21 din 21
21
Lansarea IPhone 4
  [ Ignoră ]   [ # 301 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

1245 ron tva inclus, 233 eur fara tva. Cel de 32 Gb.
Caile Domnului Orange sunt mai complicate, initial imi spusesera 369 eur + tva, eu intre timp am adunat abonamentul meu, al nevestei si al soacrei si le-am facut grup.
Telefonul e pentru sotie, eu folosesc un 3GS neverlocked luat de la Vodafone.
M-au sunat ca a venit, si cand am ajuns sa-l iau “sistemul” a decretat pretul de 233, a fost un pic surprins si vanzatorul.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 302 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09

Si da, am activat o optiune de 9 eur = 500 Mb lunar pe telefonul sotiei pentru 24 de luni.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 303 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Nu mai zice nimeni nimic? Vreo informație despre stocuri ceva, n-a mai comandat nimeni?  LOL
Sau sunteti toți in situația mea - și anume ați comandat/precomandat(că nici nu știu cum să-i mai zic) și nicio știre.

Eu unul, am dat precomandă(cred că așa-i zice) la orange shop-ul de la mine din oraș, am înțeles că așa e mai bine pentru că vreau să-mi portez și numărul… da’ nimic. Aștept de ~2 săpt. Azi m-am supărat și-am sunat la relații cu clienții la Orange unde o don’șoară mi-a spus că e haos cu comenzile, și că se dau bucăți cu țârâita, încă de la lansare, și că aș putea să aștept și o lună după el (dar să nu iau cifra ca pe un anunț oficial). Măi să fie. Mă simt de parcă mi-am comandat un Vertu, nu iPhone 4. Mi-a zis în schimb că sunt stocuri diferite pentru comenzile online(și o și cred, pentru că mulți prieteni care și-au luat online li s-au onorat comenzile, de altfel și mulți macuseri), și pentru cele din shopuri, dar tot degeaba că fac toți pașii la comanda online și când ajung la checkout și-mi aleg numărul, sau portarea, aleg portarea, mi se cere rețeaua de unde vin, numărul și seria cartelei… care introdu-o dacă poți, că nu poți.
Eu am o cartelă vodafone mai veche cu 12 cifre pe spate, și îmi apare un pop out care îmi zice că trebuie ca seria să aibă între 13-19 caractere. Merg și ălea 12 caractere ale mele, dacă în schimb bifez abonament la tipul cartelei, da’ n-am rezolvat nimic așa, că eu am prepay, și la abonament ți se cere ultima factură.

Deci ori că așa ori că pe dincolo, tot n-ai parte de iPhone. Am stat și m-am și gândit, oi fi cumva vreun caz mai aparte fiindcă vreau de 32 de gb, care cică sunt mai rare, dar miserupismu ăsta al lor mă enervează deja. Practic plâng cu banii în mână, mor de nerăbdare, și tu nimic, bâjbâi de colo colo, nu-ți știi stocurile, nu nimic, și mă suni “când vine”. Mai că-mi vine să bag și eu un mail la tata Steve ca cineva de pe forum cu CC la vreun director de la Orange, poate, poate mă fac auzit și mi ajunge și mie telefonul, care s-a dovedit a fi the worst 18th bday present ever a kid can get. Tot ce știu e că dacă o mai țin mult așa, trece și noiembrie, parcă văd că apare și la Vodafone, și parcă văd că-mi iau jucărelele și plec - adică rămân la V. Bad, bad Orange!  mad

[ Ignoră ]   [ # 304 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.07
B-u-B-u - 17 Noiembrie 2010 04:58 PM

Nu mai zice nimeni nimic? Vreo informație despre stocuri ceva, n-a mai comandat nimeni?  LOL
Sau sunteti toți in situația mea - și anume ați comandat/precomandat(că nici nu știu cum să-i mai zic) și nicio știre.

