Varianta de abonament Pantera 29 cu iPhone 4 (16GB) 219 euro mi se pare accesibila pentru cine isi doreste noul model… Sincer credeam ca preturile vor fi mai mari…
Dacă vreți la liber, uitați aici un link frumos: http://techz2.com/index.php?_a=viewProd&productId=17
E vreo 2750 RON, cu livrare gratuită. Site-ul este din Irlanda, și l-am văzut ca recomandare la Gadget Show, dar nu am cumpărat niciodată de la ei.
scrie ca include tva dar nu ai citit tu tot de pe site. Preturile astea sunt pentru cei care au deja un abonament
optiune smartphone este 15 euro, deci:
16 GB cu abonament 2ani:
ab 8 (11 eur) + opt mysmartphone – 449eur
ab 12 (19eur) + opt mysmartphone – 349 eur
ab 20+ opt mysmt – 249 eur
scrie ca include tva dar nu ai citit tu tot de pe site. Preturile astea sunt pentru cei care au deja un abonament
optiune smartphone este 15 euro, deci:
16 GB cu abonament 2ani:
ab 8 (11 eur) + opt mysmartphone – 449eur
ab 12 (19eur) + opt mysmartphone – 349 eur
ab 20+ opt mysmt – 249 eur
pantera 29 si 49 sunt ptr cei care nu au deja abonament. deci contracte noi. am sunat eu la info clienti
1. Pentru abonamente noi:
Abonament Pantera pentru iPhone 29:
- 16GB pe un an 452 euro, pe doi ani la 219 euro
- 32GB pe un an 557 euro, pe doi ani la 319 euro
Abonament Pantera pentru iPhone 49:
- 16GB pe un an 432 euro, pe doi ani la 169 euro
- 32GB pe un an 537 euro, pe doi ani la 269 euro.
2. Abonamente existente, optiuni intre 8-11 euro:
429 euro (varianta de 16 GB) si respectiv 529 euro (varianta de 32 GB).
3. La liber, decodate oficial:
“Fara contract Orange (n.a. la liber), iPhone 4 costa 698 euro (varianta de 16 GB) si 823 euro (varianta de 32 GB) cu TVA inclusa. La aceste preturi, telefonul iPhone 4 este decodat si nu trebuie platita alta taxa suplimentara”.
Asta scria la gazeta, asta am copiat si eu aici si am pus link.
In alta ordine de idei am fost de dimineata la Europe House, am intrebat la abonamentul meu cat ma costa, mi-au zis sa las datele de contact si-mi trimit o oferta pentru numarul meu.
Au mai zis ca acum pe stoc nu sunt decat precomenzile.
Deci cel mai bine mers si intrebat, este posibil ca in functie de istoricul de client/plati sa primiti oferte personalizate.