fost cei care au reusit sa mearga in magazin sa cumpere iphone 4 in romania dupa ce s-a lansat pentru ca toate telefoanele s-au vandut imediat in urma precomenzilor facute cu mult timp in urma. orange nu a oferit optiunea de precomanda pe site, asa cum a facut cand s-au lansat celelalte modele pentru ca atunci foarte multi oameni au facut precomenzi, dar foarte putine s-au finalizat prin cumpararea lor propriu-zisa. asa ca acum au oferit posibilitatea de precomanda insa direct in orange shop obligandu-i pe cei care chiar sunt interesati sa-l cumpere, sa dea o fuga pana in shop sa il precomande.

ma asteptam ca preturile sa fie mult mai mari, chiar sunt acceptabile. 219 euro pentru un abonament de 130 de lei pe luna in care ai inclus cam tot ce ai nevoie. pentru cei care au facut nu stiu ce calcule ca vor plati nu stiu cate mii de lei in 2 ani, chestia asta n-are nicio relevanta atata vreme cat si-asa as fi platit un abonament la fel de mare pentru minute, sms, si net mobil, la orice alt operator, sau pentru orice alt telefon. deci banii aia ii platesti si fara iphone, si cu iphone. si nu inteleg de ce lumea si-ar cumpara iphone la liber ca apoi sa nu ii poata folosi toate functiile la maximum. misto e ca oferta include internet nelimitat (insa dupa 1GB de trafic, viteza scade). m-a amuzat si steluta de subsol care spunea ca daca se descopera ca ai folosit telefonul ca si modem, internetul va fi restrictionat, ceea ce mi se pare oarecum normal, acest trafic fiind destinat exclusiv internetului mobil.

celelalte modele de iphone s-au vandut foarte prost in romania (oare de ce orange-ul nu face public nicio cifra?!). se vehiculeaza doar 1500 de telefoane 3g si 3gs vandute de orange in romania. se compara cifra asta raportatata pe o perioada de cativa ani cu milioanele vandute in primele zile de lansare in alte tari? smile de aceea orange ori a comandat prea putine, ori apple a decis sa trimita mai putine, si sa le redirectioneze pe cele pe care le avea disponibile spre alte tari unde chiar exista cerere. pana la urma s-a demonstrat ca si la noi ar fi fost nevoie de mai multe. insa mi se pare extraordinar ca apple nu poate face fata cererii, de aceea au si amanat lansarea variantei de iphone pe alb.

am facut deja precomanda la un shop din bucuresti, mi s-a spus ca se asteapta reintregirea stocului vineri (si in china tot spre sfarsitul saptamanii asteptau mai multe modele, asta dupa ce s-au vadut 100.000 in primele 4 zile). astept ziua de vineri :-w

si am o intrebare, poate reuseste cineva sa-mi raspunda. dupa problema cu semnalul, jobs a promis ca va oferi gratuit un bumper cu orice iphone achizitionat. va include orange-ul si acest accesoriu in pachet? smile

si mai am o intrebare: facetime-ul s-a lansat si pe ipod touch, asta inseamna ca vom putea suna de pe un touch pe un touch (sau iphone 4) complet gratuit? daca e asa, mi se pare genial.

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Este mai ieftin putin decat calculele ce le facea lumea, dar oricum ,600 euro nu e tocmai “ban de buzunar” .... cu abonament pe 2 ani e ok chiar pentru cine se baga la contracte cu orange, plus ca fara abonament si trafic de date macar 1gb prin 3G pe luna, este cam useless, desi in orasele mari e plin de wirelessuri nesecurizate sau cu parole default.

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.03.09
Adrian895 - 30 Septembrie 2010 01:27 AM

orange-ul stia de la inceput ca il va lansa spre sfarsitul lui septembrie. daca va uitati la keynote-ul apple-ului de lansare iphone 4 o sa vedeti ca jobs a dat datele exacte de lansare in lume. ca orange a spus apoi ca il va lansa “in cateva saptamani” a fost doar o incercare de marketing care mai mult i-a frustrat pe cei care au crezut asta.

foarte putini au fost cei care au reusit sa mearga in magazin sa cumpere iphone 4 in romania dupa ce s-a lansat pentru ca toate telefoanele s-au vandut imediat in urma precomenzilor facute cu mult timp in urma. orange nu a oferit optiunea de precomanda pe site, asa cum a facut cand s-au lansat celelalte modele pentru ca atunci foarte multi oameni au facut precomenzi, dar foarte putine s-au finalizat prin cumpararea lor propriu-zisa. asa ca acum au oferit posibilitatea de precomanda insa direct in orange shop obligandu-i pe cei care chiar sunt interesati sa-l cumpere, sa dea o fuga pana in shop sa il precomande.

