Intrebare scurta: am iphone 4 cu 4.1 blocat in SFR France si vreau sa-i fac jailbreak. Cu ce-i fac jailbreak-ul ? Spuneti-mi o vers buna sa nu fie beta si sa nu dea bug-uri la soft ca apoi n-am chef sa ma updatez la 4.2 ) incercasem cu limera1n insa am observat ca este RC1B.
Auzisem niste zvonuri ale unor baieti “carcotasi” care au spus ca jailbreakul strica iphone-ul din punct de vedere al autonomiei si al securitatii. Bateria ar tine mai putin si s-ar produce niste extorsiuni in degajamentul securitatii iPhone-ului. Mai mlt decat atat cica ar merge mai greu. Acu nu stiu ce sa zic. Am avut iPod Touch si iPhone 3GS jailbreaked si n-am simtit asta. Adevarul e ca n-am avut nici un iDevice la “rece” ca sa pot compara. Voi ce parere aveti ?
Extorsiuni se produc in degajamentul creierului intr-o apa la baietii carcotasi care ti-au zis chestiile astea. fa jailbreak si nu mai pleca urechea la aberatii, autonomia e aceeasi cu sau fara jailbreak, chiar am testat. so, go for it
Cine crezi ca ar vrea sa iti sparga iPhone-ul si sa se uite la pozele tale ? Stai linistit
Jailbreak-ul nu afecteaza bateria, doar “hacktivarea”. Am facut toate metodele de jailbreak posibile pe fiecare iDevice,am si pus Baseband de iPad pe iPhone, deci stiu ce vorbesc.
Limera1n nu are nici o problema, e facut de geohot, care in 2007 a fost prima persoana care a deblocat iPhone-ul.
Revenind la problema mea de mai devreme…am reusit pana la urma, a facut restore la 4.1 si baseband-ul…a ramas acelasi am facut jailbreak cu limera1n , si cand dau sa instalez cydia, nu-mi apare pack-ul de cydia acolo, zice doar check intrnet connection, safari merge, deschide paginile. ce ar putea fi?
Done acum pot rasufla usurat. si inca o chestie ciudata: tiny umbrella vedea ca are shsh salvat doar ptr 4.1, acum deschizand cydia vad ca are ptr 4.0.1, 4.0.2, 4.1, 4.2b3, ciudat…