19 din 21
19
Lansarea IPhone 4
  [ Ignoră ]   [ # 271 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Daca faca o comanda online pentru un iPhone cu abonament, Orange imi trimite cartela aferenta impreuna cu telefonul, sau trebuie sa merg intr-un Orange Shop/Store pentru abonamentul respectiv?

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 272 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10
MacAndrew - 16 Octombrie 2010 07:06 AM

Daca faca o comanda online pentru un iPhone cu abonament, Orange imi trimite cartela aferenta impreuna cu telefonul, sau trebuie sa merg intr-un Orange Shop/Store pentru abonamentul respectiv?

Da, iti trimite si SIM-ul aferent in pachet.

[ Ignoră ]   [ # 273 ]
RankRankRank
Member

Si daca vreau sa fac portare sau am deja o cartela cu numar fain pe care vreo s-o trec pe abonament, cum trebuie sa procedez? Vreau sa beneficiez de comanda online pentru ca se misca mai repede asa.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 274 ]
RankRank
Jr. Member
MacAndrew - 16 Octombrie 2010 07:14 AM

Si daca vreau sa fac portare sau am deja o cartela cu numar fain pe care vreo s-o trec pe abonament, cum trebuie sa procedez? Vreau sa beneficiez de comanda online pentru ca se misca mai repede asa.

Din pacate nu cred ca poti sa faci asta on-line…

[ Ignoră ]   [ # 275 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
MacAndrew - 16 Octombrie 2010 07:14 AM

pt portare cand faci comanda online trebuie sa comunici seria de pe spatele cartelei pe care vrei sa o portezi…ti se va da un numar provizoriu,iar cand operatorul v-a accepta portarea iti va fi trecut acel numar pe abonamentul pe care l-ai ales.
pt portare sau un nou abonament trebuie sa te duci in magazin sa semnezi actele si sa ridici telefonul.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 276 ]
RankRankRank
Member

Nu mai vreau portare ca dureaza mult. Dar vreau sa trec pe abonament o cartela prepay care sta intr-un sertar de ceva vreme dar are numar fain si nu vreau sa renunt la el. Pot face comanda online cu abonament nou dar sa specific undeva ca am cartela asta? Intreb pentru ca eu n-am vazut optiunea asta, dar nici n-am dus pana la capat o comanda online.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 277 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.10.10

iPhone 4 la Orange la… 99 Euro??? Oare sa nu ma mai grabesc? smile

http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/orange/iphone-4-la-99-de-euro-prin-orange—raspuns-anticipat-la-viitoarea-oferta-vodafone_8603.html

http://twitter.com/MariusMicsa

[ Ignoră ]   [ # 278 ]
RankRank
Jr. Member
kronberg - 16 Octombrie 2010 03:02 PM

iPhone 4 la Orange la… 99 Euro??? Oare sa nu ma mai grabesc? smile

http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/orange/iphone-4-la-99-de-euro-prin-orange—raspuns-anticipat-la-viitoarea-oferta-vodafone_8603.html

http://twitter.com/MariusMicsa

Sincer nu prea cred ca o sa fie IP4 la 99 euro. Poate de la 99 euro.

[ Ignoră ]   [ # 279 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07
kronberg - 16 Octombrie 2010 03:02 PM

Mi-a placut dezinformarea aia scrisa cu bold:

Astfel, Orange va avea cea mai buna oferta pentru iPhone 4 din intreaga Europa, oferind handsetul la pretul de 99 de euro, in varianta de 16 GB.

probabil ca 0 Euro la abonament in Vodafone IT e mai mult decat cei 99 de euro pentru Romania.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 280 ]
RankRank
Jr. Member

probabil ca 0 Euro la abonament in Vodafone IT e mai mult decat cei 99 de euro pentru Romania.

COOL

[ Ignoră ]   [ # 281 ]
Rank
Newbie
Din: 

Au venit si ale mele vineri la pranz. Comandate marti online.
Am deja cateva impresii de impartasit:
- bateria e mai buna. Incarcat vineri seara - mai am 28% din ea. Intr-adevar a fost weekend dar, chiar daca nu am vorbit la fel de mult ca in timpul saptamanii, l-am butonat destul de tare. Pe 3G nu am depasit 48 de ore niciodata. Conditii de utilizare similare: 3G, WiFi, Bluetooth active, aplicatiile tinute sub control - oprite la exit;
- calitatea materialelor e de top, sotia mea m-a surprins cand mi-a spus ca-i place mai tare decat Nokia 8600Luna (fostul ei telefon - care i-a placut la nebunie - si e o persoana greu de multumit wink );
- display-ul e un deliciu - am reusit sa citesc niste texte online care se vad ca niste dungi negre pe 3G;
- am incercat sa-i fac semnalul sa scada, tinandu-l strans cu mana stanga si unind segmentele de antena dar nu am remarcat nici o schimbare :|
- FaceTime e misto. Daca nu ai totusi WiFi la indemana, Yahoo Messenger e un compromis ok. Nu se vede nici pe departe la fel de bine, dar faptul ca poti purta o conversatie video iPhone - iPhone si iPhone - Mac e super tare (incercate amandoua - se misca rezonabil).

[ Ignoră ]   [ # 282 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07
cokoon - 17 Octombrie 2010 05:51 PM

FaceTime e misto. Daca nu ai totusi WiFi la indemana, Yahoo Messenger e un compromis ok. Nu se vede nici pe departe la fel de bine, dar faptul ca poti purta o conversatie video iPhone - iPhone si iPhone - Mac e super tare (incercate amandoua - se misca rezonabil).

cum ai reusit sa efectuezi un apel video pe yahoo messenger, de pe iphone pe mac?

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 283 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

am citit cateva articole pe net care spuneau ca orange-ul va scadea preturile la iphone 4 (ca si raspuns la lansarea iphone la vodafone) la 99 euro cu abonament pantera 12 si optiunea my smartphone si am sunat un prieten care lucreaza la orange si acesta mi-a confirmat asta. nu stiu ce sa cred. voi stiti ceva?

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 284 ]
Rank
Newbie
Din: 

De pe iPhone pe iPhone si de pe iPhone pe Mac. Tocmai am vorbit (+video) cu un prieten din US. Am incercat intai Yahoo - AIM si nu a mers, apoi s-a logat cu Yahoo si a mers perfect. Eu pe WiFi acasa, el pe 3G pe afara. Aveam un pic delay pe video si sunetul se auzea sacadat cateodata dar ne-am inteles.

[ Ignoră ]   [ # 285 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.08.09

eu asta astept de cateva zile….si stau cu mana pe mouse/telefon sa fac comanda cand apare aceasta oferta…sper cat mai curand

19 din 21
19