iOS 4.1 nesincronizare ora
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09

Salut!
Am observat ieri ca iPhone-ul este in urma cu exact 1 minut fata de ora afisata pe laptop… L-am sincronizat de mai multe ori si a ramas exact la fel… in urma cu exact 1 minut… Bug ceva in iOS 4.1? Am inteles au fost ceva probleme la unii utilizatori cu setarile la alarma care au fost date peste cap dupa update la iOS 4.1…

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.08.08
Smeag - 30 Septembrie 2010 07:19 AM

Salut!
Am observat ieri ca iPhone-ul este in urma cu exact 1 minut fata de ora afisata pe laptop… L-am sincronizat de mai multe ori si a ramas exact la fel… in urma cu exact 1 minut… Bug ceva in iOS 4.1? Am inteles au fost ceva probleme la unii utilizatori cu setarile la alarma care au fost date peste cap dupa update la iOS 4.1…

Salut,

Vezi in setari, ca daca ai ceasul setat dupa curent location, el il actualizeaza singur de pe internet si nu tine cont de ce setezi tu.

Semnătură 

Today is the best day. You don’t know what you will get tomorrow !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ora nu se sincronizeaza cu cea de pe calc ci de pe net. Ori pe calc ori pe tel e setat sa nu se sincronizeze. Sau este vreun bug cum zici tu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09

Pana la urma am intrat in Settings/General/Date & Time si am oprit Set Automatically si am setat manual data si ora… smile

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

E un bug de la primul iOS 4.
La fel e si la mine pe 3g, 2g-ul are fix ora de pe MBP, celalalt este desincronizat cu un minut.

‹‹ Help...      De ce sa-mi iau iPhone ? ››