Daca faca o comanda online pentru un iPhone cu abonament, Orange imi trimite cartela aferenta impreuna cu telefonul, sau trebuie sa merg intr-un Orange Shop/Store pentru abonamentul respectiv?
Daca faca o comanda online pentru un iPhone cu abonament, Orange imi trimite cartela aferenta impreuna cu telefonul, sau trebuie sa merg intr-un Orange Shop/Store pentru abonamentul respectiv?
Si daca vreau sa fac portare sau am deja o cartela cu numar fain pe care vreo s-o trec pe abonament, cum trebuie sa procedez? Vreau sa beneficiez de comanda online pentru ca se misca mai repede asa.
Si daca vreau sa fac portare sau am deja o cartela cu numar fain pe care vreo s-o trec pe abonament, cum trebuie sa procedez? Vreau sa beneficiez de comanda online pentru ca se misca mai repede asa.
pt portare cand faci comanda online trebuie sa comunici seria de pe spatele cartelei pe care vrei sa o portezi…ti se va da un numar provizoriu,iar cand operatorul v-a accepta portarea iti va fi trecut acel numar pe abonamentul pe care l-ai ales.
pt portare sau un nou abonament trebuie sa te duci in magazin sa semnezi actele si sa ridici telefonul.
Nu mai vreau portare ca dureaza mult. Dar vreau sa trec pe abonament o cartela prepay care sta intr-un sertar de ceva vreme dar are numar fain si nu vreau sa renunt la el. Pot face comanda online cu abonament nou dar sa specific undeva ca am cartela asta? Intreb pentru ca eu n-am vazut optiunea asta, dar nici n-am dus pana la capat o comanda online.
Au venit si ale mele vineri la pranz. Comandate marti online.
Am deja cateva impresii de impartasit:
- bateria e mai buna. Incarcat vineri seara - mai am 28% din ea. Intr-adevar a fost weekend dar, chiar daca nu am vorbit la fel de mult ca in timpul saptamanii, l-am butonat destul de tare. Pe 3G nu am depasit 48 de ore niciodata. Conditii de utilizare similare: 3G, WiFi, Bluetooth active, aplicatiile tinute sub control - oprite la exit;
- calitatea materialelor e de top, sotia mea m-a surprins cand mi-a spus ca-i place mai tare decat Nokia 8600Luna (fostul ei telefon - care i-a placut la nebunie - si e o persoana greu de multumit );
- display-ul e un deliciu - am reusit sa citesc niste texte online care se vad ca niste dungi negre pe 3G;
- am incercat sa-i fac semnalul sa scada, tinandu-l strans cu mana stanga si unind segmentele de antena dar nu am remarcat nici o schimbare :|
- FaceTime e misto. Daca nu ai totusi WiFi la indemana, Yahoo Messenger e un compromis ok. Nu se vede nici pe departe la fel de bine, dar faptul ca poti purta o conversatie video iPhone - iPhone si iPhone - Mac e super tare (incercate amandoua - se misca rezonabil).
FaceTime e misto. Daca nu ai totusi WiFi la indemana, Yahoo Messenger e un compromis ok. Nu se vede nici pe departe la fel de bine, dar faptul ca poti purta o conversatie video iPhone - iPhone si iPhone - Mac e super tare (incercate amandoua - se misca rezonabil).
cum ai reusit sa efectuezi un apel video pe yahoo messenger, de pe iphone pe mac?
am citit cateva articole pe net care spuneau ca orange-ul va scadea preturile la iphone 4 (ca si raspuns la lansarea iphone la vodafone) la 99 euro cu abonament pantera 12 si optiunea my smartphone si am sunat un prieten care lucreaza la orange si acesta mi-a confirmat asta. nu stiu ce sa cred. voi stiti ceva?
De pe iPhone pe iPhone si de pe iPhone pe Mac. Tocmai am vorbit (+video) cu un prieten din US. Am incercat intai Yahoo - AIM si nu a mers, apoi s-a logat cu Yahoo si a mers perfect. Eu pe WiFi acasa, el pe 3G pe afara. Aveam un pic delay pe video si sunetul se auzea sacadat cateodata dar ne-am inteles.