Am facut si eu azi…nu am mai dat restore ca ‘mi-era lene sa re-setez totu din Cydia….am dat update si au ramas setarile in tel si doar am instalat aplicatiile. Totu merge ok.
@i0n1c
“BTW: by using the latest RedSw0w you also might decrease the battery drain.”
“Process Priority was not restored after the kernel exploit. That might have caused some battery drain.”
2.Repara switch-ul de vibratii
@MuscleNerd
“redsn0w & PwnageTool updated to fix the iPhone side switch vibrate issue Update #1 http://is.gd/YFgrPU .. thanks @i0n1c!”
3.Verbose Boot pt 3Gs si problemele de CPU pt Windows 7
@MuscleNerd
“(also fixed verbose booting for 3GS, and fixed problem for uploading ramdisk in Windows 7)”
Tot ce mai trebuie sa stiti gasiti aici la dev-team.
Se poate rula peste JB-ul actual - pur si simplu deselectati Cydia and your go to go
Se poate rula peste JB-ul actual - pur si simplu deselectati Cydia and your go to go
Asa am facut eu, am instalat peste JB anterior, moment in care durata bateriei a scazut dramatic la 4-5 ore. Ca atare, i-am dat restore in itunes, set up as new, am facut JB curat, iar acum am ~7 ore.
eu de cand am facut update la 4.3.3. , nu mai reusesc sa-l jaibreakuiesc…dupa ce se termina procedura, cydia imi apare ca o icoana alba, si cand incerc sa o deschid nu merge .
Cu ce ai facut jailbreak? esti pe windows sau pe mac? Am patit si eu treaba asta odata, cand am facut unui prieten. Era din cauza ca nu am descarcat IPSW-ul corect, si ii dadeam sa identifice IPSW de 4.3.2 nu de 4.3.3. Verifica si urmeaza tutorialul intocmai. pe iclarified.com gasesti absolut tot ce-ti trebuie
Am avut aceeasi problema cu redsnow pe mac, cand am facut JB tethered. Am mai rulat odata redsnow, si am bifat “just boot tethered”, dupa care cydia a aparut normal, cu icon utilizabil.