De ex am o cartela de voce in sertar de cel putin 3 ani. Trage banii de pe card direct vre-o 40-50 lei. Si m-am trezit ca ultimele 3 luni au tras cate 180-200 lei. Cand am luat la inteebari.. Nu avem aces la etc. Nu stim. Ati consumat internet etc.
cum adica iti ia bani de pe card? ce card? cum ai ajuns in situatia asta?
parerea mea e ca de cele mai multe ori, utilizatorii sunt cei care isi creaza probleme si apoi dau vina pe retea. am intalnit oameni convinsi ca reteaua le incarca factura, de a trebuit sa stau cu creionul si factura detaliata in mana sa vada ce au consumat. nu cred ca sta nimeni la vodafone sau orange sa iti incarce tie factura nejustificat, ca sa ia de la tine 10 euro, de la ala 10 euro, ca sa stranga cat? 1 milion de euro in plus pe an? mai mult? mai putin? mai ales ca profiturile companiilor astea sunt de sute de milioane de euro anual, si cazuri de genul asta se intalnesc destul de rar. plus ca in companiile astea lucreaza mii de oameni, o informatie de genul asta ar fi iesit pana la urma la suprafata.
De pe cont card. Cand emit factura se tragedirect din contul clientului.
Sa nu-mi bat capul. Cartela o tin in sertar si am de platit cam 7 euro + TVA/ luna.
Nu am anulat-o pentru ca am casuta vocala care-mi zice noul numar de orange.
Mi-au emis ultimele luni facturi de sume mari. Am reclamat si au zis ca am folosit internet. Ceea ce e minciuna.
A recunoscut si caserita ca se fura. Nu conteaza la ce caserie vodafone.
Asta a si fost una din motive ca am renuntat acum catva ani la serviciile lor. Al doilea ca la servicii & suport date erau varza.
Acum am 25 de abonamente la orange si sunt multumit. Totul este in grafic.
Am depus plangere la opc si se pare ca are efect. ” a fost o greseala in sistem” etc.
OFFTOPIC legat de vodafone si greselile lor de sistem.
oricat de fan vodafone as fi eu, m-au cam socat putin in ultimele luni pentru ca am primit de la ei o factura in valoare de 42.000 lei (420 de milioane lei vechi) si luna asta o factura de 26.000 lei pentru niste servicii de hosting (care ma costa 6 euro pe luna). si ai mei au primit facturile (adresa alor mei este adresa de corespondenta) si sunt cam panicati ca de fapt cine stie ce minuni am mai facut eu la vodafone. am vorbit cu ei si m-au rugat sa ignor facturile, fiind erori.
Iti recomand sa vorbesti cu ei sa-ti dea facturi STORNO sau sa obtii de la ei o adresa conform careia facturile sunt o greseala. Altfel, te trezesti ca te someaza si te executa pentru facturile astea pe care ti-au zis ei sa le ignori. Nu lasa traba asta asa, pentru ca nu e de lasat cu sumele astea!
ai dreptate, si asa voi face, pentru siguranta mea. dar ramane intrebarea insa cum te pot obliga sa platesti niste facturi atat de mari pentru un serviciu de hosting care e de 6 euro pe luna?! daca aveam abonament de telefon, ok, poate am vorbit, daca aveam abonament de internet, ok, poate am facut trafic, dar ala e un serviciu de hosting, fix, luna asta vine 6 euro, luna viitoare tot 6 euro, si tot asa, nu ai cum sa ajungi la o valoare de 42.000 lei.
Ideea era sa tinem acest topic cu informatii despre cand va aparea iPhone la Voda, la ce tarife etc, informatiile despre ce face Vodafone cu abonatii sunt binevenite dar probabil ar putea avea un topic separat
Ideea era sa tinem acest topic cu informatii despre cand va aparea iPhone la Voda, la ce tarife etc, informatiile despre ce face Vodafone cu abonatii sunt binevenite dar probabil ar putea avea un topic separat
daca vrei, putem sa ne contram pana saptamana viitoare pe ce ar trebui sau n-ar trebui sa apara pe un forum. eu de exemplu consider ca intr-o comunitate asa mica, cum e macuser, ar trebui stimulata comunicarea.
Nu costă nimic deschiderea unui topic nou.
Comunicarea e stimulată de topice noi de discuție, nu de vorbit unii peste altii lucruri diferite în același topic.
Mai multe detalii nu ai? Pret? Abonamente? Ca sa stiu daca sa-i refuz sau nu pe Orange daca ma cheama pana atunci. Daca ar da mai mult de 1-2 Gb internet ar merita sa astept
Orange nu o sa te cheme in veci. Am comandat un 3GS 16GB in martie, au zis ca ma suna ei…pe dracu… Dupa o luna ce am dat comanda, zilnic sunam sa intreb cand ajunge - ei zicea ” Stati linistit, cand ajunge o sa va sunam !” Nici acum, dupa 8 luni nu m-au sunat.
În 14 octombrie îmi zicea cineva de la VF că, în afară de faptu’ că lu’ Orange îi expiră exclusivitatea în noiembrie, nu e clar încă nimic dacă anu’ ăsta sau nu oferă iPhone 4.
Doamne dă să fie cum zice sursa lui Ștef, adică direct din noiembrie.
Mai multe detalii nu ai? Pret? Abonamente? Ca sa stiu daca sa-i refuz sau nu pe Orange daca ma cheama pana atunci. Daca ar da mai mult de 1-2 Gb internet ar merita sa astept