Wow,sj eu am in jur de 200,adica exact cat trebuie
E clar ca a fost ceva de la orange,abia astept sa discut maine cu cei de la 408 sa vad ce explicatie imi dau.
Surprize, surprize, am 246 mb.
Probabil orange si-a dat seama de problema si mi-a facut cadou 200 mb.
Ceva a fost busit cu siguranta la ei in sistem. Miercuri seara am dat reset din iPhone, joi mi s-a resetat optiunea de net din sistem. Dimineata cand ma uit la 332 aveam peste 5 Mb consumati, iar in iPhone, sub 1Mb. Clar ceva nu a mers cum trebuie.
Acum am cerut din nou un status la 332, si imi apare ca mai am 203.18 MB disponibili. Optiunea aleasa de mine este un prepay de 200 MB, fara roll-over dintr-o luna in alta. Am mai observat aberatii dinastea (raportari gresite) dar am crezul ca nu mai tin eu minte bine.
Este cunoscut oricum ca serviciul date de la Orange e un pic dat peste cap oricum, asa ca asteptarile mele sunt pe masura.
Ce draguti sunt orange…ce explicatie…cica nu a functionat corect serviciul cronos.
Pai mie mi-a spus ca mai aveam cativa zeci de mega data trecuta,nicidecum ceva legat de cronos.
Si daca au avut ceva probleme orange,niciodata nu isi recunosc greselile
Ce draguti sunt orange…ce explicatie…cica nu a functionat corect serviciul cronos.
Pai mie mi-a spus ca mai aveam cativa zeci de mega data trecuta,nicidecum ceva legat de cronos.
Si daca au avut ceva probleme orange,niciodata nu isi recunosc greselile
Interpretarea e putin tendentioasa pentru ca eu inteleg prin “despre locatia realtime a oricarui detinator de dispozitiv cu iOS4” ca Apple ar putea sa raspunda la intrebarea: “Unde e huk acum?” sau “unde e acum 0788[...]?”. In plus, orice serviciu care acceseaza datele de pozitionare te intreaba inainte. Apple nu colecteaza datele prin insasi iOS-ul si nu le trimite la “centru”. Aplicatiile pot face asta, si Apple are si vinde aplicatii care fac asta, dar numai dupa ce le dai tu voie.
Cat despre vandutul altora… si acolo depinde de ce intelegi: date agregate, date anonime, date precise, date luate in context (cookie like)...
La munca, eu citesc niste fise/informatii care rezulta ca urmare a unor procese din US. Daca ai stii cate astfel de repoarte primesc eu aici in EU, o fractie din cate sunt un US…
Nu zic ca e nimic, zic doar ca astept un judecator sa accepte cazul si sa-l treaca in faca a doua. Si sa inceapa negocierile de intelegere.
Si chiar si asa, vezi cazul Google care a pierdut procesul de privacy cu imaginea unuia si 1$ (un dolar) despagubiri.
To provide location-based services on Apple products, Apple and our partners and licensees may collect, use, and share precise location data, including the real-time geographic location of your Apple computer or device. This location data is collected anonymously in a form that does not personally identify you and is used by Apple and our partners and licensees to provide and improve location-based products and services. For example, we may share geographic location with application providers when you opt in to their location services.
Cu alte cuvinte Apple poate sa culeaga informatii despre locatia realtime a oricarui detinator de dispozitiv cu iOS4, eventual sa le si vanda altora, totul pe cheltuiala/banda utilizatorului.
Revin cu informatii proaspete despre culegerea de date de catre dispozitivele cu iOS4, se pare ca inregistreaza orice miscare face utilizatorul: iSpy Conspiracy
Conform spuselor din articol, iPhone si iPad inregistreaza pe unde se plimba posesorul indiferent daca acesta si-a dat acceptul sau nu (nu trebuie sa fie activat Location Services)
Chiar sunt curios daca e adevarat si cum o sa raspunda Apple cand o sa iasa scandal.
Hehee ) Eu am zis ca 1GB de la orange e prea mult…dar mi-am dar seama ca mananc 1GB in doua saptamani…bine ca la abonament zice internet nelimitat, dar scade viteza dupa 1GB, a scazut, dar putin, nu ma incomodeaza ))
Daca mai faci si face time pe 3G… ))