Vodafone Broadband imi mananca spatiul de pe HDD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.06

De ceva vreme ma conectez la net cu un broadband de la vodafone. Recent am observat ca spatiul de pe hdd imi dispare incet incet atunci cand sunt conectat cu broadband-ul. Dupa aproximativ 5 ore, pierd in medie cam 300-400 de MB(asta si fara a avea vreo aplicatie deschisa gen safari etc). De mentionat faptul ca lucrul acesta nu se intampla daca ma conectez la ethernet sau wifi. Ma gandesc ca se aduna niste temporare sau ceva de genul asta pe undeva, dar nu am idee unde.
Daca cineva are vreo solutie sau sugestie, este mai mult decat binevenita.
Multam.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

page previews

se acunuleaza si pe Wifi

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

bun, dar cum pot rezolva problema si sa imi recuperez spatiul? smile
pe unde dau de page previews?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

safari / reset safari/ alegi ce vrei sa stearga: previews, history, cookies, blabla

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

am rezolvat, dar parca tot nu s-a recuperat tot spatiul pe care il pierdusem.
merci frumos oricum.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

restul e in virtual memory file, o sa-ti dea inapoi megii la restart.

problema e: cat spatiu ai liber? daca ai mai punt de 10% din capacitatea hard diskului s-ar putea sa ai probleme in viitorul apropiat. sistemul merge bine cu spatiu suficient.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Da, pai abia dupa restart s-a rezolvat. spatiu mai am foarte putin, vreo 3 giga din 80. Stiu ca trebuie sa aiba cel putin 10 %, dar nu prea am putut sterge nimic pt ca am nevoie de tot ce este pe hdd. Computerul in cauza il folosesc doar pt net oricum.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Scrie si tu 2 DVDuri si ii dai aer Macului.

‹‹ messenger pt mac      Intrus in Macul meu! ››