Microsoft a anuntat marti ca va lansa Office for Mac 2011, ultima versiune a suitei lor de office, pe 26. Octombrie si ca accepta precomenzi.
Aceasta versiune va fi prima care va avea Outlook in loc de Entourage si va fi disponibila in cateva versiuni.
Preturile vor fi:
- versiunea Home and Student va avea un pret de $119 pentru o licenta, respectiv $149 pentru versiunea de pachet familie (3 copii) si include Word, Excel, PowerPoint si Messenger;
- versiunea Home and Business 2011 va avea Word, Excel, PowerPoint, Outlook si Messenger si va costa $199 pentru o licenta, respectiv $279 pentru versiunea de pachet cu doua instalari(two install pack).
Cei de la Microsoft promit o eficenta sporita, o crestere a performantei cat si a timpilor de lansare a Word, Excel si PowerPoint, dar si multe alte imbunatiri.
Nu l-am testat, probabil ca nu voi testa, io am o singura intrebare… http://wilke.dk/
care pa care s-a copiat?
:D
mi se pare cam asemanatoare iconita de la word.
Poate e neesential.
Nu l-am testat, probabil ca nu voi testa, io am o singura intrebare… http://wilke.dk/
care pa care s-a copiat?
:D
mi se pare cam asemanatoare iconita de la word.
Poate e neesential. [/quote
Hehe, asta e ca aia cu frunza din campania ‘Dnei’ Udrea..
In alta ordine de idei, m-as baga si eu la un family pack, dar cum merge mai exact chestia asta? Se cumpara dvd-ul cu Office si in cutie gasim 3 serial numbers? Si nu trebuie sa ne si inrudim, daca tot e family pack?
Cea mai mare si mai frecventa minciuna sistematica din lume: “am citit si sunt de acord cu conditiile, NEXT”.
Family pack iti va da un serial pe care e legal s-l folosesti pe 3 calculatoare aprtinand unor persoane care locuiesc sub acelasi acoperis. Nici macar nu e pentru matusa din Pitesti.
Ca orice serial de Office, poti sa-l folosesti pe 1000 sau pentru toate Macurile. Doar ca legal e cum am zis mai sus. Cel care n-ar vrea sa moara prost ar trebui sa incerce sa afle despre ce vorbeste inainte sa sara muscat de fund.
Evidednt, M$ se va bucura ca 3 macuseri din Romania au pus mana de la mana si au cumparat o licenta family, dar cine n-are cutia originala in casa si chitanta pe numele lui va folosi un program piratat. Poate nu trebuie sa mori deloc, dar mi se pare de o prostie iesita din comun sa dai bani ca sa detii o licenta piratata. Fiecare isi sapa groapa in care o sa moara prost cum vrea…
huk: nu mai da sfaturi de astea contra-regulamentului că se bășică Admin
“Avantajele” unui family-pack “în trei” sunt:
1) Un serial-number “pe bune” care nu ai supriza că se nu mai e bun la următorul update
2) Conștiință împăcată că sărmanii programatori de la MS nu vor muri totuși de foame - au primit ceva bani
3) Mulțumirea haiducească pricinuită de faptul că nu l-ai îmbogățit pe Balmer cu diferența de preț (Microsoft vinde Office cu 10 USD angajaților companiilor partenere).
Dezavantajul este că la un control BSA doar cel care are singura hârtie cu hologramă care era în cutie are spatele acoperit.
Nu stiu cate seriale sunt in Family Pack,eu am un Office 2004 Student si am pe cutie 3 seriale,unul il foloseste fratemele meu de la el de acasa,cu alta adresa MAC si cu alt IP,nu e nici o problema.
@Huk: nu stiu cat de ilegal ar fi din moment ce cumparatorii ar tine in mail/dropbox o copie dupa factura si o poza cu serialul de pe cutie.
Am un Vista Ultimate retail si l-am activat fara probleme pe iMac si pe Macbook,trebuie doar sa suni la Microsoft si ei cer copie dupa chitanta si poza cu serialul de pe cutie,dupa care faci cate update-uri vrei tu.
2. INSTALLATION AND USE RIGHTS.
a. One Copy per Device. You may install one copy of the software on one device. That device is the “licensed device.”
b. Licensed Device. You may only use one copy of the software on the licensed device at a time. c. Office for Mac Home and Student 2011 Family Pack:
i. License Rights: For software marked “Home and Student Family Pack”, you may install one copy of the software on up to three licensed devices in your household for use by people for whom that is their primary residence. The software may not be used for commercial, non-profit, or revenue-generating activities.
ii. Transfer Rights: The first user of the software may make a one-time transfer of the software and this agreement directly to a third party. Before any permitted transfer, the other party must agree that this agreement applies to the transfer and use of the software. The first user must uninstall the software before transferring it separately from the device. The first user may not retain any copies. If the software is an upgrade, any transfer must also include all prior versions of the software.
d. Separation of Components. The components of the software are