am fost la un prieten pe Windoze si tot Nu am reusit cu limera1n sa fac nimic
desi pasii au mers super ok
s-a conectat a intrat in DFU am respectat pasii
s-a restartat
si ma asteptam sa vad iconita alba de la limera1n
dar de unde ca nimic
am facut inca de 2 ori acelasi lucru fara nici o eroare
dar
nimic limera1n ca sa pot instala Cydia
Eu nam reusit sa intru in dfu mode nici cu greenpois0n cu toate ca sunt sigur ca procedez corect.Nam pc dar am bootcamp su dupa cate stiu eu e acelasi lucru.Apropo ip4 pe care il am e iesit din cutie cu 4.02 si dupa upgrade sia pastrat bassebandul 1.59.00 si nam folosit tinyumbrela in viata mea.Din pacate nu cunosc pe nimeni cu Pc unde sa ma duc sa incerc greenpois0n,ma gandesc ca xp-ul meu are pitici pe creier.
eu sunt in balarii rau cu JB-ul
nici nu-mi pot explica unde e buba
nici la Greenpois0n si nici la Limera1n nimeni NU zice ce fel de Modem Firmware / baseband trebuie sa ai pe iPhone 4
daca sunt restrictii sau nu ???
eu din cutie scos am avut iOS 4.0.2 apoi am facut upgrade in iTunes si acum am iOS 4.1
dar s-a modificat si Modem Firmware sau baseband cum i se mai zice acum am : 02.10.04
DAR
nimeni nu zice ceva pe tema asta
ideea e ca desi pasii sunt super ok facuti cu Limera1n
tot nimic
adica doar o singura data mi-a dat mesaj de eroare ca nu a reusit sa intre cum trebuie in DFU
in rest nimic
PS : acum realizez ceva pe acel PC Windoze al vecinului nu era ultima var de iTunes instalata ... asta o fi ???
GATA am mers in final
da se pare ca e problema de la iTunes daca nu e ultima versiune
sau cel putin cred
am luat laptopul de la vecinu cu Windoze Vista Home Basic pe el
am instalt iTunes ultima var de la Apple de pe site
si gata a mers
in sfarsit JB
k
una cu alta NU are legatura
aia e pentru UNLOCK faza cu TinyUmbrella
eu NU am nevoie de unlock sunt pe Orange
deci nu ma intereseaza asta
dar gata a mers
ce ti-e si cu variantele astea…cand aveam windblows ma chiuiam sa gasesc softuri pentru jail+unlock de windows, acum ca am mac, ma chinui sa gasesc laptoace cu windblows ca sa pot face jailbreak ) super treaba…asteptam…
Am facut si eu jailbreak pe iphone 4 ce avea 4.02, codat pe at&t si merge fara probleme pe orange, nu pierde nici macar o linie la semnal.
Problema e ca nu mai apare facetime acolo unde ar trebui sa fie. In settings—- phone am doar my number si sub acesta nu mai apare facetime.
Vreo solutie?