2 din 2
2
Semnal iPhone 4
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Cum sa nu se piarda semnalu daca unii raporteaza ca il pierd? Cat de fanboy sa fii sa spui asta? Eu prima oara cand l-am luat stiu ca m-a sunat cineva cand il aveam in buzunar, si mi-a spus acea persoana ca nu suna telefonu. Oare de ce? Pentru ca semnalul scazuse atat de mult incat s-a pierdut legatura cu reteaua. Si nu eram nici pe 3G si nici strans in mana nu-l aveam. Nu folosesc functia de tel mai deloc, deci n-am mai multe experiente.
Oricate liniute ai avea, bitii transferati sub forma de voce sau date sunt aceiasi, distanta pe care poate functiona se schimba doar.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.07.10

Si eu am aceeasi problema ca si ral:cr. Ma suna lumea si imi spune ca am telefonul inchis, iat telefonul e deschis bine merci. Cei care aveti problema asta…ati gasit vreo solutie?

Semnătură 

Don’t worry, be happy!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
alacub - 01 Decembrie 2010 04:08 PM

Si eu am aceeasi problema ca si ral:cr. Ma suna lumea si imi spune ca am telefonul inchis, iat telefonul e deschis bine merci. Cei care aveti problema asta…ati gasit vreo solutie?

Daca esti pe reteaua EDGE si nu pe 3G iar in momentul cand cineva incearca sa te sune iar telefonul face in acelasi timp trafic de date, este normal sa se intample asa, nu are legatura cu semnalul pe IP4, toate telefoanele s-ar comporta la fel.
Probleme de semnal pe acest terminal sunt intradevar dar nicidecum atat de dramatice cum sa facut atata valva, majore au fost proximity sensor( rezolvat la fw 4.2.1) la acest model de telefon si mai nou butonul de Home care se pare ca la tot mai multi raspunde aiurea la comenzi.

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.12.07
sailor082 - 02 Decembrie 2010 05:26 AM

Daca esti pe reteaua EDGE si nu pe 3G iar in momentul cand cineva incearca sa te sune iar telefonul face in acelasi timp trafic de date, este normal sa se intample asa, nu are legatura cu semnalul pe IP4, toate telefoanele s-ar comporta la fel.
Probleme de semnal pe acest terminal sunt intradevar dar nicidecum atat de dramatice cum sa facut atata valva, majore au fost proximity sensor( rezolvat la fw 4.2.1) la acest model de telefon si mai nou butonul de Home care se pare ca la tot mai multi raspunde aiurea la comenzi.

Poate doar al meu are gargauni dar mai am anumite momente cand am parte de freez-uri sau imagini intercalate, nu stiu exact cum sa descriu problema, am incercat un screenshot dar nu am reusit, apare normal ecranul. Cand minimalizez sau maresc o aplicatie se suprapune homescreen-ul cu aplicatia si ramane asa o perioada, nici un resotre nu m-a ajutat, a mai patit cineva asta?

Semnătură 

Why I choose a mac:
1. It stops me from drinking.
2. It stops me from smoking.
3. It stops me from biting my nails.
4. It stops me from swearing .
5. It stops me from eating too much.

I mean this honestly!! No waiting, No Install hassles, no Product verification!!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.07.10
sailor082 - 02 Decembrie 2010 05:26 AM

Sa stii ca ia dreptate. Am facut un mic test si asta era problema.
Nasol e ca la servici si acasa nu prea am semnal pe 3G, si de asta tineam telefonul pe edge.

Semnătură 

Don’t worry, be happy!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Cel putin acum ai detectat necazul cu apelurile in care erai sunat si nu puteai fii contactat.E de stiut , pentru cei ce au nevoie sa fie gasiti pe telefon , ca sa evite conectarea la net pe pe reteaua EDGE

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ahaa… de asta pățeam și eu și nevasta treaba asta cu 2G și 3GS (cu 3G oprit). Dar asta e bubă de la provider-ul de telefonie mobilă. Când primești un apel ar trebui să întrerupă conexiunea de date și să sune telefonul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.03.11

cu apple haterii e usor pentru ca majoritatea sunt numai de fatada Te duci de exemplu la un tip cu htc si il intrebi care e mai bun htc sau iphone (aceleasi generatii de telefoane ) si o sa auzi htc si il intrebi de ce si incepe sa iti spuna ca ai windows mobile ca ai java ca ai una si alta si la sfarsit ii zici ok eu am un iphone vrei sa facem schimb Credeti ca o sa stea pe ganduri? Adevartii apple hateri sunt aia care sunt platiti sa o faca si aia chiar au apple products si incearca sa gaseasc puncte slabe la produse pentru ca pentru asta sunt platiti

Semnătură 

mac book pro
2 X iphone 4
iphone 3 g
ipod touch 2 gen
ipod touch 1 gen
ipod nano
I still need an ipad

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nenea applefun - tu ce urmărești cu răspunsurile astea aiurea în thread-uri vechi ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.03.11

nimic am citit de kronberg ce a postat si dupa am vazut ca discutia mai are o pagina te-am deranjat?

Semnătură 

mac book pro
2 X iphone 4
iphone 3 g
ipod touch 2 gen
ipod touch 1 gen
ipod nano
I still need an ipad

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK