28 din 56
28
4.x Unlock si Jailbreak
  [ Ignoră ]   [ # 406 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
Chucky - 28 Ianuarie 2011 07:59 PM

Ceva nou de JB 4.2.1?

pod2g pe twitter acum cateva minute: “Hey, another untethered vulnerability found !” see attach

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 407 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

din nou, pod2g.
inca putin..

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 408 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.09.09

Va salut, am in posesie un iPhone 4 cu IOS 4.2.1. Este cumparat din Anglia ieri, am intrebat CLAR daca este blocat in vreo retea sau bla bla si mi s-a spus ca nu, deci bun, l-am cumparat. Sosit in tara, ajung in fata PC-ului, bag cartela Vodafone RO, conectez la iTunes si ce sa vad: sim not supported. Am fost la N service-uri, am sunat la Noumax, etc. ... toti mi-au dat de inteles ca telefonul este blocat Anglia, reteaua nu o stiu, stiu doar ca a bagat un baiat la service cartele de Vodafone UK, AT&T, O2, a mai ramas Orange UK, 3 si.. altele nu mai stiu, in fine, deci e blocat in Anglia. Pasul urmator a fost sa intreb cum naibii pot sa-l decodez sa-l pot folosi linistit in RO fara sa am probleme la upgrade-uri, mi s-a dat de inteles ca daca fac unlock la soft o sa ma coste vreo 100 de lei, dar daca voi dori sa fac upgrade la 4.3 de exemplu va trebui iar sa-l decodez, deci iar niste bani in plus la service plus ca nu imi convine sa merg mereu sa-l decodez, cealalta varianta ar fi sa-l duc sa mi-l decodeze din fabrica, sa fie pe liber, gen ‘neverlocked’ siii ma costa cam 100 de euro si stiu ca-mi va merge struna dupa, nema probleme in upgrade si altele.

Acum va intreb pe voie, ce sa fac? Alte solutii bune si sigure, ieftine si usoare, etc. ... Am mai intrebat pe ici pe colo si mi-au zis ca pot face jailbreak, ca pot sa-i fac nu stiu ce jailbreak tethered (nu stiu daca am scris bine) si problema ar fi ca trebuie sa-l conectez la PC de cate ori mi se inchide din cauza bateriei…. ............................................ Astept raspunsuri cu nerabdare si nervi.

Telefonul este nou, are 16 giguleti si este negru, pentru moment este pe post de bibelou.

[ Ignoră ]   [ # 409 ]
RankRankRank
Member

Pai in primul rand, de acum incolo, inainte sa cumperi ceva informeaza-te mai mult, asta e primul pas., nu te baza pe ce zic toti “cunoscatorii”.
Daca a venit cu 4.2.1 de fabrica n-o sa-l poti decoda soft, nu inca. Ca sa poti face unlock soft, intai trebuie jailbreak-uit telefonul. Poti afla pe ce retea e blocat, daca esti curios, cu un search pe google :p sau e youtube daca vrei sa si vizualizezi cum se desfasoara procesul, e simplu.

Nu te apuca sa dai sute de lei pentru niste chestii pe care le poti face acasa, (jailbreak+unlock) , si care necesita cateva ore de citit pe site-urile si blog-urile de specialitate. Forumul asta un prim pas, functia search e al doilea pas wink

Spor la citit!

Deocamdata il tii bibelou, solutie de decodare pentru 4.2.1 nu este, inca.

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 410 ]
Rank
Newbie
Din: 

Crede`ma ca m-am uitat o toata ziua pe Youtube si Google si gasesc greu ceva BUN si CLAR. Avand in vedere ca eu inca nu l-am activat (ca n-am cartela buna, ca e blocat, ca sa-l ia naiba) pot face jailbreak + unlock? Acest lucru cu ce ma ajuta? Doar sa umblu pe el?

