7 din 21
7
Lansarea IPhone 4
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
vlpix - 24 Septembrie 2010 08:37 AM

pe corporate se fac deja rezervari
deci undeva saptamana viitoare sper sa il primesc si eu pe al meu wink

Ai facut rezervare de dinainte sau cum exact? Ca eu am intrebat si cica nu mai au pe stoc, cu toate ca am vb cu ei de ceva timp. Vorbim numai de corporate.

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

dudes, relax. e haos acum, astia de la orange se contrazic in declaratii. ba se vinde la liber, ba nu. sedeti si cugetati, analizati oferta si vedeti ce abonament va este mai bun. iPhone-ul comandat azi e la fel ca cel comandat saptamana viitoare. c’mon, think different!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Si eu l-am comandat aseara,model 32gb la fidelizare,delfin 6 prelungire 24 luni, 645euro.
Dupa o ora cel de 32 nu mai era in magazinul online iar de dimineata cand m-am trezit nu mai era nici cel de 16.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 14.06.08
nevrozel - 24 Septembrie 2010 10:34 AM

Ai facut rezervare de dinainte sau cum exact? Ca eu am intrebat si cica nu mai au pe stoc, cu toate ca am vb cu ei de ceva timp. Vorbim numai de corporate.

Pai pur si simplu am dat telefon la account-ul meu dedicat si i-am spus ca vreau 2buc. Mi-a spus ca inca nu stie pretul, si data exacta cand va venii, dar din experienta din anii precedenti nu ar trebuii sa dureze mai mult de 1sapt (asta fiind si fapt dovedit…anul trecut a fost lansat parca tot joia si sapt urmatoare pe vinerea ma jucam pe el)

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 14.06.08
vlpix - 24 Septembrie 2010 11:25 AM
nevrozel - 24 Septembrie 2010 10:34 AM

Pai pur si simplu am dat telefon la account-ul meu dedicat si i-am spus ca vreau 2buc. Mi-a spus ca inca nu stie pretul, si data exacta cand va venii, dar din experienta din anii precedenti nu ar trebuii sa dureze mai mult de 1sapt (asta fiind si fapt dovedit…anul trecut a fost lansat parca tot joia si sapt urmatoare pe vinerea ma jucam pe el)

tocmai am primit si preturile:

O subventie maxima (se achita doar cu bani)– Iphone 4 de 16 GB 169 euro tva inclus;

Iphone 4 de 32 GB 269 euro tva inclus;

3 subventii minime (se achita doar cu bani) - Iphone 4 de 16 GB 535 euro tva inclus;

Iphone 4 de 32 GB 635 euro tva inclus;

Cele doua tipuri de discount se ofera numai impreuna cu activarea optiunii de MySmartphone pe 24 de luni (500 MB cu 9.37 euro tva inclus).

Pretul standard (se achita doar cu bani) este : Iphone 4 16 GB – 698 euro tva inclus;

Iphone 4 32 GB – 823 euro tva inclus.

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.09.10

este jailbreak pentru iphone 4 ?

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

da, pentru 4.0 / 4.0.1

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.09.10

este de la sn0w sau rain? ai un link te rog?

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

La orange shop sibiu au avut 25 de iphone 4 (teoreitc, ca practic sigur au fost mai multe). La ora 11:45 azi l-am luat pe ultimul. pret 219 euro, vine cu 4.0.2. A facut cineva abonament pe firma si eu am luat telefonul. Super nu? :d

acum vreau sa-l urc la 4.1, ca si asa nici pentru 4.0.2 nu este jailbreak, deocamdata. E…fara cuvinte, am testat face time se vede super.

bafta la achizitie!

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 04.08.10

Am si eu o intrebare.
Indiferent de abonamentul pe care il aleg la cumpararea unui iPhone, trebuie neaparat sa iau si extraoptiunea My Smartphone, pe care sa o platesc separat, pe langa abonament?

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Eu pe 3G “la liber”, adică fără un abonament nou, am dat la vremea respectivă 519 euro. Acum la prelungire pe un abonament mai mic (Delfin 6) e 645. Apăi, iPhone 5 o să fie 850? Wtf, ăștia de la oranj n-au limită de nesimțire, la țigănia cea mai mare e că Apple susține această jecmănire tacit…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

e tva-ul+rotunjitul :D

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.09.10

de ce nu au cacanarii astia de la orange o oferta si ptr cei care au cumparat 3gs-uri anul trecut? eu nu pot sa iau iphone 4 decat din februarie, atunci fac 18 luni cand pot sa cumpar la fidelizare. in state au oferte speciale ptr cei care au deja abonamente iphone :( asta e, raman cu 3gs-ul pana mi se termina contractul, intre timp imi cumpar ipod touch 4. habar nu au cum sa-si pastreze clientii cei de la orange. planul lor de afaceri e de genu hit and run.

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Ce mai bine e sa-l iei la liber daca dispui de bani asa multi deodata si ai prea multe abonamente, in general ma refer, nu la cazul tau neaparat.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.09.10
h3llboy - 25 Septembrie 2010 11:46 AM

Ce mai bine e sa-l iei la liber daca dispui de bani asa multi deodata si ai prea multe abonamente, in general ma refer, nu la cazul tau neaparat.

sincer nu pot sa dau 700 euro pe un telefon. chiar daca as avea 700 euro, tot imi trebuie un abonament cu internet 3g pe el. deci nu prea vad ce afacere as face

7 din 21
7