Mie nu imi merge.Am incercat cu vmware si xp imi ramanne blocat la waiting for device.Am tot wait dar dejaba,Vorbesc de limera1n.iam dat restore de vro 3 ori pana acuma.
sal
o mica problema am si eu
cum ai facut tu sa-ti apara iPhone in VMware (folosesc Windoze XP Pro)
eu desi incerc in Virtual Machine / Setting / USB Devices sa bifez iPhone
ca sa-l vada Windoze dar totusi NU vrea sa-l ia pur si simplu
se conecteaza pentru o fractiune de secumda in Windoze
apoi se deconecteaza si se conecteaza inapoi pe Leopard
deci NU pot sa fac iPhone sa se conecteze / sa apara ca device in Windoze deloc
fac ceva gresit ?
ceva sfaturi ?
PS : desi ii sunt foarte recunoscator pentru efortul depus DAR si pentru confuzia produsa pe tema JB (asta ironic spus) imi vine totusi acum sa-i SPARG CĂPĂȚÂNA lui @geohot ... cu app lui care nu merge decat pe Windozele masii ... haker windozar ... iDevice-urile sunt Apple ... implica macar app de JB sa fie in primul rand pentru MacUseri si apoi pentru Windozari chiar daca sunt mai multi Windozari cu iPhoane pe planeta ... daca tot a facut app aia in windoze cat era sa o faca si in osx ... de c@c@t ... nu a mai vazut ochiul meu Windoze de aproape un an si acum stau sa-mi sparg creerii cu el ca sa imi fac un amarat de JB
Pai la fel ca si tine am facut si eu,dar la mine ramane conectat.E ciudat ce ti se intampla.Acum ma apuc sa updatez itunesu si apoi mai incerc pentru ultima data limera1n care deja ma calca pe nervi.E cam schiop dupa cate bag seama.
Nu merge nici cu windows nativ nici cu ultimul itunes.Ramane blocat acuma la release power buton ,si pauza.Nici un jailbreak.Poate o sa am mai mult noroc cu versiunea de mac cand o aparea.
Confirm ca merge. Iphone4 primit de un coleg din State acum vreo 2 luni, 4.0.2, baseband 1.59.00.
Facut upgrade la 4.1 cu TinyUmbrella ca sa pastreze baseband-ul (tutorial), facut jailbreak cu limera1n pe un laptop cu Windoze (tutorial), instalat Cydia, instalat ultrasn0w (tutorial), microsim de Vodafone, colegu in culmea fericirii, eu bere++ .
f@cking Geohot : ce scrie pe pagina de download de la limera1n abia acum am observat
limera1n, 6 months in the making
iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G
4.0-4.1 and beyond+++
limera1n is unpatchable
untethered thanks to jailbreakme star comex
brought to you by geohot
hacktivates Mac coming in 7 years donations keep support alive
zero pictures of my face
Download for Windows
md5: fc6f7d696a57c3baede49bdff8a7f43f
bulangiul
in 7 ani va scoate o varianta pentru Mac