Deci!!!Poate chestia o sa ajute pe cine doreste…:D…am reusit sa fac jailbreack si unlock la iphone 3g cu os 4.1….pasii sunt urmatorii:1.jailbreack la os 4.1 cu redsnow 0.9.6b2….2.in cydia se cauta FUZZYBAND,se instaleaza(programul asta iti modifica banda din 05.14.02 mi-a facut 5.13.04,lucrul asta este posibil DOAR DACA AVETI BOOTLOADER 05.08,am inteles ca in seria telefonul apare ceva de forma xxxxx xxxx 835xxxx,daca aveti un numar egal sau mai mic cu 835 ,atunci se poate modifica baseband’ul )....3.din nou in cydia la MANAGE apoi SOURCE se intra pe repo666.ultrasnow.com si apoi se instaleaza ULTRASNOW….Cam atat…REBOOT DEVICE…apoi se schimba pe MODUL AVION si apoi inapoi..si o sa inceapa sa isi caute retea…:D MIE UNUL IMI MERGE!!!sper ca am fost destul de clar!!:D
Acum vine intrebarea mea pt cei ce stiu mai mult ca mine.
Daca dau RESET ALL SETTINGS,ce anume se intampla???pt ca dupa ce am facut toata magaria de sus,nu imi mai recunoaste iphone’ul in itunes…si imi cere sa dau reset.MS!
Pai revine la setarile din fabrik…....dar daca dai din telefon nu iti modifica baseband….dar il reseteaza. Ceea ce inseamna ca poti sa mai faci odata treaba aia dupa ce dai reset…..DIN IPHONE!
Totusi ca sa fie sigura treaba….si sa nu iti faca figuri….eu zic sa il lasi asa (functional..kiar daca nu il recunoaste iTunes) si cand apare unlock-ul pt 4.1 si 4.2 (in cateva zile)...atunci faci manevra ca totu sa fie ok!
Si sfatul meu este sa nu faci asta. Experienta mea cu treaba asta nu a fost placuta. 3 incercari esuate, urmate de restore, pe 3 telefoane diferite. Nu se stie daca si tu ai putea pati la fel, dar…
Eu inca mai astept unlock pentru 4.1 cu bb 05.14.02 pentru 3g si sper sa apara curind, stiu ca de obicei 3g-urile erau printre primele care apareau la unlock
Da merge sa sti,daca ai BOOTLOADER 5.08,poti sa il faci asa cum am zis eu,iar apoi cand instalezi FUZZYBAND si ULTRASNOW sa ai grija sa nu fie conectat la itunes,si in acelasi timp sa stergi din itunes iphoneul ,si o sa iti mearga,eu am facut din nou si imi merge,ii deblocat,folosesc cosmote si merge si in itunes..toate cele bune!
Am un Iphone 4 ( avea 4.1 de la Orange) acu are 4.2.1 dupa upgrade si vazand ca nu este jailbreak/unlock pt versiunea asta ma gandeam daca-i posibil sa-i dac downgrade la 4.0
Aveti idee daca se poate ?
Am un Iphone 4 ( avea 4.1 de la Orange) acu are 4.2.1 dupa upgrade si vazand ca nu este jailbreak/unlock pt versiunea asta ma gandeam daca-i posibil sa-i dac downgrade la 4.0
Aveti idee daca se poate ?
Dacă a venit cu 4.1 nu ai cum să-i pui 4.0. Ai SHSH de 4.1 salvat în Cydia ? (vezi cu tinyUmbrella). Dacă nu ai - ghinion extrem, rămâi cu 4.2.1
Dacă ai pus 4.2.1 ia-ți (deocamdată) adio de la Unlock, chiar dacă restaurezi 4.1.
Mda , naspa (devine din ce in ce mai frustrant sa detii un iphone) ... da am si SHSH salvat in 4.1 , dar ca sunt in 4.1 sau in 4.2 nu vad diferenta, din ce inteleg si in 4.1 jailbreakul este tot tethered ca in 4.2 , nu ?