Eu unul, am dat precomandă(cred că așa-i zice) la orange shop-ul de la mine din oraș, am înțeles că așa e mai bine pentru că vreau să-mi portez și numărul… da’ nimic. Aștept de ~2 săpt. Azi m-am supărat și-am sunat la relații cu clienții la Orange unde o don’șoară mi-a spus că e haos cu comenzile, și că se dau bucăți cu țârâita, încă de la lansare, și că aș putea să aștept și o lună după el (dar să nu iau cifra ca pe un anunț oficial). Măi să fie. Mă simt de parcă mi-am comandat un Vertu, nu iPhone 4. Mi-a zis în schimb că sunt stocuri diferite pentru comenzile online(și o și cred, pentru că mulți prieteni care și-au luat online li s-au onorat comenzile, de altfel și mulți macuseri), și pentru cele din shopuri, dar tot degeaba că fac toți pașii la comanda online și când ajung la checkout și-mi aleg numărul, sau portarea, aleg portarea, mi se cere rețeaua de unde vin, numărul și seria cartelei… care introdu-o dacă poți, că nu poți.
Eu am o cartelă vodafone mai veche cu 12 cifre pe spate, și îmi apare un pop out care îmi zice că trebuie ca seria să aibă între 13-19 caractere. Merg și ălea 12 caractere ale mele, dacă în schimb bifez abonament la tipul cartelei, da’ n-am rezolvat nimic așa, că eu am prepay, și la abonament ți se cere ultima factură.

Deci ori că așa ori că pe dincolo, tot n-ai parte de iPhone. Am stat și m-am și gândit, oi fi cumva vreun caz mai aparte fiindcă vreau de 32 de gb, care cică sunt mai rare, dar miserupismu ăsta al lor mă enervează deja. Practic plâng cu banii în mână, mor de nerăbdare, și tu nimic, bâjbâi de colo colo, nu-ți știi stocurile, nu nimic, și mă suni “când vine”. Mai că-mi vine să bag și eu un mail la tata Steve ca cineva de pe forum cu CC la vreun director de la Orange, poate, poate mă fac auzit și mi ajunge și mie telefonul, care s-a dovedit a fi the worst 18th bday present ever a kid can get. Tot ce știu e că dacă o mai țin mult așa, trece și noiembrie, parcă văd că apare și la Vodafone, și parcă văd că-mi iau jucărelele și plec - adică rămân la V. Bad, bad Orange!  mad

Incearca la Orange Shop Vitan eu de acolo l-am luat acum 2-3 saptamani, si mai aveau la vremea aceea, erau iPhone-uri venite pe comanda care nu au fost ridicate.

Semnătură 

Why I choose a mac:
1. It stops me from drinking.
2. It stops me from smoking.
3. It stops me from biting my nails.
4. It stops me from swearing .
5. It stops me from eating too much.

I mean this honestly!! No waiting, No Install hassles, no Product verification!!

[ Ignoră ]   [ # 305 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.12.07

Scuze, acum am vazut Rimnicu Valcea…

Semnătură 

Why I choose a mac:
1. It stops me from drinking.
2. It stops me from smoking.
3. It stops me from biting my nails.
4. It stops me from swearing .
5. It stops me from eating too much.

I mean this honestly!! No waiting, No Install hassles, no Product verification!!

[ Ignoră ]   [ # 306 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Ehee, dacă eram din București… altă viață  cool cheese

[ Ignoră ]   [ # 307 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.07.10

ia uitati aici:
http://www.financiarul.com/articol_53584/iphone-4-vine-si-la-cosmote-pana-la-craciun.html

Semnătură 

Don’t worry, be happy!

[ Ignoră ]   [ # 308 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

cica orange pregateste o noua oferta.

de la sursa smile

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 309 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 01.04.08

Adrian895, sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

Ai idee daca apare pana la Craciun? :D

Semnătură 

iPhone 4 - 16 GB - fw 4.1

[ Ignoră ]   [ # 310 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Poate vor sa se apropie de Vodafone! smile

[ Ignoră ]   [ # 311 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 01.04.08

Stai ca nu inteleg.. In ce sens sa se apropie de VF ? Ca din puct de vedere iPhone-istc sunt tot pe acolo :D

Semnătură 

iPhone 4 - 16 GB - fw 4.1

[ Ignoră ]   [ # 312 ]
RankRank
Jr. Member

A mai vazut cineva online la orange iphone 4?
Se pare ca in magazine nu se gasesc.

Semnătură 

Don’t worry, be happy!

[ Ignoră ]   [ # 313 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.06.09

Nope, si se pare ca nu ar mai fi adus Orange, momentan stocul fiind epuizat.
Chiar aseara m-am interesat, si se pare ca nu au un timp de livrare, nici macar la (pre)comanda.

If it helps, Vodafone Arsis din Plaza poseda pe stoc(aseara au adus inca o transa) atat la liber cat si la abonament.

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

[ Ignoră ]   [ # 314 ]
RankRank
Jr. Member

Din pacate nu, trebuie luat la fidelizare de la Orange.
Ghinion! (dupa ce-l pierzi sa nu mai poti cumpara altul).

Anyway, daca vedeti pe undeva sa ma anuntati si pe mine.

Semnătură 

Don’t worry, be happy!

21 din 21
21