Mi se pare absurd ca sa te astepti ca precomenzi facute in conditiile in care nu se stia pretul telefonului sa fie si onorate intr-un procent ridicat. Eu sunt unul dintre cei care au avut precomanda cand s-a lansat IPhone-ul in Romania prima data si nu mi l-am cumparat de la Orange, pentru ca preturile erau pur si simplu prea mari, comparat cu alte lansari al aceluiasi produs din alte tari!!

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Pentru cine e client orange si avea sau dorea un abonament preturile mi s-au parut super ok.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 11.08.09

si mai am o intrebare: facetime-ul s-a lansat si pe ipod touch, asta inseamna ca vom putea suna de pe un touch pe un touch (sau iphone 4) complet gratuit?

Da, daca ambele device-uri sunt in aceeasi retea wireless. smile

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Cum adica? Din cate s-a vazut in filmuletele de prezentare, aia se sunau in retele diferite.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
Crilutz - 30 Septembrie 2010 02:14 PM

Nu mai vorbi prostii daca nu sti,am sunat eu un prieten in Franta si merge fara probleme.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
Crilutz - 30 Septembrie 2010 02:14 PM

si mai am o intrebare: facetime-ul s-a lansat si pe ipod touch, asta inseamna ca vom putea suna de pe un touch pe un touch (sau iphone 4) complet gratuit?

smile) cum adik tre sa fie in aceeasi retea wi-fi…..daca sunt in aceeasi retea wi-fi inseamna ca oricum il vezi pe ala….asta daca nu cumva vb din camera diferite smile)
NORMAL ca nu trebuie sa fie fin aceeasi retea WI-FI si merge iTouch - iTouch, iTouch - iPhone4, iPhone4 - iPhone4…in oricare ordine

FUNNY! auzi…cica tre sa fie in acelasi hotspot smile)

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

asta mi se pare revolutionar. apeluri VIDEO gratuite intre utilizatori. chiar daca unul se afla in romania si celalalt in hawaii.

insa va trece multaaa vreme pana cand retelele vor putea suporta facetime-ul. asta se va intampla probabil cand vom avea retele 4g, desi ma indoiesc ca retelele mobile or sa accepte vreodata apeluri video gratuite atata vreme cat ei le taxeaza.

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

AI sa razi….dar prin JB la versiunea iOS 4.0.1…..exista un tweak care te lasa sa folosesti Facetime prin 3G….....am testat treaba la 4.0.1 si merge fara probleme, si probabil va fiportat pt 4.1 cand o sa apara JB. NUmai ca acel tweak costa….dar merita. Deci nu mai trebuie sa astepti.
Un singur lucru mai vreau…...un tweak care sa permita videocall cu oricare alt tel mobil ce suport…..cum ar fi NOKIA.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

m-a amuzat si steluta de subsol care spunea ca daca se descopera ca ai folosit telefonul ca si modem, internetul va fi restrictionat, ceea ce mi se pare oarecum normal, acest trafic fiind destinat exclusiv internetului mobil.

Desigur, aceasta nu mai este o problema, atat timp cat le platesti lor 15 euro extra pe luna taxa de tethering. Niste hoti!

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

hehe, mie mi-au zis la vodafone ca nu merge netul pe Blackberry fara BIS ... dupa juma de ceas de cautat si inca 10 min de pus in aplicare l-am facut sa mearga. Ulterior mi-am pus o alta optiune de net, tot cei de la vodafone mi-au zis ca nu se poate sa fac tether ... again, dupa 40 de min fac tether si prin bluetooth si prin cablu, si pe mac, si pe windows cum vreau.
Va merge fara probleme prin diverse solutii.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
goosebumps4 - 30 Septembrie 2010 02:53 PM

hehe, mie mi-au zis la vodafone ca nu merge netul pe Blackberry fara BIS ... dupa juma de ceas de cautat si inca 10 min de pus in aplicare l-am facut sa mearga. Ulterior mi-am pus o alta optiune de net, tot cei de la vodafone mi-au zis ca nu se poate sa fac tether ... again, dupa 40 de min fac tether si prin bluetooth si prin cablu, si pe mac, si pe windows cum vreau.
Va merge fara probleme prin diverse solutii.

SUBSCRIU….same here…..si sincer acum….cat tether poti sa faci ca sa se prinda aia? tragi filme prin 3G?...joci CS?....il folosesti ocazional. Si mai ales la Voda e mai greu sa se prinda avand in vedere ca nu au suport pt iPhone.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

acuma putin on topic, stie cineva cand mai primesc shopurile Orange iphonuri? la Cluj de ex. ?

9 din 21
9