Acum am vazut ca ai Modem Firmware 03.10.01. Asta inseamna ca la desigilare ai gasit telefonul (sau l-ai urcat tu cu itunes-ul) la iOS 4.2.
Trebuie sa mai astepti pentru unlock.
Toate iPhone4 care au Modem Firmware 01.59.00 au avut in momentul iesirii din fabrica OS 4.0, 4.0.1 sau 4.0.2. Aceste telefoane poti fi duse la 4.1 si deblocate NUMAI PRIN CUSTOM IPSW facut cu PwnageTool!
Daca iPhone4 are iOS 4.1 de la inceput, Modem Firmware-ul va fi 02.10.04 si nu va putea fi deblocat inca. Poate fi doar jailbreak-uit.
din ce am inteles din mesajul ala incalcit e ca pentru un 3GS merita sa mai astept un pic si sa fac alt-restore la 4.2.1 si apoi update (si unlock din cydia) cand ii fac JB-ul unthetered cu redsnow.
Am facut asta noapte JB ca la manual (asa cum este tutorialul de pe iClarified.com) . Totul a mers ca uns ... insa cand am incercat sa deschid Cydia ca sa fac unlock cu ultrasnow ... surpriza!!! Cydia nu se deschide :(( crapa ... crapa si iara crapa. Partea si mai nasoala este ca mai apoi am incercat sa pun din nou acel Custom IPSW (iPhone 4.2.1 + iPad 3.2.2) si mi-a crapat la instalare de vreo 2 ori. Am asteptat 1 luna unlok-ul ca sa vad ca m-am ales pana la urma tot cu un iBrick :((. Diseara voi mai incerca solutii - poate am gresit undeva ... i’ll keep u in touch.
Peuntru cei care au iphone 3g si vor sa faca update la 4.2.1 cu bb de ipad , totul decurge fara probleme daca va amintiti sa folositi redsnow cu permisiuni de administrator si la setari sa ii setati mod de operare windows xp sp 3.
DAR desi totul merge perfect si imi e drag sa imi pot folosii telefonul insfirsit unele chestii fac telefonul sa se prabusasca: linkurile care trebuesc sa deschida aplicatii de orice fel fac telefonul sa se restarteze, deci trebuie folosit copy paste mereu daca dau click pe link mi se prabuseste si chestia asta e destul de enervant maiales cind ma duc pe un contact si apas butonul sa send sms si mi se prabuseste…Daca stie cineva o rezolvare pentru problema asta v-as ramine recunoscator
daca cineva are ceva timp liber si bunavointa sa ma ajute cu un custom firmware facut pe pwnagetool (i’m a pc si chiar n-am cum, am folosit redsn0w, l-am busit) pm me.
Peuntru cei care au iphone 3g si vor sa faca update la 4.2.1 cu bb de ipad , totul decurge fara probleme daca va amintiti sa folositi redsnow cu permisiuni de administrator si la setari sa ii setati mod de operare windows xp sp 3.
DAR desi totul merge perfect si imi e drag sa imi pot folosii telefonul insfirsit unele chestii fac telefonul sa se prabusasca: linkurile care trebuesc sa deschida aplicatii de orice fel fac telefonul sa se restarteze, deci trebuie folosit copy paste mereu daca dau click pe link mi se prabuseste si chestia asta e destul de enervant maiales cind ma duc pe un contact si apas butonul sa send sms si mi se prabuseste…Daca stie cineva o rezolvare pentru problema asta v-as ramine recunoscator
cum iti merge 4.2.1? pe 3g.. ca la mine daca imi pun setarile de la internet(vodafone) si push notification se descarca bateria in 2-3 ore..