1 din 2
1
Sondaj
Este necesar bumper case-ul in cazul iPhone 4 ?
N-am ifon 4 45
Am ifon 4 dar n-am avut probleme cu semnalul (dropped calls sau ceva persistent, nu cateva liniute scazute la semnal) 32
Am ifon 4 cu probleme dar n-am avut ce bumper/case sa incerc 1
Am ifon 4 cu probleme si bumperul n-a ajutat deloc 1
Am ifon 4 cu probleme si bumperul a fost minunea lui D-zeu, mir din lacrima lui Steve 2
Total voturi: 81
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Bumper case iPhone 4 - Necesar ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Spuneti-va parerea sincera, NU din auzite, de la varul din state de pe reteaua lui, sau de pe forumul xx sau yy de pe oriunde.
DOAR daca si cum vi s-a intamplat voua personal, pe retelele noastre.

Hai sa vedem ce iese

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Deocamdata nu am avut nici un fel de probleme, nu mi s-a intamplat sa vorbesc singur la telefon pana in prezent. Am telefonul de pe 24 sept. Va anunt daca intervin modificari!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Am iPhone 4 de o saptamana,in aceasta saptamana nu am avut nici macar un singur “dropped call”.
Pe 3G am avut foarte multe probleme de genul asta,dar l-am avut si o perioada muuult mai mare smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

eu il am de mai bine de 3 luni si n-am simtit nevoie bumperului.

de la 2G care pierdea constant semnalul in acelasi loc cand treceam cu trenul, i4 are semnal continuu si pierde nici un apel.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Am un 3gs si un iphone4.Sa se intrerupa convorbirea nu am patit decat o singura data,insa antena este mai slabuta,adica imi arata o linie sau doua mai putin la iphone4.Semnalul wireles insa este ceva mai bun.Nu sant pe o retea din Romania dar DA semnalul este o idee mai slab la iphone 4.Am avut doua bucati si la ambele am constatat acest lucru referitor la semnal.Eu personal ma gandesc sal marit si sa raman pe 3gs pana apare urmatorul model,insa inca nu mam decis.Chestia cu semnalul am verificato cu telefoanele ambele pe masa fara sa pun mana pe ele , asa ca bumperul o sai ajute doAr pe cei stangaci care ii va impiedica sa atinga cele doua parti ale antenei stanga jos care afecteaza considerabil calitatea semnalului.Sorry but its true.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

incredibil, bumperul meu griffin cu romburi pe spate tine butonul de power apasat mereu. deci nu, nu este necesar deloc un bumper.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 13.01.10

Un prieten de-al meu are Iphone 4. Saptamana trecuta l-am luat si eu in mana si l-am studiat. Primul lucru care l-am facut, a fost sa-l pun langa al meu 3GS sa vad ce diferenta este la semnal. Si da, al meu avea o linie- doua in plus. Cand il luam in mana asa cum tin eu telefonul, mai scadea semnalul…Daca eu aveam 4 linii la semnal cu 3GS-ul Iphone 4 avea 2-3 linii (osciland) dar daca il luam in mana mai scadea una. So, it’s true: IPhone 4 are nevoie de bumper case. Mentionez ca ambele telefoane cand am facut comparatia erau pe aceeasi retea.
Cu toate astea, mi-a zis ca nu a avut probleme cu inchiderea apelurilor sau alte chestii de-astea. Oricum il avea de 2 zile. Keep on testing…

Semnătură 

Macboo Pro Unibody 5.1
IPhone 3GS 16GB Black
PowerMac G4

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
catalist - 05 Octombrie 2010 06:48 PM

Un prieten de-al meu are Iphone 4. Saptamana trecuta l-am luat si eu in mana si l-am studiat. Primul lucru care l-am facut, a fost sa-l pun langa al meu 3GS sa vad ce diferenta este la semnal. Si da, al meu avea o linie- doua in plus. Cand il luam in mana asa cum tin eu telefonul, mai scadea semnalul…Daca eu aveam 4 linii la semnal cu 3GS-ul Iphone 4 avea 2-3 linii (osciland) dar daca il luam in mana mai scadea una. So, it’s true: IPhone 4 are nevoie de bumper case. Mentionez ca ambele telefoane cand am facut comparatia erau pe aceeasi retea.
Cu toate astea, mi-a zis ca nu a avut probleme cu inchiderea apelurilor sau alte chestii de-astea. Oricum il avea de 2 zile. Keep on testing…

Ai votat ?

Si nu ti-ai luat bumper-case, nu ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Eu l-am comandat asa,ca e moca smile
L-am trimis la un prieten la Paris,in Ro am vazut ca nu se putea.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 13.01.10
Alex Andreescu - 05 Octombrie 2010 06:58 PM
catalist - 05 Octombrie 2010 06:48 PM

Ai votat ?

Si nu ti-ai luat bumper-case, nu ?

Am votat…

Bumper case o sa-si ia dar cand or fi si pe la noi. Nu are timp de cautat. Nu-i stres oricum.

