Nu au ce explicatie sa iti dea,mie mi-au sugerat sa cer factura detaliata. Care aveti probleme de genul va rog sa sunati la 408 sa cereti explicatii. Cu siguranta e ceva in neregula cu reteaua si daca nu sunt reclamatii,nu vor lua masuri.
Pai cu factura detailiata ce rezolv? Ca MB aia tot pierduti imi sunt din moment ce nu i-am folosit si nici telefonul nu i-a inregistrat.
Le trimit screen capture daca vor si sa se explice.
@boboc, telefonul tau arata bine traficul sau nu il resetezi?
Daca urmariti pe IP4, dar poate si pe celelalte terminale( 3G/3GS) la fiecare apel sau la intarea in contacte telefonul incepe sa faca trafic pe net( acea rotita de bussy).In timpul efectuarii convorbirii( pe semnal 3G) si dupa convorbire inca vreo cateva secunde , telefonull da ” raport ” undeva pe net.Uitati-va si voi la terminanull dvs.
Deci fara doar si poate exista trafic pe net cu telefonul fara “voia"voastra si asta se intampla de la versiunile 4.xx de soft incoace.
Oare ce si cui dau ” raportul telefoanele” noastra?
Orange nu stie nimic? Nici pomeneala, au cu siguranta cunostinta de asta dar intre a recunoaste asta si a nega oare ce crede-ti ca vor alege?
Probabil trimite un raport la Apple sau verifica mailul. Oricum nu ma deranjaza si nici nu ar trebui sa consume atata internet.
Tocmai ce am vorbit cu servicii clienti, la inceput am dat de un tip super amabil dar din nefericire, dupa 2 luni de la ultima aparitie mi-a dat call failed cand vorbeam cu el ). Sun iar si dau de o tipa care casca, mai ca nu ma lua cu “hai sictir” imi explica ea ca orange are facturat si ca nu conteaza ce scrie in telefon la date, ca ar trebui sa “resoftez telefonul” moment in care i-am spus sa imi dea la telefon pe cineva competent la care ea “informatia care o cautati se gaseste in cartea telefonului nu la orange”... Tot ce mi-a spus tipa e ca am 130 mb in weekend. Unde, cand, cum cica aflu eu cand vine factura detailiata. Probabil ca o sa sun mai incolo sper sa dau de cineva mai capabil.
Am intrebat daca nu e motiv de folosire a garantiei la telefon si printre altele imi spune ca probabil s-a updatat ceva aplicatie “hai sictir”.
Revin dupa ce mai vorbesc cu ei, momentan ii sun sa imi anulez un abonament )
@boboc pacat ca nu imi poti spune sigur daca tie ti-a inregistrat volumul mare de date sau nu.
Salut.
Momentan intampin si eu aceeasi problema (cred) si maine voi suna la 408 sa clarific treaba.
La mine situatia e in felul urmator: am inceput luna cu 600 MB trafic pe data de 22 (zi in care am si resetat traficul la telefon) si toate au fost ok pana azi. Acum la cronos mai am 271 MB iar telefonul imi arata trafic total aproape 200 MB. Intre ieri si azi 140 MB s-au facut disparuti. Astept ziua de maine sa vad ce explicatii imi dau expertii de la date.
Mii frica sa nu imi dispara subit si restu de MB si sa intru pe cost suplimentar.
Toate cele bune, va tin la curent.
Apropo, am 3GS si pana acum nu am avut probleme de genul.
Scuze ca intervin, eu n-am inca iPhone dar vreau sa-mi cumpar. Eu am citit ca site ca traficul pe net este nelimitat si dupa ce consumi 1 Gb scade viteza la 128kb. Cel putin la abonamentul Pantera de 29 Euro care ma intereseaza pe mine. Voi ce fel de abonamente aveti cu cost suplimentar?
Si o intrebare pentru cei care au abonamentul Pantera, cum merge internetul la viteza de 128kb? In cat timp se incarca o pagina normala de web? E-mailul mai functioneaza normal (gmail, yahoo mail)?
Daca compari viteza de internet de acum zece ani de pe dial-up care era pe modem de 56kb dai seama ca e dublu acel 128 kb,deci merge pentru mailuri si navigare pe newsletere,rss
Eu am pantera 12 + optiunea de 5 euro cu 200 MB (total de 400MB/luna) dar sunt luni in care nici pe acela nu il folosesc, deci ajung la 600 MB la inceputul unei luni noi.
Ceea ce nu se va intampla luna aceasta datorita incompetentei lor. Daca ar mai fi ramas ofertele de pre-pay cum erau azi vara(primavara) imi anulam si abonamentul acesta si treceam pe pre-pay.