Comanda online de pe site-ul Orange , se finalizeaza la un moment dat intr-un magazin orange pentru semnarea hartzogaraielor ? Si iphone-ul vine la adresa prin curierat sau se poate ridica din magazin ?
Comanda online de pe site-ul Orange , se finalizeaza la un moment dat intr-un magazin orange pentru semnarea hartzogaraielor ? Si iphone-ul vine la adresa prin curierat sau se poate ridica din magazin ?
Eu am sunat la ei si mi-au zis ca imi vine acasa, dar mai am abonamente la ei. Mi-a zis ca in 4-5 zile il am prin Fan Curier
E nasol , eu nu vreau sa imi vina acasa si nu gasesc nici o optiune pt a specifica ca vreau sa il ridic din Orange shop ! Iar alta chestie , eu am facut precomanda intr-un Orange Shop Bucuresti si in continuare nu au stoc , am sunat la shop-ul respectiv si cica stoc 0. Sa inteleg ca daca il iau via online am sanse sa imi vina mai repede “in magazin” pentru ca eu de acolo vreau sa il ridic ? Sau ... cum sa procedez ?
Mall Vitan Bucuresti ! Proud to be an iPhone 4 owner ! A venit cu 4.1 pe el .
Au venit doar pentru cei care au facut precomanda. Prietena mea care si-a facut la o zi dupa ce mi-am facut eu precomanda, ei nu ia venit. Va trebuii sa astepte pana la urmatorul lot :(
am fost azi la plaza sa iau doua telefoane…nu au pe stoc,si nici nu au idee cand vor primi.mi-a notat numele si numarul de tel pe un biletel si mi-a spus ca ma vor anunta cand vor primi.
nu stiu ce sa cred,oare voi fi sunat?faza este ca nici online nu pot face o precomanda.nu stiu cum ati reusit voi dar mie imi apare stoc 0 si nu pot finaliza comanda.