Nu se face conexiunea cand suni la 112, specifica clar, ca, trebuie inchis dupa 1,5 - 2 secunde.
Inconvenietul folosirii gevey sim e ca atunci cand pierzi semnalul trebuie refacut toti pasii (±15 sec) si ca e posibil sa iti pice si sa uiti sa refaci, astfel nu te poate suna nimeni.
In rest, nu vad probleme. Eu am de 2 saptamani gevey si nu mi-a picat decat in pasaj la moghiros. Merge brici si semnalul e ok. Imi scade si mie unde scade si pe alte telefoane. Pe vechiul 3G chiar cred ca aveam receptia mai proasta.
Soft-unlock mai dureaza, dev-team nici macar nu si-au updatat 4.3.3 pe blog. Sigur asteapta ios5 si cine stie cat va mai dura pana vor scoate unlock si pt ala.
S-au gandit (prost) probabil ca daca nu umbla la baseband, apple nu il va updata, ceea ce nu e deloc cazul avand in vedere ca e un major release. Sau pur si simplu nu mai au chef sa se straduiasca de fiecare data, cum o faceau pe vremuri.
Una peste alta, shsh saved si 100 lei pe un gevey mi se pare o afacere buna. A, daca ne ajuta si cei de la dev team sa punem geveyul in dulap, foarte bine, le mai dau o bere, dar eu nu astept pana cine stie cand.