13 din 56
13
4.x Unlock si Jailbreak
  [ Ignoră ]   [ # 181 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Acum am vazut ca ai Modem Firmware 03.10.01. Asta inseamna ca la desigilare ai gasit telefonul (sau l-ai urcat tu cu itunes-ul) la iOS 4.2.
Trebuie sa mai astepti pentru unlock.

[ Ignoră ]   [ # 182 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
amenono - 27 Noiembrie 2010 02:52 PM

Toate iPhone4 care au Modem Firmware 01.59.00 au avut in momentul iesirii din fabrica OS 4.0, 4.0.1 sau 4.0.2. Aceste telefoane poti fi duse la 4.1 si deblocate NUMAI PRIN CUSTOM IPSW facut cu PwnageTool!

Daca iPhone4 are iOS 4.1 de la inceput, Modem Firmware-ul va fi 02.10.04 si nu va putea fi deblocat inca. Poate fi doar jailbreak-uit.

Foarte Corect!

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 183 ]
Rank
Newbie
Din: Chisinau
Macuser din: 17.11.09

e duminica seara si undei unlock-ul :( baieti ati mai auzt ceva noutati?

[ Ignoră ]   [ # 184 ]
RankRankRankRank
Moderator

In America e zi   LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 185 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.04.10

se poate si asa dar nu cred ca o sa apara astazi in nici un caz…numai printr-o minune…asteptam si noi ce sa facem..

[ Ignoră ]   [ # 186 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

a aparut

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 187 ]
RankRankRankRank
Moderator

Cei cu iFon 4 (4.1 si >) si fw > 2.xx.xx si + mai asteapta pt. unlock..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 188 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

din ce am inteles din mesajul ala incalcit e ca pentru un 3GS merita sa mai astept un pic si sa fac alt-restore la 4.2.1 si apoi update (si unlock din cydia) cand ii fac JB-ul unthetered cu redsnow.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 189 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.11.10

http://www.redmondpie.com/unlock-ios-4.2.1-with-ultrasn0w/

[ Ignoră ]   [ # 190 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08

Am facut asta noapte JB ca la manual (asa cum este tutorialul de pe iClarified.com) . Totul a mers ca uns ... insa cand am incercat sa deschid Cydia ca sa fac unlock cu ultrasnow ... surpriza!!! Cydia nu se deschide :(( crapa ... crapa si iara crapa. Partea si mai nasoala este ca mai apoi am incercat sa pun din nou acel Custom IPSW (iPhone 4.2.1 + iPad 3.2.2) si mi-a crapat la instalare de vreo 2 ori. Am asteptat 1 luna unlok-ul ca sa vad ca m-am ales pana la urma tot cu un iBrick :((. Diseara voi mai incerca solutii - poate am gresit undeva ... i’ll keep u in touch.

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 191 ]
Rank
Newbie
Din: Chisinau
Macuser din: 17.11.09

baieti stau pe modemul 05.14.02 are rost de crescut la alt modem ca ipad??? cine a facut nu vreau sa ramin undeva cu o caramida in mina

[ Ignoră ]   [ # 192 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.10.07

Peuntru cei care au iphone 3g si vor sa faca update la 4.2.1 cu bb de ipad , totul decurge fara probleme daca va amintiti sa folositi redsnow cu permisiuni de administrator si la setari sa ii setati mod de operare windows xp sp 3.
DAR desi totul merge perfect si imi e drag sa imi pot folosii telefonul insfirsit unele chestii fac telefonul sa se prabusasca: linkurile care trebuesc sa deschida aplicatii de orice fel fac telefonul sa se restarteze, deci trebuie folosit copy paste mereu daca dau click pe link mi se prabuseste si chestia asta e destul de enervant maiales cind ma duc pe un contact si apas butonul sa send sms si mi se prabuseste…Daca stie cineva o rezolvare pentru problema asta v-as ramine recunoscator

[ Ignoră ]   [ # 193 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.06.09

daca cineva are ceva timp liber si bunavointa sa ma ajute cu un custom firmware facut pe pwnagetool (i’m a pc si chiar n-am cum, am folosit redsn0w, l-am busit) pm me.

[ Ignoră ]   [ # 194 ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 28.04.08
sintax - 29 Noiembrie 2010 03:55 PM

Peuntru cei care au iphone 3g si vor sa faca update la 4.2.1 cu bb de ipad , totul decurge fara probleme daca va amintiti sa folositi redsnow cu permisiuni de administrator si la setari sa ii setati mod de operare windows xp sp 3.
DAR desi totul merge perfect si imi e drag sa imi pot folosii telefonul insfirsit unele chestii fac telefonul sa se prabusasca: linkurile care trebuesc sa deschida aplicatii de orice fel fac telefonul sa se restarteze, deci trebuie folosit copy paste mereu daca dau click pe link mi se prabuseste si chestia asta e destul de enervant maiales cind ma duc pe un contact si apas butonul sa send sms si mi se prabuseste…Daca stie cineva o rezolvare pentru problema asta v-as ramine recunoscator

cum iti merge 4.2.1? pe 3g.. ca la mine daca imi pun setarile de la internet(vodafone) si push notification se descarca bateria in 2-3 ore..

Semnătură 

 MacBook [13 Mid 2007]
 PowerBook [12” Mid 2003]       
 iBook G3 [12” 2001]       
 Macbook [15” Mid 2010]
 Macbook [15” retina 2012]             
 iMac [21” Mid 2011]
 2xiMac [20” Mid 2010]
 iMac [20” G5 2006]
 PowerMac [G5 2005]
 iPad [3G/retina]
 ATV [3]