52 din 56
52
4.x Unlock si Jailbreak
  [ Ignoră ]   [ # 766 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 09.05.11

Salutare,stie cineva daca a aparut unlock pentru Iphone 4, 4.2.1 cu basebandul 3.10.01 ? Il astept de vreo 6 luni de zile deja si nimik nou….era vorba ca apare unlock`ul cand apare OS 4.3 ,dar tot nu a aparut, inafara de deblocarea aia cu grevey sim ,sau cum ii zice, alta deblocare nu este ? gen ultrasn0w ?

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 767 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Aici trebuia să întrebi. Și tot aici vei găsi și răspunsul.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 768 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
TzuckyBoy - 21 Mai 2011 09:12 PM

Salutare,stie cineva daca a aparut unlock pentru Iphone 4, 4.2.1 cu basebandul 3.10.01 ? Il astept de vreo 6 luni de zile deja si nimik nou….era vorba ca apare unlock`ul cand apare OS 4.3 ,dar tot nu a aparut, inafara de deblocarea aia cu grevey sim ,sau cum ii zice, alta deblocare nu este ? gen ultrasn0w ?

inca nu a aparut.poti folosi acele sim-uri,merg ok.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 769 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
cosmin mierlea - 22 Mai 2011 07:56 AM
TzuckyBoy - 21 Mai 2011 09:12 PM

inca nu a aparut.poti folosi acele sim-uri,merg ok.

Merg OK, insa rup bateria fara mila. Daca functioneaza pe principiul acelor adaptoare care permiteau introducerea a doua simuri intr-un telefon dupa ce le taiai, e clar. Am un prieten si el macuser, care foloseste gevey pe un iphone4 si nu-l tine decat 1 zi bateria.

Eu vad gevey sim ca pe o solutie de maxima urgenta, insa nu e practica deloc, din multe puncte de vedere.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 770 ]
RankRank
Jr. Member

pai din cate am auzit,pana de craciun nu sunt sanse sa apara unlock pentru versiunea asta….cik atunci v-a aparea unlock pentru toate…..cine stie ce sa mai creada cu atatea promisiuni. Cat despre grevey sim ... daca pierzi semnal pt mai mult timp sau se opreste telefonul,tre sa o iei de la capat cu unlock si jailbreak….

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 771 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08
konijiro - 21 Mai 2011 01:03 PM

Am avut aceeasi problema cu redsnow pe mac, cand am facut JB tethered. Am mai rulat odata redsnow, si am bifat “just boot tethered”, dupa care cydia a aparut normal, cu icon utilizabil.

salut, da asta e singura solutie si functioneaza perfect.

Problema e ca de cand mi-am instalat 4.3.3, dupa ce inst cydia,  si mai instalez vre-o aplicatie din cydia ..nu’s ce se intampla dar cumva mi se blocheaza telefonu si nu merge deblocat decat cu RESTORE .

Mi s-a intamplat asta de vre-o 3 ori . Nu;s ce sa fac sa rezolv problema asta

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 772 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.04.10

Salutare! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un up pt un iphone 3g v 4.0 firmware 05.13.04, nu am facut niciodata up la telefon pt ca nu stiu. Am citit aproximativ tot din acest topic dar nu ma simt in stare sa incerc sa fac up la soft. care sunt pasi de urmat pt a face up si softurile necesare si poate si niste linkuri catre acele softuri. ms mult pt ajutor.

[ Ignoră ]   [ # 773 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vrei jailbreak? Ai nevoie de unlock?
Daca nu, iTunes.
Daca da, alege de pe iClarified.

[ Ignoră ]   [ # 774 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu spui ce fel de computer folosești. Uite, tutorial pentru Mac sau Windows. Vei avea astfel ultimul firmware pe 3G. Citește cu mare atenție și respectă pașii.  După aia devine simplu.
Succesuri!
PS altero are dreptate. Nici nu mi-a trecut prin cap că n-ai avea nevoie de jailbreak/unlock. Dacă n-ai, iTunes face toată treaba în locul tău.

[ Modificat: 30 Mai 2011 06:29 PM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 775 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.04.10

scuzele mele pt ca nu am specificat ce folosesc. am win 7

[ Ignoră ]   [ # 776 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.10

Am avut 4.3.3 cu baseband 01.59.00 si am trecut acum pe 4.2.1 cu acelasi baseband. Telefonul e unlock. Dar la Carrier imi apare not available (nici la 4.3.3 si nici la 4.2.1) si nu isi ia update-ul de setari si nu imi merge internetul. Sunt pe Orange. Ce ma sfatuiti?

Am incercat cu unlockit.co.nz si tot nu vrea!

[ Ignoră ]   [ # 777 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

alexnestian: cei de la suport tehnic de la Orange ce au zis ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 778 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.05.10

Nu iti merge internetul pentru ca nu ai Carrier Update instalat prin iTunes. Foloseste Carrier reset fix din sursa: http://cydia.pushfix.info . Daca nu merge, incearca sa il activezi cu SAM.

[ Ignoră ]   [ # 779 ]
RankRank
Jr. Member

Iphone 3GS cu baseband 6.10 , se poate face jailbreak [...]? am facut din greseala upgrade…sau se poate face downgrade? am avut 4.19 cred inainte…mersi !

[ Modificat: 02 Iunie 2011 08:50 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 780 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lend of Ciois
Macuser din: 13.06.09

am un iphone 3g cu 4.1 jailbreakuit,activat si deblocat(baseband 05.13.04).Vreau sa fac update la 4.2.1 fara a face insa update la BB de iPad.Mentionez ca am nevoie de jailbreak,unlock si activare.Se poate asa ceva ? Din cate am vazut se poate iar ceea ce trebuie sa fac este un custom firmware cu sn0wbreeze 2.2(care nu face update de BB) si dupa aceea shift+restore in itunes la acel custom firmware si unlock cu ultrasn0w din cydia iar baseband-ul ramane 05.13.04.  Ce ziceti ? Merge varianta asta ?

52 din 56
52

‹‹ Semnal iPhone 4      handsfree iPhone 3G ››