50 din 56
50
4.x Unlock si Jailbreak
  [ Ignoră ]   [ # 736 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

A mai patit cineva sa faca update/jailbreak la 4.3.2 cu pwnage tool, cu pastrarea basebandului vechi si sa aiba probleme de semnal/afisarea semnalului?

[ Ignoră ]   [ # 737 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu: nici o problema.
Si se misca mai sprinten decat 4.3.1.

[ Ignoră ]   [ # 738 ]
RankRankRank
Member

Interesant…
Am repetat procedura si cu activare si fara activare.
Aceeasi problema. Daca dau activare nici un semnal
Daca il las sa se activeze singur fiind pe orange… 1 bara de semnal.
Am gasit pe alte forumuri straine ca asta e o problema pentru cei care au pastrat baseband mai vechi. In cazul meu 2.10.04.
Singura solutie e Ultrasnow.

[ Ignoră ]   [ # 739 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Pentru ultrasn0w mai avem de asteptat aproape 2 luni. Eu zic ca apare dupa WWDC (6-10 iunie) deci undeva pe la jumatatea lui iunie vor scoate probabil ceva mai nou.
Asta daca nu cumva apple abia anunta iOS5, caz in care vom avea de asteptat pana dupa lansarea oficiala.
Suspectez eu ca baietii de la dev-team nu prea mai au chef sa isi bata capul cu fiecare update de baseband. Mai ales decand cu tinyumbrella.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 740 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

A aparut iOS 4.3.3 - se poate face jailbreak untethered ! smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 741 ]
RankRankRank
Member

unthethered? unde?

[ Ignoră ]   [ # 742 ]
RankRankRankRank
Moderator

in curand, exploit-ul ni a fost blocat smile eu zic ca deseara apare

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 743 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

salutare! am o scurta intrebare! de ce iphonu 4 blocat pe o retea straina e mult mai ieftin decat unul neblocat? am vazut ca exista gravey sim pt deblocare. acesta e ieftin, in jur de 100 lei. de unde diferenta mare de pret?
mi-as lua un iphone 4 dar nu am 2000 lei sa dau pe unul asa ca m-ar tenta sa iau unul blocat si un gravey sim. e ceva ascuns la mijloc? prin soft se poate debloca permanent dupaia? multumesc celor care ma vor ajuta!

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 744 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
iulik17d - 06 Mai 2011 04:41 AM

salutare! am o scurta intrebare! de ce iphonu 4 blocat pe o retea straina e mult mai ieftin decat unul neblocat? am vazut ca exista gravey sim pt deblocare. acesta e ieftin, in jur de 100 lei. de unde diferenta mare de pret?
mi-as lua un iphone 4 dar nu am 2000 lei sa dau pe unul asa ca m-ar tenta sa iau unul blocat si un gravey sim. e ceva ascuns la mijloc? prin soft se poate debloca permanent dupaia? multumesc celor care ma vor ajuta!

nu este nimic ascuns la mijloc.
am un coleg care si-a luat iPhone 4 32gb cu 1280 ron.era blocat pe o retea din asia.
si-a luat un astfel de sim si acum il foloseste fara probleme.
cand v-a aparea o solutie software il vei putea debloca dar pana atunci il poti folosi linistit cu acel sim.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 745 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
iulik17d - 06 Mai 2011 04:41 AM

Pentru că provider-ul de telefonie în a cărei rețea este blocat a pus de la buzunarul lui diferența în speranța că o să recupereze banii din abonament & convorbiri.

Gevey SIM s-ar putea să nu mai meargă la următorul update de iOS și s-ar putea să te trezești cu telefonul blocat de operator sau/și cu poliția la ușă pentru faptul că suni aiurea la 112 (trebuie să faci operațiunea cu sunat la 112 de fiecare dată când telefonul rămâne fără semnal - deci și când mergi cu metroul)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 746 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Nu se face conexiunea cand suni la 112, specifica clar, ca, trebuie inchis dupa 1,5 - 2 secunde.
Inconvenietul folosirii gevey sim e ca atunci cand pierzi semnalul trebuie refacut toti pasii (±15 sec) si ca e posibil sa iti pice si sa uiti sa refaci, astfel nu te poate suna nimeni.
In rest, nu vad probleme. Eu am de 2 saptamani gevey si nu mi-a picat decat in pasaj la moghiros. Merge brici si semnalul e ok. Imi scade si mie unde scade si pe alte telefoane. Pe vechiul 3G chiar cred ca aveam receptia mai proasta.

Soft-unlock mai dureaza, dev-team nici macar nu si-au updatat 4.3.3 pe blog. Sigur asteapta ios5 si cine stie cat va mai dura pana vor scoate unlock si pt ala.
S-au gandit (prost) probabil ca daca nu umbla la baseband, apple nu il va updata, ceea ce nu e deloc cazul avand in vedere ca e un major release. Sau pur si simplu nu mai au chef sa se straduiasca de fiecare data, cum o faceau pe vremuri.

Una peste alta, shsh saved si 100 lei pe un gevey mi se pare o afacere buna. A, daca ne ajuta si cei de la dev team sa punem geveyul in dulap, foarte bine, le mai dau o bere, dar eu nu astept pana cine stie cand.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 747 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.11.08

in camera la mine raman des fara semna, ar fi un chin sa refac pasii. daca e sa iau unul il voi lua deblocat. va multumesc!

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 748 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

A aparut unthetered jailbreak pentru 4.3.3.

Redsnow si Pwnagetool

[ Ignoră ]   [ # 749 ]
RankRankRankRank
Moderator

am facut jb-ul pe 4.3.3 cu redsn0w, totul ok.
iPhone 4

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 750 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

iPhone 4 deblocat din fabrică sau folosit doar în rețeaua de origine. Altfel, redsn0w face bubu și nema unlock. Pentru cei care vor să păstreze basebandul, Pwnage Tool e soluția.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

50 din 56
50

‹‹ Semnal iPhone 4      handsfree iPhone 3G ››