Intr-adevar, jailbreakul tethered pt 4.2.1 nu avea probleme din cauza aplicatiilor din cydia care foloseau libactivator. Acum a primit un update si nu mai sunt probleme whatsoever.
@cremsnit: cel mai bine ar fi sa astepti lansarea 4.3, apoi jailbreak si unlock. Daca il vinzi codat, pierzi o groaza de bani, iar daca il faci neverlocked, platesti practic 100 de euro (asta daca se poate sa il faci neverlocked din reteaua in care e blocat) ca sa nu mai astepti 2-3 saptamani. Cu 4.3 nu vei avea probleme, pt ca vor aparea jailbreak si unlock pt ele.
Multumesc pentru suport. Acum.. vreau sa va spun ca am facut jailbreak tethered la el, merge ca uns. Acum astept sa apara unlock pentru 4.2.1 ca sa pot vorbi la el si sa-i fac un jailbreak normal. E ok ce zic?
E foarte ok atata timp cat te tine rabdarea dupa cum ti-am mai zis, asteapta si nu vei regreta. Ai face o mare greseala sa-l vinzi, gandind rational si economic ai iesi in pierdere, pastrandu-l macar nu pierzi nimic, decat cateva zile in asteptare.
Frumos, multumesc. O singura problema am intampinat si nu stiu daca e greseala omeneasca sau greseala software. In timp ce ascultam o melodie, nu mai stiu ce am apasat, ba sa deruleze, ba sa inchid ipod-ul, chiar nu mai stiu.. si a inceput sa deruleze melodia si numai mergea sa-i pun pauza/stop, am iesit din ipod, m-am dus in taskbar si am inchis de acolo aplicatia (norocul meu a fost ca am stiut si cum sa inchid o aplicatie ca altfel inchideam telefonul). Pe scurt, sa fii apasat eu gresit si sa se blocheze? (nu prea cred, totusi e un iphone si nu prea se blocheaza)
Sincer nu m-am intalnit niciodata cu problema asta, insa nu trebuie sa te sperii, se mai intampla, foarte rar dar se intampla si la case mari se rezolva cu restartul aplicatiei :p
Daca ma gandesc ca 4.3 este aproximativ la 1 luna distantza….nici nu stiu daca sa ma mai bag la JB-u asta. Pe urma va trebuii sa astept alt JB pt 4.3…bla bla bla….si devine tot mai greu
Si am mai citit cum ca 4.3 s-ar lansa luna asta undeva dupa 13 februarie. Si mai nasol! Pffff! Nush ce sa fac….oricum astept sa vad ce zice lumea…nu ma bag in JB deocamdata! Dar e asa frumos cu JB!!
As dori doar SSH-u sa mearga…da fac niste modificari grafice. Ma enerveaza la culme, statusbar-u ala, dock-u si Vodafone Ro….le scot in 2 sec! Dar imi trebuie JB! Si revin la problemele scrise mai sus!!