salutari….se poate face linistit update la 4.3.2 si JB? am vazut redsn0w pt 4.3.2 untethred dar din 30 de comm la tutorial majoritatea dintre ele au ca rezultat o eroare in timpul procesului ...a facut cineva JB la 4.3.2? multumesc
eu nu am reinstalat programele…..am avut JB la 4.3.1 si intradevar dupa update nu mai mergeau aplicatiile luate cu cydia nici jocuri ...nimic….am facut update la 4.3.2 .am facut JB la versiunea asta iar acum merg nu a mai trebuit sa instalez nimic….ceea ce mi s-a sters la update a fost cydia ,multigestures,si installous bafta
ok dupa ce am facut astazi pe la ora 16 JB la 4.3.2 am vazut acum ca a aparut cica redsnow update ...cand am facut eu JB la 4.3.2 am bagat ipsw tot cel de la 4.3.1 este vreo doferenta? ps: a mers JB
Gata JB si la mine…..ahhh…..acum sa instalam inapoi tot….plus fo 800 de fotografii…..o sa dureze ceva :D
O sa revin cu o lista a aplicatiilor din Cydia care le instalez…...sa stiti ce e compatibil si ce nu e. Sper sa nu am probleme….nu ar trebuii sa am.
ok dupa ce am facut astazi pe la ora 16 JB la 4.3.2 am vazut acum ca a aparut cica redsnow update ...cand am facut eu JB la 4.3.2 am bagat ipsw tot cel de la 4.3.1 este vreo doferenta? ps: a mers JB
Pai acel update era numai pt cei care au iPhone 4…..era o eroare in JB si d-asta l-au reparat si au scos versiunea rc14.
Intrebarea mea este: “De ce ai bagat ipsw de 4.3.1?”
Nu stiu sincer daca poti intampina probleme, dar totusi….de ce? JB asta e pt 4.3.2.
Anyway….daca zici ca e ok….atunci lasa-l asa.
Activator - OK
Attachement Saver - OK
Auto Location - OK
iFile - OK
Mail Enhancer - OK
Mobile Terminal - OK - nu cel din Cydia - il luati de aici si il instalati manual - versiunea 520-1
MultiIconMover - Nu merge…cere 4.3.1
Notified Pro beta - http://beta.notifiedapp.com/ - OK
Open SSH - OK
Page2D - OK
PhotoAlbums+ - OK
Safari Download manager - OK
SnowCover 4 - OK
Springtomize - OK
TetherMe - OK
WheatherIcon - OK
3G Unrestrictor - OK
Astea sunt toate pe care le folosesc
Si mai astept:
Celeste - cere 4.2.1 (in curand va fi updatata pt 4.3.x)