Cred ca odata ce Vodafone a introdus iPhone-ul….or sa apara si seriviciile speciale pt el….cum ar fi tethering-ul. Care este separat de Internet mobil. Exact cum e si la Orange. Il dezactiveaza din telefon si se activeaza cumparand o optiune speciala pt asta. Sau faci JB
Cred ca odata ce Vodafone a introdus iPhone-ul….or sa apara si seriviciile speciale pt el….cum ar fi tethering-ul. Care este separat de Internet mobil. Exact cum e si la Orange. Il dezactiveaza din telefon si se activeaza cumparand o optiune speciala pt asta. Sau faci JB
Probabil asa este. Insa este o porcarie din partea lor avand in vedere ca aproape orice telefon de la ei poate face tethering fara sa platesti in plus.
Pai e posibil sa fie integrata optiunea asta in serviciu de internet mobil fara sa platesti in plus. Deocamdata nu stim nimik desore oferta lor. Poate nu e kiar asa de nasol ca la orange. Sper….
Culmea, pe iPhone e singura restrictie pe care am intalnit-o cand e vorba de tethering, pe Desire l-am conectat din prima la calculator si am navigat pe net(orange si vodafone).
Eu am optiunea my smarthphone plus de la orange cu tethering inclus si nu l-am folosit niciodata in sensul asta.
Cand sunt plecat de acasa prefer digi net mobil.
toate sperantele au ramas in vodafone. deocamdata pretul cosmote este mai mare decat orange (comparand abonamentul pe care-l am eu la orange - 29 de euro pe 2 ani cu telefon 219 euro, cu cel de 28,52 euro pe 2 ani la cosmote care se vinde cu 959 lei).
cred ca daca vodafone vor avea un pret cu 5 euro mai ieftin decat ceilalti competitori, vor da lovitura pentru perioada de sarbatori.
Preturi mari.
Pana la urma tot orange ofera cele mai bune preturi…
Cosmote nu sun departe ca si oferta fat a de ce ofera Orange,dar orange ofera servicii mai de calitate.acoperire mai buna,Internet mai bun…etc
Una peste alta nu regret ca am ales Orange…
Desi am luat de la Cosmote “la liber”(vezi ultimul post de la threadul “iPhone la Cosmote” vin si intreb.
Abonamentul de 16.64E Complet 800 nu vi se pare totusi o alegere ok? Orange are ceva mai ok in banii aia?
Daca Vodafone stabilea preturile cu 1 euro mai jos decat Orange, dadea lovitura! Eu sunt abonat Vodafone de peste 10 ani si daca mi-as lua iPhone 4 tot la Orange m-as duce…