deci…dupa ce l-au lansat acum cateva saptamani, am zis sa imi comand si eu unul pe corporate. Totul bun si frumos, dupa un “in curand” care a durat 3 1/2 luni. Apoi ca sa imi zica dsa. de la corporate ca se rezerva si in functie de liste se livreaza. Ieri de nervi, dupa ce am aflat ca alt prieten a primit deja pe corporate am decis sa ii scriu lui Steve, si l-am pus in CC pe dl.CEO de la Orange Ro unde mi-am exprimat nemultumirea fata de serviciile Orange precum si politica de marketing de 2 loi pe care au adoptat-o. Ca urmare a reclamatiei…m-au sunat cei de la Orange ca maine imi pot ridica telefonul.
Fericitule! Eu am comandat pe abonament corporate inainte de lansare dar si exact in ziua lansarii si de atunci ma duc cu zaharelul.Zilnic. Ca nu au stoc ca etc etc etc….Si in shop plus pe net tot apare. Asta inseamna foamea de abonamente noi. Ce conteaza ca abonamentul corporate baga in tolba lor bani cand ei pot sa mai dea un abonament unuia ce oricum vinde telefonul triplu si le da teapa la abonament apoi. Acum ca il aduce si Vodafone sa vezi iures. Cand ai concurenta parca ti se mai estompeaza nesimtirea. Nu-i asa Orange?
deci…dupa ce l-au lansat acum cateva saptamani, am zis sa imi comand si eu unul pe corporate. Totul bun si frumos, dupa un “in curand” care a durat 3 1/2 luni. Apoi ca sa imi zica dsa. de la corporate ca se rezerva si in functie de liste se livreaza. Ieri de nervi, dupa ce am aflat ca alt prieten a primit deja pe corporate am decis sa ii scriu lui Steve, si l-am pus in CC pe dl.CEO de la Orange Ro unde mi-am exprimat nemultumirea fata de serviciile Orange precum si politica de marketing de 2 loi pe care au adoptat-o. Ca urmare a reclamatiei…m-au sunat cei de la Orange ca maine imi pot ridica telefonul.
Fericitule! Eu am comandat pe abonament corporate inainte de lansare dar si exact in ziua lansarii si de atunci ma duc cu zaharelul.Zilnic. Ca nu au stoc ca etc etc etc….Si in shop plus pe net tot apare. Asta inseamna foamea de abonamente noi. Ce conteaza ca abonamentul corporate baga in tolba lor bani cand ei pot sa mai dea un abonament unuia ce oricum vinde telefonul triplu si le da teapa la abonament apoi. Acum ca il aduce si Vodafone sa vezi iures. Cand ai concurenta parca ti se mai estompeaza nesimtirea. Nu-i asa Orange?
Chiar aveti impresia ca Orange va lasa macar 1(unu) cent la telefon? Eu nu prea cred, sunt client Orange de aproximativ 5 ani(am 6 abonamente) si doar in momentul in care am spus ca vreau sa le inchid am primit a doua zii un telefon cu o oferta foarte avantajoasa telefon/abonament. Nu am nimic cu ei deoarece sunt foarte multumit de serviciile oferite doar ca in ultimii 2 ani parca s-au axat mai mult pe noii abonati decat pe cei vechi. Pacat…
Chiar aveti impresia ca Orange va lasa macar 1(unu) cent la telefon? Eu nu prea cred, sunt client Orange de aproximativ 5 ani(am 6 abonamente) si doar in momentul in care am spus ca vreau sa le inchid am primit a doua zii un telefon cu o oferta foarte avantajoasa telefon/abonament. Nu am nimic cu ei deoarece sunt foarte multumit de serviciile oferite doar ca in ultimii 2 ani parca s-au axat mai mult pe noii abonati decat pe cei vechi. Pacat…
Cu siguranta nu va lasa. Dar problema mea cu Orange nu este legata de costuri abonament sau terminal. Abonamentul este ok. Terminalul il platesc si…se cotizeaza destul la ei in fiece luna. Nasol este comportamentul gen: il duc pe asta cu zaharelul poate duce. Si nu cred ca merge neaparat nu amenintarile. Au primit subtil ( poate mergea si mai dur si in fata) un mesaj de posibil la revedere. Acelasi intuneric. Probabil raspund in functie de cat de tare tipi la ei…
Din ce am inteles eu la corporate din 8500 buc comandate ferm au primit 600.
Mai bine incercati online. Spre “rusinea” mea am reusit de doua ori. Inca odata multumesc celor care m-au anuntat.
Nu vad eu bine s-au iPhone 4 de 16 sta de vreo 2 ore pe magazinul online si nu se mai termina? :)
Din pacate eu vreau sa iau la fidelizare asa ca trebuie sa astept sa ma cheme la magazin fizic.
Baga si ei mare pe ultima suta de metri, inainte sa apara si la VDF.
Si eu astept sa fiu chemat la magazin. Am facut comanda la 2 zile dupa lansare la Victoriei. Ieri am trecut pe acolo si mi-au zis ca pana acum au primit fix 5 telefoane!! Dar asteapta un colet mare saptamana viitoare…
Nu vad eu bine s-au iPhone 4 de 16 sta de vreo 2 ore pe magazinul online si nu se mai termina?
Din pacate eu vreau sa iau la fidelizare asa ca trebuie sa astept sa ma cheme la magazin fizic.
