La mine a fost cu cantec JB-ul asta. Am incercat si cu PwnageTool si cu redsn0w, la ambele ramanea blocat, cu orele, in restore your iphone. Dupa multe injuraturi si incercari, mi-a trecut prin cap sa scot bifa de la Put hard disk to sleep when possible. Asta pentru ca imi tin libraria (mică) pe HDD, nu pe SSD.
Ei, dupa asta a mers. Deci iTunes nu poate sa trezeasca la viata un HDD oprit; ciudat.
Am acum 4.3.1 jailbreak-uit, cu baseband 05.16.02. Dar nu-mi pasa, ca am telefon unlock-at oficial
In schimb, sunt gramezi de chestii care nu merg in / prin Cydia. Deocamdata.
[ Modificat: 04 Aprilie 2011 07:54 PM de Administrator ]
altero - problema blocarii poate fi si de la fisierul hosts (daca cumva ai folosit tiny umbrella, il freaca rau de tot). Eu spre exemplu nu mai pot face update/restore la niciun iphone pe mbp-ul meu. Pur si simplu raman toate blocate la final. Pun pe alt laptop sau pc si merge din prima.
Inca sunt rezervat in privinta update-ului si jailbreak-ului. Cred ca am sa raman cu 4.2.1 mult si bine de acum incolo.
Am incercat sa-l curat, editandu-l. degeaba. a incercat si sergiu la intalnire la Sibiu, fara succes. Pur si simplu nu mai vrea. Tiny umbrella are o optiune pe care daca o bifezi, la inchiderea programului iti editeaza fisierul adaugand adresa serverului de cydia, si automat cand vrei sa faci update normal prin itunes si evident prin serverele apple, se blocheaza.
eu unul nu-l mai pot pacali sa faca update sub nicio forma. itunes e ultima versiune, la fel si tiny umbrella, fara succes.
E posibil little snitch sa fi rezolvat treaba…nu stiu ce sa zic. Daca reusesti un fisier clean de undeva, te rog, da-mi un mail. Eu deocamdata raman la 4.2.1