merci de replay, dar nu mai am rabdare sa o iau de la capat cu jailbreak si toate cele. cred ca o sa mai astept putin pana ce apare versiunea stabila. nu ma descurc deloc cu tethered, untethered…
pai iti dai seama ca unlock-ul o sa mai dureze. JB-ul e inca beta
Oricum, beta5 iese in cateva zile…dar..sunt anumite zvonuri pe internet : cica Geohot ne va face din nou o surpiriza, o surpriza numita Rubyra1n. Va fi untethered si procesul de jailbreak va fi la fel ca la limera1n si blackra1n…
am auzit si io zovonu’ cum c-ar avea el ceva, da’ cica-i doar pt anumite device-uri (nu stiu care) si nu se site cand ce si cum ...
iar mai nou vad ca se ocupa de jailbreak pt PS3 , cand se se mai ocupe si de IOS
nu mai ai rabdare ? fa tu un jailbreak untethered, sa vezi ce usor e
Rabdare as mai avea,dar parca nu prea mult:)
Jailbreak untethered am incercat sa fac azi si nu mi-a iesit. Dupa 10 restore-uri mi-am pierdut rabdarea si am renuntat.
nu-s expert, dar din ce tiu, daca inca esti in 4.1 , mai ai sanse sa-ti salvezi SHSH bloobs cu http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ si abia dupa ce ti-ai salvat SHSH bloobs poti incerca
acel untethering jaiblreak pe care vroiai,
daca esti deja in 4.2 , you’re f****d , deci nu te mai stresa
A aparut beta5 !! Merge bluetooth-ul si au rezolvat numeroase bug-uri (inclusiv descarcarea bateriei foarte repede cand iPhone-ul e in sleep), mai au de lucrat la un singur lucru : versiunea de Windows