pretul iphone 4 la vodafone se vinde incepand de la 99 de euro pentru abonati prin programul Vodafone pentru tine, la abonamentul maxim, de 59 de euro. totusi abonamentul ramane mult prea mare.
de ce nu introduc programul vodafone pentru tine si la restul abonamentelor (sa scada pretul cu 100 de euro)? ciudat acest program pentru tine.
Vodafone ia taxa de fraieri la abonamentele iPhone.
De ex la abinamentul de 19 euro de la HTC Desire include 150 minute nationale , pe cand la abonamentul iPhone de 19e au doar 100 min nationale incluse.
Nu mai zic ca pretul HTC e la jumate. De cacao. Nu-mi iau iPhone de la ei, si o sterg cu prima ocazie.
si eu am crezut ca au vanzari slabe, dar un prieten care lucreaza intr-un shop vodafone insista ca multa lume vine si incearca sa cumpere si apoi se pune pe lista de asteptare.
dar probabil sunt cei care vor telefonul in reteaua vodafone, orice pret ar avea.
Din cate am inteles si eu cica au terminat stocul din prima zi. Ar fi binevenita o ieftinire ... ca totusi, sunt considerabil mai mari decat competitia.
Din cate am inteles si eu cica au terminat stocul din prima zi. Ar fi binevenita o ieftinire ... ca totusi, sunt considerabil mai mari decat competitia.
totusi e ciudat, ca in primele 3 zile fraierii au cumparat la pretul mai mare, iar acum s-a ieftinit. ce zic oare cei care au dat mai mult?