La unguri, la LIBER (ultimul pret de pe pagina - Domino = cartela), iPhonele 4 de 32 GB, va costa cam 3300 de lei. Un pret bun as zice eu. Iar cel de 16 GB va costa: 2830 de lei (aproximativ). TVA-ul este inclus. Cat e TVA-ul la unguri?! Oare e de bun simt sa ne asteptam la genul asta de preturi si la noi. (probabil cu ceva diferente de 2-3-5% in functie de variatia TVA-ului)
4 pagini in care discutati despre ce?! seriously? cred ca sunt indreptatiti cei care folosesc apelativele fanboy sau mactarzi. stiti produsul de 3 luni de zile, multi il aveti sau l-ati testat macar. asa se agita si cainele meu cand ma vede cu un os in mana. va da cineva un premiu “cea mai mama omida” daca ghiciti un pret cat mai aproape de cel care va fi?
4 pagini in care discutati despre ce?! seriously? cred ca sunt indreptatiti cei care folosesc apelativele fanboy sau mactarzi. stiti produsul de 3 luni de zile, multi il aveti sau l-ati testat macar. asa se agita si cainele meu cand ma vede cu un os in mana. va da cineva un premiu “cea mai mama omida” daca ghiciti un pret cat mai aproape de cel care va fi?
de asta e forumul asta aici. sa aberam si sa ne dam cu parerea. daca scria undeva oficial care sunt preturile, le stiam toti si nu mai aveam despre ce sa vb si cu ce sa te enervam
și-uite-așa s-a făcut linișteee… tare. Aveam de adăugat prețurile din Canada (LA LIBER!): 659$CAD cel de 16GB și 779$CAD pentru 32GB. Asta se traduce în 2000 / 2400 RON.
Pai putina dreptate are, in ideea in care si eu am citit cu nerabdare toate cele 4 pagini gasind doar un post cu informatie utila (cel cu preturile date de boboc).
Pai putina dreptate are, in ideea in care si eu am citit cu nerabdare toate cele 4 pagini gasind doar un post cu informatie utila (cel cu preturile date de boboc).
The Orange store is down . In cateva minute o sa ne lamurim si cu preturile.
Noua optiune MySmartPhone PLUS special facut pt iPhone 4 cred: Aceasta optiune include: 1.000 MB (trafic national), 100 SMS nationale, 100 MMS nationale si optiunea Modem pentru iPhone, tarife speciale la apeluri internationale.
Pantera pentru iPhone 29 - 29 EUR(inclusiv TVA)
- 200 minute nationale
- 1200 minute in retea
- 900 SMS in retea
- 50 MMS nationale
- internet pe mobil nelimitat
Pantera pentru iPhone 49 - 49 EUR(inclusiv TVA)
- 400 minute nationale
- 1800 minute in retea
- 1200 SMS in retea
- 70 MMS nationale
- internet pe mobil nelimitat
- modem pentru iPhone
deci practic sunt abonamentele Pantera 20 si Pantera 40 cu optiunea de internet nelimitat la 9 euro pe luna + la cel de 49 modem pentru iPhone (????? - cum adica modem pentru iphone)