am sunat acum o ora la vodafone(ca persoana juridica) si au zis ca nu au decat 3g/3gs momentan dar spre jumatatea lunii o sa il aiba la vanzare.deci nu cred ca cineva a luat de la vodafone, poate doar cineva din conducere!:)
am sunat acum o ora la vodafone(ca persoana juridica) si au zis ca nu au decat 3g/3gs momentan dar spre jumatatea lunii o sa il aiba la vanzare.deci nu cred ca cineva a luat de la vodafone, poate doar cineva din conducere!:)
Unde ati vazut voi 3g/s la vodafone ?
Cred ca visati !
Cauta si tu te rog la topicul de iPhone 3GS la Vodafone.
Am uploadat o poza acolo cu preturile din oferta din magazin.
As stated before, mecanismul e mai mult sau mai putin oficial.
Magazine testate: Vodafone Baneasa Shopping City si Vodafone Plaza Romania.
Ok Mario Popescu - ciudat este ca eu un baneasa nu am vazut/auzit nimic si am trecut pe acolo de cel putin 3 ori in ultima luna ... sa speram ca merita asteptarea.
Eu ma refeream la faptul ca nu exista oficial 100%.
Sa vedem ce preturi la telefon/abonament o sa aiba vodafone, si daca a meritat asteptarea.
Ok Mario Popescu - ciudat este ca eu un baneasa nu am vazut/auzit nimic si am trecut pe acolo de cel putin 3 ori in ultima luna ... sa speram ca merita asteptarea.
Eu ma refeream la faptul ca nu exista oficial 100%.
Sa vedem ce preturi la telefon/abonament o sa aiba vodafone, si daca a meritat asteptarea.
Salut !
Perfect de acord cu tine, oficial 100% nu exista, altfel ar putea fi comandat online.
Totusi, mergi in Baneasa sau in Plaza si cere detalii despre pretul unui iPhone 3GS in cazul in care vrei sa-ti prelungesti abonamentul.
Nu e disponibil pe loc(cel putin in Baneasa mi-au zis ca dureaza 24 de ore pana la livrare) iar in Plaza unul din tipii de acolo (poate si din dorinta de a vinde un iPhone) m-a asigurat ca se duce si il ia “din spate din magazin” daca il vreau.
Eu mi-am luat aifon 3gs de la Vodafone. Peste abonamentul meu business am fost nevoit sa adaug un 7 euro pentru 500 mb, care sunt utili oricum. Merge foarte bine pe net, sunt foarte multumit.
Si telefonu in sine cat a fost? Pe langa aia 7 euro.
In ce conditii l-ai luat (rezervare, il au pe stoc)....direct de la Voda sau prin Arsis? Si in functie de raspuns din ce magazin l-ai luat….adik locatia.
In cazul in care ai pile si nu poti sa divulgi…..inteleg :D
a venit si decembrie, ....... si Mos Nicolae…. si nici o veste… nici de la Vodafone, nici de la Cosmote.
in loc de “in curand”, puteau pune “la anu’” ..... si la multi ani!
Mda, sunt destul de penibili. Totusi, avand in vedere ca a trecut jumatate de an de cand s-a lansat, mai e doar jumatate de an pana cand se va lansa urmatorul model.
Mai mult ca sigur urmatorul model o sa fie sensibil imbunatatit, dar mai interesant ca va fi importat direct de toti(Voda, Oranj si Cosmote).
A lot of reasons to skip iPhone 4.