Baga si ei mare pe ultima suta de metri, inainte sa apara si la VDF.
Si eu astept sa fiu chemat la magazin. Am facut comanda la 2 zile dupa lansare la Victoriei. Ieri am trecut pe acolo si mi-au zis ca pana acum au primit fix 5 telefoane!! Dar asteapta un colet mare saptamana viitoare…
Eu vreau sa iau versiunea de 32 la fidelizare. M-am inscris la 3 magazine din Bucuresti. Victoriei, Plaza Romania si mall-ul din Cotroceni.
Am fost acum doua zile sa vad care mai e situatia. La Plaza mi-au zis ca n-au primit nici o bucata dar siiigur luna asta primesc multe ca ei sunt magazin mare! La Victoriei cica n-au primit nici macar un singur telefon de 32 pana acum. Iar la Cotroceni mi-au zis ca sunt 30 de persoane pe lista si ca asteapta sa primeasca… un singur telefon de 32!
In timpul asta au fost de nenumarate ori telefoanele pe magazinul online, iar acum vad ca zac acolo! Este clar ca este o politica deliberata. Pentru ca nu pot sa te refuze in magazin sa-ti dea telefon la fidelizare, au ales varianta sa aduca cat mai putine telefoane in magazinele fizice si sa dea majoritatea pe online, unde nu poti sa faci fidelizare.
Pentru mizeria pe care o fac, ar merita sa-mi retrag abonamentele de la ei si sa ma mut la Vodafone! Am 3 abonamente de telefon si unul de Internet la Orange. Ah, daca ar da drumul Vodafone la iPhone acum, le-as arata astora de la Orange ce inseamna sa-ti bagi joc de clientii vechi!
@kronberg
Dar online se pot lua la fidelizare. Nu inteleg revolta ta.
Nu se poate decat daca ai deja abonamentul respectiv. Eu am acum Delfin 8 si cand selectez numarul meu de telefon imi apare pretul telefonului peste 500 de euro. Eu vreau sa trec la abonament Pantera 29 pentru iPhone ca sa platesc doar 319 Euro si sa-mi pastrez numarul actual de telefon, dar n-am cum sa fac asta online. Am vorbit la telefon la magazinul online si mi-au spus ca intai trebuie sa discut cu Orange sa ma treaca la abonamentul de 29 ai abia apoi sa fac comanda online.
Pai cum sa trec la abonamentul de 29 pentru iPhone… daca n-am iPhone! Ma duc sa schimb abonamentul in speranta ca o sa prind sa cumpar telefonul online odata si odata? Si daca nu prind ce fac? Platesc 29 de euro pe luna fara sa am iPhone? Totul este facut in asa fel incat daca esti client vechi sa nu poti cumpara online! Ori au facut-o intentionat, ori e prostie tipic romaneasca!
Apropo, gata a disparut si lotul asta din magazin. Dupa 6-7 ore.
@kronberg
Dar online se pot lua la fidelizare. Nu inteleg revolta ta.
Nu se poate decat daca ai deja abonamentul respectiv. Eu am acum Delfin 8 si cand selectez numarul meu de telefon imi apare pretul telefonului peste 500 de euro. Eu vreau sa trec la abonament Pantera 29 pentru iPhone ca sa platesc doar 319 Euro si sa-mi pastrez numarul actual de telefon, dar n-am cum sa fac asta online. Am vorbit la telefon la magazinul online si mi-au spus ca intai trebuie sa discut cu Orange sa ma treaca la abonamentul de 29 ai abia apoi sa fac comanda online.
Pai cum sa trec la abonamentul de 29 pentru iPhone… daca n-am iPhone! Ma duc sa schimb abonamentul in speranta ca o sa prind sa cumpar telefonul online odata si odata? Si daca nu prind ce fac? Platesc 29 de euro pe luna fara sa am iPhone? Totul este facut in asa fel incat daca esti client vechi sa nu poti cumpara online! Ori au facut-o intentionat, ori e prostie tipic romaneasca!
Apropo, gata a disparut si lotul asta din magazin. Dupa 6-7 ore.
) sunt fix in situatia ta, numai ca eu am fost la shop sa imi schimb abonamentul in pantera 49 in speranta ca il prind repede pe online.
Astazi bomba apare online! Sun frumos 202. Spun ce vreau. Si ghici ce? Ne pare rau dar e un bug in sistem si nu putem sa il comandam. Eroarea este undeva in contul meu de online. Fiindca desteptii nu au fost in stare sa imi schimbe ca lumea abonamentul. Si sunt o gramada de date lipsa. Deci rezolvarea sta la marele webmaster orange. Care bineinteles ca in weekend nu lucreaza si saptamana viitoare cand o sa aibe chef o sa dileasca bug-ul. Pana atunci. Ne pare rau nu se poate face nimic. Daca problema nu o sa se resolve repede zbor direct catre vodafone. Oricum stau la orange de 2 ani numai pt iPhone.
Asa ca daca vrei sa iti schimbi intai abonamentul ca sa iei online gandeste te de 2 ori inainte.
Totul este facut in asa fel incat daca esti client vechi sa nu poti cumpara online! Ori au facut-o intentionat, ori e prostie tipic romaneasca!
nu e chiar asa, nici eu ca si client nou nu am putut comanda online pentru ca nu imi puteam porta numarul.
daca mai ma tineau inca o saptamana nici nu mai ma mutam pt ca urmeaza sa-l aduca si vodafone. eh, asta e