6 din 6
6
De ce sa-mi iau iPhone ?
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Tu spui ca pe iPhone nu exista widget-uri dar faci des operatii gen Bluetooth on/off, 3G on/off (in ideea de a economisi bateria).
Tu crezi ca acele widget-uri fac bine la baterie? LOL
Android-ul mai are mult si bine pana sa il compari cu iOS,din punctul meu de vedere.
Pe un Galaxy S cand am introdus mail-ul si parola google mi-a sicronizat contactele foarte prost,mi-a adaugat in addressbook si adresele de mail de la sent,lucru incredibil de stupid,am stat 20 min sa sterg tot felul de “contacte”.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.09.09

sunt utilizator de iphone, insa din curiozitate am luat si un nexus one pt 2 saptamani de teste, caruia inainte de toate i-am facut update la froyo. nu pot sa neg experienta placuta, insa exista o distanta destul de mare intre android si ios, cat si intre iphone si orice alt telefon pe care ruleaza android. marketul android inca nu se poate apropia de appstore; folosesc des email si internet browsing, ios este mai usor de folosit decat android, in appstore gasesc aplicatii pentru orice nevoie am. pana si un banal apel se face mai rapid pe ios. cat despre widgeturi, imi aduc aminte de winmobile smile este evident potentialul android ca si platforma open, insa mi-e teama ca fara un control strict al google va avea sfarsitul winmobile. finalul, dupa experienta nexus one, a fost iphone 4 smile

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.10.10
Imac - 03 Octombrie 2010 05:33 PM
bogdan77 - 03 Octombrie 2010 05:20 PM
Imac - 03 Octombrie 2010 05:06 PM
bogdan77 - 03 Octombrie 2010 05:01 PM

OK, atunci să reformulez: pentru cei cu nevoi “mai speciale” AppStore-ul e încă cel mai tare, cu programe specializate bune și foarte bune, care altundeva nu se găsesc.

Si Flash-ul trebuie incadrat tot la nevoi “mai speciale” ?
Fiecare platforma are si plusuri si minusuri !

E evident pentru oricine că mă refeream la programele disponibile pe platforma iOS comparat cu Android, pentru că tocmai tu ai adus în discuție argumentu’ că n-ai simțit lipsa niciunui program de pe iOS după ce ai trecut pe Android.

Ți-am spus că pentru programe mai “specializate”, ca să folosesc expresia ta, tot pe AppStore găsești ce trebuie, și pe Android nu.

Când nu mai ai argumente strict la ce ți-am spus mai sus, hopa, că sari să—mi spui de Flash? Așa se duce o discuție? Când nu-ți convine, schimbi brusc macazu’, eh?

La inversunarea de care dai dovada ma refeream cand am scris primul post.
Ce te astepti - sa ma apuc sa caut programe care te intereseaza pe tine in Android Market ca sa “am argumente” ?
Poate nici nu exista - nu stiu…si nici nu ma intereseaza - dar pe cati intereseaza genul asta de programe ?

Cine are nevoie de programe specializate de business si finante nu are alta alternativa decat iPhone sau Blackberry.
Te rog sa-mi arati unde sunt “alternativele” Android la aceste programe pentru ca am neaparata nevoie de ele (de asta imi si voi cumpara iPhone 4 acum):

https://us.etrade.com/e/t/activetrading/mobile_pro
http://www.interactivebrokers.com/en/pagemap/pagemap_mobiletrading.php
http://www.gftuk.com/software/
https://www.thinkorswim.com/tos/displayPage.tos?webpage=iSwim&displayFormat=hide

Deci cine are nevoie de asemenea aplicatii financiare ce trebuie sa faca? Unde e alternativa Android?
Si sunt sigur ca exista nenumarate domenii profesionale pentru care nu exista alternativa Android.
Android este perceput ca un sistem de operare pentru geeks, deci business-urile nu se obosesc sa faca aplicatii pentru Android.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 13.01.10

Ma bag si eu… Sunt utilizator de mac de pe la inceputul anului. Pana aici am fost utilizator de linux. Sunt fan apple pentru ce inovatii a adus in domeniul asta dar nu pot sa ma las inchis intr-o carapace si sa nu vad ce mai fac si altii. Recent mi-am achizitionat si un Iphone. Pana la Iphone am avut cam timp de un an de zile un HTC Hero cu Android. Foarte multumit de el si de Android in general. Vreau sa spun ca am gasit programe pe android market pentru aproape orice. Nu o sa intru aici in detalii dar fiind vorba de vizualizat/editat documente in word, excell, am avut pe Android by default QuickOffice, care costa bani pe Appstore…
Cel mai important argument pentru care am trecut de la Android la IOS (Iphone), este pentru ca sunt utilizator de Mac si pentru ca Androidul nu se poate sincroniza cu Mac-ul. Am simtit dintr-o data o nevoie acuta de a avea Iphone, pur si simplu…
Deci, daca esti utilizator de Mac trebuie sa ai un Iphone, argumentul principal ar fi pentru a-ti putea sincroniza device-urile intre ele.

Semnătură 

Macboo Pro Unibody 5.1
IPhone 3GS 16GB Black
PowerMac G4

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

fratilor, s-a m-ai zis ianintea mea de N ori.
Android e una si iOS e alta.  Fiecare are Plusuri si Minusuri. Asta e,nimeni nu e perfect, nici Apple smile si da, sunt fanboy
Android se gaseste pe mai multe telefoane, iOS e doar pentru iPhone.
Si eu zic ca Android e frumos, imi place dar nu as renunta la iOS. Sunt utilizator de iPhone din 2007. Pana la inceputul anului eu aveam 2G, cu un hardware amarat, expirat. Nu ma interesa pe mine ca nu are camera de 8 MP sau nu situ cati megapixeli, nu ma interesa ca nu filma, mi se rupea ca nu puteam trimite fisiere prin bluetooth. Pe mine ma interesa OS-ul.Atat. Cat de usor e sa umblii pe el,mii de aplicatii…Simplu,Slide to unlock..ce altceva mai vrei frate ? 101 de widget-uri care sa iti umple ecranul ? sa iti acopere wallpaper-ul pe care l-ai cautat atat de mult ?
Ma rog, gusturile nu se discuta si eu consider cearta inutila pe tema aceasta.
———
Si da, am aceiasi parere cu pamatufu’, telefoanele cu Andorid au nume gay smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Eu sunt convins,daca as renunta vreodata la iPhone as alege Blackberry.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07
hamilton - 05 Octombrie 2010 06:05 PM

.
———
Si da, am aceiasi parere cu pamatufu’, telefoanele cu Andorid au nume gay smile

Asa e,

“Not that there’s anything wrong with that. ...”

Semnătură