Daca am fi trait intr-o tara civilizata da,se returnau banii.
De fapt daca traiam intr-o tara civilizata nu se intampla asta
De ce sa returneze banii? Ei au pus un pret, cui ii convine bine, cui nu, la fel de bine. De ce sa iti returneze banii? Ce a facut Apple cu acel discount acum 3 ani cand au scazut pretul la iPhone au ales calea asta pentru ca era vorba de o piata noua in care intrau etc. Peste tot in lume se scad sau se cresc preturile , asta nu inseamna ca trebuie vanzatorul sa returneze banii. Cine s-a dus sa isi cumpere iPhone de la ei a semnat si un contract stia foarte bine care sunt preturile, chiar nu inteleg de ce sa dea bani sau minute sau mai stiu eu ce. Da, poate sa ofere un bonus de 30min nationale, zic si eu, dar mai mult nu.
Nu trebuie sa returneze nimic dar e lipsa de respect fata de acei clienti…
Asta oricum nu e o noutate,toti operatorii de telefonie din romania au respect 0 pentru clientii lor,chiar si cei cu 10 ani vechime.
@boboc : da, sunt de deacord. nu au pic de respect fata de clienti, preturile la toti operatorii sunt infioratori de mari, si in general nu exista respect pentru clienti in Romania, dar tot nu se schimba situatia : ei au cerut un pret cine l-a luat a fost de acord cu acele conditii. La fel de bine pot sa ma intreb si eu, cine mama dracului a putut sa cumpere iPhone la pretul ala si la acele abonamente si nu si-a de la Orange (care are cea mai ‘buna’ oferta) sau de la Cosmote care se apropie. Daca era vorba doar de Vodafone atunci da, cu siguranta isi recompensau cumva clientii ca sa mai atraga lume, dar asa…
Eu de exemplu l-am luat de la orange cand a aparut din urmatoarele motive:
Am 90% din agenda pe orange si oricum imi prelungeam abonamentul de voce si date chiar daca nu cumparam un iPhone.
Am preferat garantia de 2 ani de la Orange in loc de garantia internationala de 1 an daca il luam din Apple Store,pentru inca 1 an plateam in plus in jur de 70 EUR.
Clientii in general prefera un operator pentru ca au nevoie de acel operator…
@Boboc : ok, si eu la fel, tot de asta am abonament la Orange si nu mi-as schimba operatorul oricum. E logic ca asta e criteriul dupa care iti alegi operatorul , dar daca oferta nu e buna, nu cumpar, nu-mi mai fac abonament. La cel mai mic abonament costa 400euro un iphone si ai un abonament jenant la 20euro/luna. Mai bine il cumpar de la Cosmote fara contract, este neverlocked si are si garantie, si imi fac un abonament la Vodafone daca imi trebuie, mult mai bun din optiuni la 20euro/luna.
Ce sa faca ... o sa se oftice putin, nu prea au ce sa faca.
Oricum au facut o mare magarie astia de la voda.
cum adica ce sa faca? sa returneze diferenta de bani celor care acum 2 zile au platit cu 50 pana la 100 de euro mai mult.
S-a intamplat si in USA in 2007 la primul model de iPhone si au oferit “store credit” la clientii care deja cumparasera mai scump.
Probabil ca la fel o sa procedeze si Vodafone…..
Cu regret țin să informez publicul forumist că iPhone 4 la Vodafone nu mai vin deblocate, cum erau 3GS-urile de astă-vară.
Poate și asta să aibă o legatură cu scăderea de preț.
N-am probat, dar am văzut azi două bucăți în țiplă, au pe spate eticheta cu “Terminal blocat în rețeaua Vodafone Romania”.
Eticheta arată fix și identic la fel cu cea de la Orange, cu excepția numelui rețelei bineînțeles; cred că vin direct așa, dacă nu din fabrică, de undeva de pe traseu.
@Maclean : iPhone4 nu a fost nici o dat deblocat la Vodafone, numai la Cosmote e deblocat. Asta vara, acele 3Gs-uri erau deblocate ca nu erau aduse ‘oficial’. Erau vandute de Arsis, un partener Vodafone.
Am comandat astazi pentru prietena mea un iPhone 4 16GB la Vodafone. Pretul a fost 368 EUR (399 de lista minus ceva puncte) iar abonamentul va fi de 22,4 EUR pe urmatorii doi ani si include 125 min nat., 800 VDF si 1GB de net. Este Complet 800 + Internet pe mobil 1GB.
Practic subventia lor inseamna aprox 11 EUR pe luna iar 11 EUR sunt serviciile care dupa parerea mea la acest moment merita.