Totusi la serv clienti de ce nu sunt 2-3 persoane care sa se ocupe de problemele unei marci specifice? Pentru fiecare marca. Asa ar si tine mai usor evidenta daca e vre-o posibila problema.
Ma luau toti dracii cand aia imi tot sugera sa “resoftez” telefonu.
Acolo am dat de tipa aia.
Am mai sunat ieri o data dar aceelasi raspuns, ei au traficul contorizat si eu o sa il vad cand imi vine factura detailiata. Mi se pare stupid ca practic ei nu imi motiveaza lipsa nici cum si nici nu e nimeni mai avizat care sa explice clar situatia.
Acum in mod subit, de pe 20 sept pana azi (15 zile) am folosit 720 MB.
Am Iphone 3G, fara jailbreak, abonament orange.
Le fac maine o vizita, oricum sunt zilnic la ei intreband de Iphone-ul 4 rezervat de aproape 2 sapt.
Timp de 2 ani pe 3G am avut optiunea Mobile Internet 200MB (6 EUR dar traficul neconsumat se reporta). Nu l-am depasit niciodata, la fel, datorita wireless-ului acasa si la facultate.
De cand am trecut la iPhone 4 si Vodafone a lansat acoperirea nationala in banda de 900Mhz pentru servicii de date am trecut la MI500 (7 EUR trafic reportabil). Si aici sunt departe de aceasta limita.
Timp de 2 ani pe 3G am avut optiunea Mobile Internet 200MB (6 EUR dar traficul neconsumat se reporta). Nu l-am depasit niciodata, la fel, datorita wireless-ului acasa si la facultate.
De cand am trecut la iPhone 4 si Vodafone a lansat acoperirea nationala in banda de 900Mhz pentru servicii de date am trecut la MI500 (7 EUR trafic reportabil). Si aici sunt departe de aceasta limita.
Asa ma incadram si eu perfect in cei 800 MB. Pana luna asta…
Ma enerveaza ca cei de la orange habar nu au pe ce lume traiesc.
Le spun ca am citit ca si alti utilizatori au aceasta problema, cu predilectie de la update la 4.1 iar ei imi spun ca probabil a fost update-ul mare…hmmmm… )
Problema este pe orange.
Am facut un test,mai aveam 45mb,am oprit “cellular data” iar la cronos,surpriza,am avut 20mb mai putin,cu traficul oprit.
Am sunat nervos la 408 sa cer explicatii.
Mi-a spus ca serviciul cronos probabil nu e bine actualizat si sa verific pe factura detaliata.
Daca in intervalul orar cand datele au fost oprite pe factura apare trafic efectuat inseamna ca sunt niste mizerii.
Oricum pe zi ce trece tot mai multe persoane se plang ca orange “fura” din traficul de date.
Baieti, care mai aveti problema, aveti mailu setat pe Push si cu Check la un anume interval? sau doar Push?
Acum mi-am amintit ca eu inainte de traficul suplimentar am updatat la 4.1 si dupa cateva zile am reactivat check-ul hourly la mail. Acum am lasat doar Push si se pare ca trafic nu mai face… (deocamdata)
Sau a fost o “eroare” de la ei si in loc sa recunoasca au reparat-o
Conform cronos de aseara ora 19:01 pana azi ora 11:17 am consumat 18 mb. Conform usage din tel am avut trafic de 1 mb.
Nu se poate asa ceva, e imposibil, nu am downloadat nimic, mess inchis, fara youtube, doar cateva mailuri nesemnificative primite si 1 mail trimis.
Baieti, care mai aveti problema, aveti mailu setat pe Push si cu Check la un anume interval? sau doar Push?
Acum mi-am amintit ca eu inainte de traficul suplimentar am updatat la 4.1 si dupa cateva zile am reactivat check-ul hourly la mail. Acum am lasat doar Push si se pare ca trafic nu mai face… (deocamdata)
Sau a fost o “eroare” de la ei si in loc sa recunoasca au reparat-o
Eu l-am avut din totdeauna cu push si fetch la 15 min, dar mai mult de 480 mb nu am sarit vreodata. Pana acum…