Am făcut o aplicatie usoară în automator, este destul de intuitiva dar o și explic:
- dublu click pe app, selectezi pdf-urile pe care le dorești combinate apoi alegi unde să îți lase fișierul întreg.
O observație însă, nu am găsit cum să îl fac să mă întrebe ce nume să aibă fișierul, sigur te descurci la un rename manual.
Am făcut o aplicatie usoară în automator, este destul de intuitiva dar o și explic:
- dublu click pe app, selectezi pdf-urile pe care le dorești combinate apoi alegi unde să îți lase fișierul întreg.
O observație însă, nu am găsit cum să îl fac să mă întrebe ce nume să aibă fișierul, sigur te descurci la un rename manual.
Foarte folositor. Bravo.
Dragos Salageanu - 01 Octombrie 2010 02:14 PM
Deschizi cu Preview, deschizi Sidebar si dai drag&drop; la fisiere (din Finder) peste astalalt deschis. Toate astea in Snow Leo.
interesanta si ideea ta, dar nu am reusit sa salvez documentul unit.
aronvirginas - 01 Octombrie 2010 04:00 PM
Daca nu te sperii de Terminal, iti recomand utilitarul open source pdftk. Realizeaza cele mai compacte (bine optimizate) PDF-uri.
Nu am axperienta cu terminal si ma interesa mai mult pentru un coleg cum se imbina.
daca-ti iei masina, ii pui si benzina, nu?
daca lucrezi cu pdf-uri si nu ai acrobat… ma intreb daca iti mai trebuie calculator, totusi
nu se poate altfel?
daca-ti iei masina, ii pui si benzina, nu?
daca lucrezi cu pdf-uri si nu ai acrobat… ma intreb daca iti mai trebuie calculator, totusi
nu se poate altfel?
Omul are nevoie de o soluție simplă și ieftină pentru a îmbina niște PDF-uri. Pt asta nu ai nevoie de soluții pro la 299 USD, există soluții gratuite, rapide și eficiente: Combine PDFs și PDFLab, ambele excelente, ambele gratuite. Probabil și altele or mai fi.
Omul are nevoie de o soluție simplă și ieftină pentru a îmbina niște PDF-uri. Pt asta nu ai nevoie de soluții pro la 299 USD, există soluții gratuite, rapide și eficiente: Combine PDFs și PDFLab, ambele excelente, ambele gratuite. Probabil și altele or mai fi.
Sar peste ironia ieftină cu mașina și benzina.
n-am vazut unde scrie simplu si ieftin - am oferit o alta solutie
de ce te-ai oparit asa?