legat de jailbreak, am avut niste neplaceri in momentul in care am facut la iphoneul meu 4 cu vers 4.2.1 update la jailbreakul actual de la snow la cel de la green poison , am pierdut functionalitatea GPS-ului , nu mai receptiona nici un satelit , am cautat peste tot despre aceasta problema si nu am gasit nimik, daca a mai patit cineva problema am gasit si rezolvarea, update peste cu noul Snow 2.5.1
Trebuia facut restore inainte de jailbreak cu greeonpois0n, scrie foarte clar pe blogul celor de la dev team, care recomanda jailbreak cu greenpois0n “pe curat”
ultrasn0w-ul actual nu e un unlock NOU. decodeaza baseband-uri mai vechi, deci daca s-a facut update la o versiune de soft mai noua, cu pastrare de baseband.
Iegzact. Eu cred ca mult si bine…si eu mi l-as decoda sa il folosesc cu o cartela cosmote (al meu e codat orange, am 03.xx.xx pe el deci si eu mai astept…)
ultrasn0w-ul actual nu e un unlock NOU. decodeaza baseband-uri mai vechi, deci daca s-a facut update la o versiune de soft mai noua, cu pastrare de baseband.
da,am observat asta dupa ce am fost putin mai atent la detalii.
Iegzact. Eu cred ca mult si bine…si eu mi l-as decoda sa il folosesc cu o cartela cosmote (al meu e codat orange, am 03.xx.xx pe el deci si eu mai astept…)
si eu am ramas blocat pe 05.15.04 :( nu este ceva metoda de a upgrada/schimba/downgrada basebandul la unul din cele suportate de ultrasn0w?