Am un prieten care locuieste acolo, a mers la Mobistar sa-mi ia unul si asta i s-a spus. Trebuie sa dea comanda si termenul de asteptare e de 4-6 luni. Ceva nu e in regula…
Preturile oficiale le aflam la ora 0:00 in noaptea asta.
iPhone 4 va fi vandut prin Orange, distribuitorul oficial in Romania, incepand de vineri
de A. Vasilache, V. Barza HotNews.ro
14:22 Economie | Telecom
iPhone 4, cea mai recenta generatie a terminalului produs de Apple, va fi disponibil incepand de vineri, 24 septembrie, in magazinul online (incepand cu ora 00.00) si in alte magazine Orange Romania, distribuitorul oficial al telefonului pe piata locala, a anuntat joi operatorul. Compania nu a dat detalii referitoare la pret, precizand doar ca “oferta comerciala si lista magazinelor vor putea fi accesate pe http://www.orange.ro/iphone incepand cu 24 septembrie, ora 00:00.
Preturile oficiale le aflam la ora 0:00 in noaptea asta.
iPhone 4 va fi vandut prin Orange, distribuitorul oficial in Romania, incepand de vineri
de A. Vasilache, V. Barza HotNews.ro
14:22 Economie | Telecom
iPhone 4, cea mai recenta generatie a terminalului produs de Apple, va fi disponibil incepand de vineri, 24 septembrie, in magazinul online (incepand cu ora 00.00) si in alte magazine Orange Romania, distribuitorul oficial al telefonului pe piata locala, a anuntat joi operatorul. Compania nu a dat detalii referitoare la pret, precizand doar ca “oferta comerciala si lista magazinelor vor putea fi accesate pe http://www.orange.ro/iphone incepand cu 24 septembrie, ora 00:00.
Sa vezi cum le pica la astia serverele diseara la 00.00 =))
E sigur maine. Info o aveam si din orange shop; precizarea este ca nu va fi lansat in TOATE shop-urile. Adica va fi gen un singur shop pe regiune care va avea pentru o perioada determinata telefonul.
Can’t wait, nu am aflat nimic despre preturi.
C y’all tonight on facetime!
La unguri, la LIBER (ultimul pret de pe pagina - Domino = cartela), iPhonele 4 de 32 GB, va costa cam 3300 de lei. Un pret bun as zice eu. Iar cel de 16 GB va costa: 2830 de lei (aproximativ). TVA-ul este inclus. Cat e TVA-ul la unguri?! Oare e de bun simt sa ne asteptam la genul asta de preturi si la noi. (probabil cu ceva diferente de 2-3-5% in functie de variatia TVA-ului)
La unguri, la LIBER (ultimul pret de pe pagina - Domino = cartela), iPhonele 4 de 32 GB, va costa cam 3300 de lei. Un pret bun as zice eu. Iar cel de 16 GB va costa: 2830 de lei (aproximativ). TVA-ul este inclus. Cat e TVA-ul la unguri?! Oare e de bun simt sa ne asteptam la genul asta de preturi si la noi. (probabil cu ceva diferente de 2-3-5% in functie de variatia TVA-ului)
Scuzati double post, dar n-am edit.
Prin comparatie, pe Apple Store UK, pretul pentru un 32 GB este de 3010 lei in cap, la cursul de azi (tva inclus 17.5%). Deci oarecum diferenta s-ar face doar la cota de TVA, presupun.