[ Ignoră ]   [ # 411 ]
RankRankRank
Member

N-ai cautat destul :p exista jailbreak tethered ptr 4.2.1, adica daca il opresti trebuie conectat la calc si facut jailbreak again. Nu e prea stabil inca, nu te sfatuiesc. Mai bine astepti o solutie de jailbreak untethered si unlock, o sa vina, cat de curand. mai ai rabdare

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 412 ]
Rank
Newbie
Din: 

Tocmai ma uitam la un clip cu si despre ‘Untethered Jailbreak For 4.2.1 Greenpois0n’ bla bla, deci.. nu stiu sincer. Cam cand crezi ca va aparea cel tarziu 4.3 oficial si sa fie 4.2.1 usor de unlock/jb?

[ Ignoră ]   [ # 413 ]
RankRankRank
Member

Citeste mai sus si o sa vezi ce zice unul dintre dezvoltatorii acestui jailbreak wink sunt si screen shot-uri. nu pot sa-ti spun cand va aparea, cert este ca exista, se lucreaza si varianta finala nu e departe. poate fi vorba de 2-3 zile sau poate 2-3 saptamani, asta nici ei nu stiu sigur. cand va fi gata si testat, o sa fe si lansat. wait, n-o sa-ti para rau wink

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 414 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Singura ta varianta in momentu de fata…este cea cu unlock-ul de 100 de euroi. Este sigura si nu mai ai batai de cap. Pacat ca te-a pacalit ala. Avand in vedere ca nici cartela oficiala nu o ai, e cam nasol, macar puteai sa il activezi si sa folosesti wi-fi.
Partea noasoala e ca, avand in vedere ca ai incercat Vodafon UK si O2, numai la Orange UK se mai poate face unlock-ul ala…si costa undeva intre 100 si 130 euro. La 3 nu se poate face asta.

Sau poti sa iei calea mai lunga….....astepti pana apare JB si Unlock pt 4.2.1 de la Dev-i

Baft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 415 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu m-au pacalit.. am intrebat simplu daca e blocat in vreo retea si au zis clar ca nu, nu m-am gandit ca trebuie sa le specific ca vreau sa-l folosesc worldwide gsm, in fine. Astept o saptamana sa vad ce si cum.

[ Ignoră ]   [ # 416 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

hellboy, ai incercat jb-ul pt 4.2.1 ? iti spun eu ca e stabil wink

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 417 ]
RankRankRank
Member

I-am facut unui prieten si nu e foarte multumit…plus ca am avut si ceva clienti (lucrez in telecomunicatii, vanzari) pe care i-am ajutat cu jailbreak-ul pe 4.2.1 si care la fel mi-au raportat mici probleme, de aici am tras concluzia ca nu e chiar ceea ce imi doresc si prin urmare nu am incercat. Deci vorba aia “daca mint ei, mint si eu” smile
Am avut tethered pe 3gs si cu acela n-am avut probleme intr-adevar.

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 418 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 09.01.11

@cremsnit pana apare versiunea untethered si unlockul daca nu mai ai rabdare eu zic ca te poti juca cu el sa-i faci jailbreak tethered (eu tot asa am tethered cu redsn0w si astept .probleme nu pot raporta si mi-am bagat destule pe el). In plus de asta te poti familiariza cu jailbreak-ul si cand apare ver. care o asteptam cu totii esti pregatit . In primul rand trebuie sa-ti salvezi SHSH bloobs 4.2.1 in Cydia si apoi vei putea face oricand restore la 4.2.1.

Semnătură 

iPhone 4, 16 Gb, OS. 4.2.1
iPod 4G, 32GB, 4.1

[ Ignoră ]   [ # 419 ]
Rank
Newbie
Din: 

Crede-ma ca sunt pur si simplu ca un copil de 4 ani care nu intelege ce si cum. Oare e bine sa dau ~100e la un service sa mi-l deblocheze de tot?

[ Ignoră ]   [ # 420 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă vrei să-l folosești, da
dacă nu, vinde-l și scapi de probleme…

28 din 56
28

‹‹ Semnal iPhone 4      handsfree iPhone 3G ››