Semnătură 

Macboo Pro Unibody 5.1
IPhone 3GS 16GB Black
PowerMac G4

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.02.07

am iPhone 4 de 2-3 saptamani de la Orange Romania
inca NU pot zice la sigur daca e cu adevarat problematic sau nu ca device sau daca problema de la mine sau nu
ideea e ca sincer am avut in aceste 3 saptamani multe convorbiri intrerupte
REPET convorbiri intrerupte care sunt de 2 feluri
adica mie contorul de timp / convorbirea imi mergea in continuare dar nu-l mai auzeam pe interlocutor
au fost si cateva cazuri in care pur si simplu se intrerupea convorbirea si imi aparea instant butonul de “Call Back”
in toate situatiile faza s-a intamplat in casa niciodata afara sau in timp ce ma deplasez fie pe jos sau cu masina in diferite locatii prin Bucuresti
NU am testat la Metrou sau faze de genul asta inca
ca o fi de la mine sau nu problema since NU stiu
in casa oricum am un semnal foarte slab 1-2 liniute ... rar vad un 4 liniute ... nu stiu de ce ... chesti valabila si la vechiul 3Gs
la conexiune net la fel am avut un moment cand am vazut chiar cerculetul de GPRS (O) apoi s-a transformat in edge (E) apoi in (3G)
NU sunt sigur daca e de la mine neaparat problema adica de la aparat
ca ex chiar in aceasta seara am incercat sa am o convorbire cu cineva din Braila de pe Cosmote si a fost un calvar
de ce tind sa cred ca NU e neaparat vina iPhone 4
am insistat sa am acea convorbire si locatia mea NU s-a schimbat stateam pe acelasi scaun la birou
pe cand persoana de la Braila de pe Cosmote si-a schimbat locatia si in final a gasit locatia unde convorbirea a decurs normal
DECI SINCER
tind sa cred ca are ceva probleme iPhone 4 cel putin al meu
cat de grave sunt nu pot sa sa ma pronunt inca
DAR
cred ca tine si foarte mult de compatibilitatea dintre iOS si Hardware care este inca cruda zic eu
ce pot zice la SIGUR e ca iPhone 4 fara iOS 4.1 e varza
cand l-am luat de la Orange era pe el cu iOS 4.0.2 si se comporta infernal
senzorul de proximitate se comporta total aiurea
in timp ce tineam telefonul la ureche se deschida si se inchidea display-ul haotic
sunete bizare in timpul convorbirii ca si cum as fi stat langa un radio cu telefonul si eu nici nu am radio in casa
dupa update toate aceste probleme au disparut TOTAL

normal o sa fiu cu ochii pe el in continuare
eu sunt clar un “Heavy User” de convorbire GSM (am in jur de 1000 minute nationale pe luna si le consum)
la conexiune date am 1G dar in afara de Mail intens ceva Browsing si un ocazional YouTube mai nimic deci rar consum totul

inca NU pot sa dau un vot si sa fiu cu inima impacata
de curand am facut comanda de pe eBay pentru folii spate si fata AntiGlare si de huse TPU (vezi atasament)
eu de cand ma stiu am folosit numai huse TPU pentru iPhone
dar am facut comanda si prin programul iPhone Case de la Apple urmand ideea unui compatriot de aici de pe forum
adica am completat adresa de Romania corecta si la tara am trecut UK
dupa ce voi primi si aceste accesorii si le voie testa si daca va fi o diferenta observabila o sa revin

ca o parere finala de pana acum

tind sa cred ca are ceva bube ... ca nu e prea bine gandita de Apple faza cu banda metalica de jur imprejur care nu are doar functii de design ci are si functii de hardware ... lucru destul de socant pentru mine ... inca NU pot sa cred ca Apple care face totusi produse de calitate mult superioara fata de altii ... sa nu fi gandit pana la capat aceasta problema ... dar cel putin sper si cred ca problemele se vor rezolva odata cu niste updateuri ... asta daca Apple ar privi aceste updateuri cu mai multa atentie din punct de vedere al imbunatatirii calitatii si compatibilitatii iOS -ului cu partea de Hardware ... si cu ceva mai putin interes asupra aspectului daca lumea poate sa faca sau nu JB sau Unlock ... adica lupta ar trebui dusa pe frontul de imbunatatire a calitatii NU cu asazisii hackeri care fac posibile JB-ul sau Unlock - ul

parerea mea

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cei care comparati liniuțele de semnal pe 3GS si pe 4: faceti-o doar daca ambele sunt cel putin pe iOS 4.0.1. Apple a schimbat modalitatea de afisare a liniuțelor.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator

LST - Erai pe 3G cand ai avut dropped-calls ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.02.07
altero - 05 Octombrie 2010 08:17 PM

Cei care comparati liniuțele de semnal pe 3GS si pe 4: faceti-o doar daca ambele sunt cel putin pe iOS 4.0.1. Apple a schimbat modalitatea de afisare a liniuțelor.

iti inchipui ca pe 3Gs aveam 4.0.1
aia era ultima var de iOS la care se putea face JB
deci
comparatia era in parametri

Alex Andreescu - 05 Octombrie 2010 08:20 PM

LST - Erai pe 3G cand ai avut dropped-calls ?

NU stiu aici la ce tereferi ???
te referi cumva daca s-a intamplat cand am serviciul 3G din Network deschis ???
de cand ma stiu pe iPhone NU am inchis niciodata serviciul de date fie el GPRS / EDGE / 3G
tot timpul non stop a fost pe pozitia ON

deci daca la asta se refera intrebarea ta raspunsul este : DA

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

OK, pana acum e clar. Apple a dat bumpers doar ca sa inchida gurile. Nu era nici o nevoie. Putem in schimb sa ne plangem in continuare ca cele cumparate dupa 30 septembrie nu mai primesc gratuit nimic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am testat si eu un iPhone 4.
Il strangeam ca dracu si nu scadea nici o liniuta.
Si inca ceva, am comparat calitatea semnalului cu 3GS-ul meu (ambele cu 3G activat, pe Orange Ro | 4 - iOS 4.0.1 / 3GS - iOS 4.1 ) si 4 avea semnal full, 3GS nu smile
Varul meu (e al lui) are iPhone-ul de 3 luni, tot timpul are 3G-ul activat si a zis ca nu a avut niciodata un dropped call.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

1 din 2
1