Tam Tam Tam Taaaaaaaaaam!
Da daaaaa…...oameni* din toate colturile lumii adunati-va! (*adik romani imprastiati pe glob)
A sosit timpul pt asa numitul greenpois0n…..programelul care va face JB tuturor iDevice-urilor ce au 4.1 pe ele (si prin “tuturor”, ma refer la TOATE - toate iDevice-urile au fost rapuse de acest nou exploit folosit in greenpois0n iPod, iPhone, iPad, AppleTV)
Detalii oficiale luat de pe pagina de tweet Chronic dev Team si p0sixninja (imagini)
Totusi cei care depind de UNLOCK mai au de asteptat putin….imediat ce greenpois0n va fi lansat, cei de la dev-team vor scoate si UNLOCK-ul….fara probleme
PS: tocmai bine…..vine si al meu i4 la sfarshitu lunii….se pare ca zgarceala mea a avut dreptate :D
BAFTOS ALL!! yuhuuu!
[ Modificat: 22 Noiembrie 2010 05:15 PM de Administrator ]
Haidi bre ca yo dedbea astept jailbreakul asta.Unlockul nu prea ma intereseaza desi las face asa doar ca sa stiu ca pot sa fac ce vra muschii mei cu el .
Toti care aveti iPhone 4 si iPod 4th generation puteti folosi acest programel ca va aparea Duminica ora 13:10, ora Romaniei. Asa ca aveti rabdare. Restul care nu aveti iPhone 4 i`m sorry, asteptati sa scoata comex o avarianta noua de jailbreak si pt voi. Apropo, pt cei cu 3G este deja jailbreak la 4.1 si pt voi si se numeste redsn0w 0.9.6
Da daaaaa…...oameni* din toate colturile lumii adunati-va! (*adik romani imprastiati pe glob)
A sosit timpul pt asa numitul greenpois0n…..programelul care va face JB tuturor iDevice-urilor ce au 4.1 pe ele (si prin “tuturor”, ma refer la TOATE - toate iDevice-urile au fost rapuse de acest nou exploit folosit in greenpois0n iPod, iPhone, iPad, AppleTV)
Detalii oficiale luat de pe pagina de tweet Chronic dev Team si p0sixninja (imagini)
Totusi cei care depind de UNLOCK mai au de asteptat putin….imediat ce greenpois0n va fi lansat, cei de la dev-team vor scoate si UNLOCK-ul….fara probleme
PS: tocmai bine…..vine si al meu i4 la sfarshitu lunii….se pare ca zgarceala mea a avut dreptate :D
BAFTOS ALL!! yuhuuu!
Ai scapat de cinstea pe care trebuia s-o faci ))))) te-ai scos
de-abia astept si eu jailbreak , hai ca nu mai e mult primesti si tu bijuteria, si pe pariu ca nimeni de pe forumu asta nu o sa fie mai fericit ca tine :p
BAFTOS ALL!! yuhuuu!
Ai scapat de cinstea pe care trebuia s-o faci ))))) te-ai scos
de-abia astept si eu jailbreak , hai ca nu mai e mult primesti si tu bijuteria, si pe pariu ca nimeni de pe forumu asta nu o sa fie mai fericit ca tine :p
Da, se pare ca noua varianta de jailbreak va functiona pe toate terminalele apple si va face jailbreak la 4.1, nu si decodare. Geohot a aparut asa din senin si planuieste sa lanseze programelul limera1n luni la exact 1 an de cand a scos blackra1n. Deci avem jailbreak pt toata lumea. Enjoy!