Nu folosesc bootcamp. Mi-a iesit din prima, in seara asta, dupa ce am primit pe twitter notificarea data de MuscleNerd (membru dev-team) cum ca geohot a scos si limera1n ptr macOS. Am intrat pe site, am downloadat, dupa care am cautat tutorial pe iclarified si…cam asta a fost
Nu imi vine sa c red ca mam chinuit trei seri la rand cu raia de xp.Mia iesit din prima in mac,merge brici nici macar o problema,acum raman sa vad cum se comporta.
Nu imi vine sa c red ca mam chinuit trei seri la rand cu raia de xp.Mia iesit din prima in mac,merge brici nici macar o problema,acum raman sa vad cum se comporta.
hey hey hey…..windgaoz nu e raie! E o mica tumoare tehnologica, care te lasa cand iti este lumea mai draga! Dar se rezolva cu banzina si un foc. GARANTAT..problemele dispar!
Am o intrebare:nu mia aparut nimic in cydia care sa ma indrume sa salvez shsh file.Cand am facut jailbrek la 3gs ios 4.0 am dt click ‘sa imi fac viata mai usoara’dar la iphone 4 ios 4.1 nu mia mai aparut nimik.Se salveaza singur acum?Sa ma lamureasca si pe mine careva.
Am o intrebare:nu mia aparut nimic in cydia care sa ma indrume sa salvez shsh file.Cand am facut jailbrek la 3gs ios 4.0 am dt click ‘sa imi fac viata mai usoara’dar la iphone 4 ios 4.1 nu mia mai aparut nimik.Se salveaza singur acum?Sa ma lamureasca si pe mine careva.
(iphone 3g 4.1 -orange ) eu am facut JB cu redsnow , si a ramas blocat la rebooting , cu ecranul negru , si gata -mort . iTunes il vede in -incearca restore-ul dar 1601 error
Puternicule,nu te da rotund ca nu-ti sta bine.Daca tu esti asa cunoscator puteai sa pui unl link ceva, si nu cred ca esti tu omu potrivit sa faci critici pe forum.Cica forumul asta e sa ne ajutam unul pe altul.
Papas, cu mine vorbesti ? ti se pare ca ma dau rotund ? fac critici ? te inseli frate. imi cer scuze daca te-am suparat intr-un fel, dar cifrele alea exista de mult acolo, de aia te-am intrebat daca e prima oara cand intri in Cydia, nu am raspuns asa doar ca sa ma dau mare, asa raspund eu..in general. Ma rog, imi cer scuze din nou.
Daca mai vrei sa vorbim Puternicule ne auzim pe PM
===
@ andrei - mai incearca sa il bagi in recovey mode, daca nu merge la orange cu el..