As vrea sa stiu si eu cine are iPhone 4 pe orange nu i se pare ca traficul se face mult mai mult?
Eu de marti cand mi-a venit iphone-ul pana azi am consumat 380mb ceea ce mi se pare imposibil in conditiile in care acasa am wireless.
Face iphone 4 mai mult trafic fata de iphone 3G/3GS?
Inainte am avut un iphone 3G si 500mb + WiFi acasa era de ajuns.
Am iphone 3gs si in ultimele 2 luni de fiecare data am avut cost suplimentar la trafic, lucru care nu s-a intamplat niciodata inainte.(am de un an telefonul)
Nu l-am folosit pt nimic in special, am wireless acasa si il folosesc doar uneori prin oras. Voi merge la orange acum k stiu k nu sunt singurul cu problema aceasta.
am avut toate tipurile de iPhone pana acum
si de cand ma stiu cu ele in mana NU am depasit decat voit traficul de 1G lunar de la Orange
DAR
cunosc amici care continu s-au plans ca cica Orange ii tzepuieste cu netul / traficul
insa de fiecare data erau numai ei de vina
il forjau cu YouTube sau game-uri si app de ascultat radio care folosesc netul si mai faceau si Web / Mail
si instant se trezeau cu traficul depasit si NU le venea sa creada
eu apogeul consumului l-am facut o data cand eram plecat din Bucuresti
nu aveam acces la un calculator si muream de plictiseala unde eram
am instalat un Client Torrent (era unul pe vremuri pentru un anume iOS)
si am downloadat filme si intradevar am avut atunci trafic de 2-3 G
dar in rest ma chinui sa depasesc acel 1G luna de luna
intradevar folosesc iPhone-ul in proportie de 70% pentru chestii altele decat divertisment
mi se pare destul de absurda ideea ca te face Orange sau Vodafone la trafic
cand tu insati nu constientizezi ca folosesti intens acel serviciu
parerea mea
Ok,inteleg un clip pe youtube sa faca trafic cat de cat,dar 400mb in 5 zile e foarteeee mult,EXAGERAT.
Am avut iPhone 3G 2 ani,nu am depasit niciodata 500mb.
Fratele meu are un 3GS si de o saptamana are aceasi problema,in 2 saptamani a facut trafic peste 1gb.
E foarte ciudat,am cerut amandoi facturi detaliate dar data de facturare e 15 :(
Nu stiu daca vei afla multe in facutra detaliata ca la traficul de net nu precizeaza si tintele accesate
Ar fi o solutie sa deschizi un log din iphone acolo se salveaza accesarile
Nu ai prezcizat daca ai jailbreak pe iPhone ,atunci e posibil ceva malefic sa se intimple acolo
nu stiu,am inchis mereu toate aplicatiile sa nu ruleze in background,am push mobileme cu mail,contacte,calendar si bookmarks dar nu cred ca aici e problema.
Desigur,iar daca mai e cineva in situatia mea il rog sa scrie aici si eventual sa ceara explicatii la orange,nr 408. Ei mi-au spus ca sunt singurul care am reclamat aceasta problema.
Salut.
Momentan intampin si eu aceeasi problema (cred) si maine voi suna la 408 sa clarific treaba.
La mine situatia e in felul urmator: am inceput luna cu 600 MB trafic pe data de 22 (zi in care am si resetat traficul la telefon) si toate au fost ok pana azi. Acum la cronos mai am 271 MB iar telefonul imi arata trafic total aproape 200 MB. Intre ieri si azi 140 MB s-au facut disparuti. Astept ziua de maine sa vad ce explicatii imi dau expertii de la date.
Mii frica sa nu imi dispara subit si restu de MB si sa intru pe cost suplimentar.
Toate cele bune, va tin la curent.
Apropo, am 3GS si pana acum nu am avut probleme de genul.