salutare ...imi poate spune cineva o data estimativa pentru releaseul jailbreakului 4.3 (iphone) ? am tot citit pe alte situri cum ca cei de la dev-team au asteptat acest nou update 4.3.1 si mai apoi au sa lanseze un beta ....stie careva mai multe va multumesc anticipat un weekend placut .
Multumesc pt. raspuns, de asemenea ii multumesc si lui h3llboy pt. ajutorul acordat, m-am incapatanat si nu l-am ascultat crezand totusi ca daca ii voi face downgrade la 4.1 il voi putea decoda dar citind mai atent in diferite surse m-am lamurit ca trebuie sa am SHSH salvat cu prezervare de baseband de la softul anterior exact cum a spus si h3llboy. Acum va trebui sa astept pana va aparea un unlock pt. baseband 05.15.00… Stie cineva cand va aparea sau macar sezonul ? ca sa-mi fac o idee
E foarte bine ca te-ai incapatanat ai satisfactia ca ai inteles acum, dupa cautari, mai multe lucruri despre jailbreak+unlock.
Se asteapta acum lansarea, insa nimeni nu stie cat va dura, nici macar ei, dezvoltatorii. Cand va aparea, o sa vezi si aici solutia categoric. pana atunci…tabdare si tutun, n-ai altceva de facut, din pacate.
E foarte bine ca te-ai incapatanat ai satisfactia ca ai inteles acum, dupa cautari, mai multe lucruri despre jailbreak+unlock.
Se asteapta acum lansarea, insa nimeni nu stie cat va dura, nici macar ei, dezvoltatorii. Cand va aparea, o sa vezi si aici solutia categoric. pana atunci…tabdare si tutun, n-ai altceva de facut, din pacate.
Sa nu va suparati pe mine ca sunt incepator si nu cunosc terminologia la softurile apple. Jailbreak e aceasi chestie cu a debloca Iphonu (adica toti asteptam pentru 4.2.1)? Sau face altceva? Si ce anume. Multumesc pentru raspunsuri! Stima.
p.s. M-am bucurat de linku de mai sus cu Jailbreak dar cineva zicea ca nu e deblocare de Iphone ci altceva.