si cum e? care sunt primele impresii? sunteti incantati, sau dezamagiti?
va spun parerea mea, am avut 3g, 3gs, si-acum am luat un 4. diferenta majora consta in materialele folosite, care sunt de cea mai biuna calitate. senzatia pe care o ai, atunci cand tii in mana un 4, e minunata, simti cu adevarat ca folosesti un produs premium. ce mai, in termeni de design si materiale folosite este o bijuterie industriala. in ceea ce priveste utilizarea, experienta este mai mult decat ok, display-ul este excelent, cu o rezolutie care nu lasa loc de comentarii, video si foto sta foarte bine. in rest, totul se aseamna cu 3gs. in concluzie, pot sa va spun ca aproape ca m-am indragostit de noua mea jucarie
si cum e? care sunt primele impresii? sunteti incantati, sau dezamagiti?
va spun parerea mea, am avut 3g, 3gs, si-acum am luat un 4. diferenta majora consta in materialele folosite, care sunt de cea mai biuna calitate. senzatia pe care o ai, atunci cand tii in mana un 4, e minunata, simti cu adevarat ca folosesti un produs premium. ce mai, in termeni de design si materiale folosite este o bijuterie industriala. in ceea ce priveste utilizarea, experienta este mai mult decat ok, display-ul este excelent, cu o rezolutie care nu lasa loc de comentarii, video si foto sta foarte bine. in rest, totul se aseamna cu 3gs. in concluzie, pot sa va spun ca aproape ca m-am indragostit de noua mea jucarie
Subscriu la ce a scris ardel, este o bijuterie de telefon, merita luat!
am fost ieri la un Orange Store din Liberty iar vanzatorul de acolo mi-a spus ca mai devreme de o luna nu are cum sa primeasca stocul nou.
acum,nu stiu ce sa mai zic.eu sper sa nu dureze chiar o luna.
Eu am fost azi in Orange Shop si mi-au spus ca dureaza cam 14 zile dar m-au sfatuit sa-l comand online pentru ca il voi primi mai repede. Doar ca online apare ca nefiind pe stoc si nu se poate da comanda—duhhh.
Initial au vrut sa-mi faca abonament doar cu optiunea MySmartphone dar le-am spus ca nu vreau si apoi au spus ca se poate si fara.
Am vb si eu ieri cu cei din Baneasa si mi-au spus ca nu stiu nimic de stocul nou. Stie cineva daca pot sa imi fac portare daca il comand de pe online, si care e procedura ?