7 din 56
7
4.x Unlock si Jailbreak
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.05.09

este iesit din garantie si sunt al 2-lea user - ca sa merg la orange imi vor cere mii de bani cred…

Semnătură 

MBP 13 Late 2017
iMac 27 5K, Late 2015

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

O noua veste…
Se pare ca cei de la Dev-Team vor sa pastreze UNLOCK-ul pt 4.2 (care va aparea in Noembrie)....unlock-ul ultrasn0w adik….tocmai pt ca Apple sa nu inkida “intrarea” prin care au facut baietii astia unlock-ul (fiind nevoie pe urma de un nou UNLOCK)...mai ales ca mai e putin pana in noembrie si ar fi irosit acest exploit doar pt cateva saptamanii….cel mai probabil, la 5 min dupa ridicarea iOS-ului (4.2) in iTunes, vor posta si ultrasn0w
Insa se pare ca se creeaza un nou tip de “zapada”, acolo in www…...o zapada verde ca lamaia verde....textul de pe pagina poate avea mai multe conotatii…...ironie….alt joc strategic de a baga Apple in ceatza…sau poate doar face misto de noi Geohot…...hmmmmm, care sa fie oare??

Povestiile pot fi multe
......Daca cei de la Dev kiar vor sa pastreze ultrasn0w pt 4.2 fiind un exploit important si mai complex, e posibil ca GeoHot sa lucreze in paralel pt a gasi alt unlock pana la 4.2, din bunavointza
......GeoHot e nervos ca cei de la Dev nu lanseaza unlock pt 4.1 BB 05.14.02, si ca vor sa il pastreze pana apare 4.2,  asa ca s-a ambitionat si scoate el un unlock…..pt ca are si el nevoie :D
......GeoHot are un EGO imens si vrea sa fie el primu in toate…..
......etc

Acum nu putem decat sa verificam in fiecare zi pana apare vreo veste oficiala….si mai exacta!

Bft ALL!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.09.08

Salut populatia care nu doarme si mananca mar ☺ Eu am AiFON 3GS/ISO4.0.1 si vreau sa fac update la 4.1. Greenpois0n, ofera si solutia de activare, jailbreak si unlock sau unlock-ul il fac din cydia?

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
Rank
Newbie
Din: Galati - momentan
Macuser din: 18.10.10
code4power - 18 Octombrie 2010 12:54 AM

Salut populatia care nu doarme si mananca mar ☺ Eu am AiFON 3GS/ISO4.0.1 si vreau sa fac update la 4.1. Greenpois0n, ofera si solutia de activare, jailbreak si unlock sau unlock-ul il fac din cydia?

Exista doua modalitati de a face update:

- direct cu iTunes numai ca in cazul asta iti va face update si la baseband deci vei pierde unlock-ul ca si mine wink - dar vei putea sa-i faci JB cu Greenpois0n sau Limera1n.

- sau varianta a doua ar fi sa cauti pe google cum sa faci update cu “preserve baseband” - si dupa iti poti face atat JB cat si unlock wink

Semnătură 

MacBook Pro 2.4Ghz Intel Core 2 Duo
Iphone 4 32Gb locked AT&T - transformat in iPod datorita updatelui la 4.1 - unlock pending
Iphone 4 32Gb neverlocked - my precious smile

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Pe mine jailbreak-ul la 4.1 si unlock-ul la iphone-ul 4 m-a lasat fara MMS (nu se trimit pur si simplu, serviciul e activat) si fara posibilitatea de a activa facetime

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
Rank
Newbie
Din: Chisinau
Macuser din: 17.11.09

baieti am dato in bara , nu mam uitat bine ca nui unlock pentru 4.1 la 3G si nustiu cum sal readuc la veata , este un telefon de serviciu si pina duminica nu am timp cum pot sal readuc la 4.0.1 nu am salvat baseband :(

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 25.03.10

nu ai ce face
decat sa astepti unlock
prin noiembrie..

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Scuze ca ma bag in seama, dar m si o curiozitate, acest baseband este unic? De ex. 3G-urile de 8Gb de la Orange produse in perioada xx.yy-zz.yy nu au toate acelasi baseband? Prin upgradarea la 4.0.1. nu vor avea, din nou, acelasi baseband final?

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Cand upgradezi ios se upgadeaza si bassebandu,iar cand downgradezi ios-ul bassebandul ramane neschimbat si nu prea se mai poate face nimic deocamdata.Deci dupa cate am citit pe ici pe colo poti face uppgrade cu tinyumbrella care iti pastreaza bassebandul.dar daca ai facut deka cu itunes…nu stiu daca poti face ceva.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
Rank
Newbie
Din: Chisinau
Macuser din: 17.11.09
papas - 19 Octombrie 2010 12:06 PM

Cand upgradezi ios se upgadeaza si bassebandu,iar cand downgradezi ios-ul bassebandul ramane neschimbat si nu prea se mai poate face nimic deocamdata.Deci dupa cate am citit pe ici pe colo poti face uppgrade cu tinyumbrella care iti pastreaza bassebandul.dar daca ai facut deka cu itunes…nu stiu daca poti face ceva.

ei bine eu una nu inteleg update la firmware se face pe baza de soft la momentul instalarii IOS , asta inseamna ca sunt scripturi ce face aceasta blocare , nu inteleg cum nu se modifica fragmentul asta de script de pe cel nou pe cel vechi adica de inlocuit manual, :( am ramas fara telefon din cauza la tema asta :((( am citit numai titlul
“4.1 Unlock si Jailbreak” si ma dus in eroare, crezind ca deja este solutia :((((

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Nu dispera!O sa se rezolve in curand.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
Omicrus - 19 Octombrie 2010 03:29 PM
papas - 19 Octombrie 2010 12:06 PM

ei bine eu una nu inteleg update la firmware se face pe baza de soft la momentul instalarii IOS , asta inseamna ca sunt scripturi ce face aceasta blocare , nu inteleg cum nu se modifica fragmentul asta de script de pe cel nou pe cel vechi adica de inlocuit manual, :( am ramas fara telefon din cauza la tema asta :((( am citit numai titlul
“4.1 Unlock si Jailbreak” si ma dus in eroare, crezind ca deja este solutia :((((

Pai nici nu trebuie sa intelegi, chestiile astea trebuiesc intelese de cei care se ocupa cu asa ceva, noi, utilizatorii de rand suntem datori sa CITIM cu atentie si sa NE DOCUMENTAM 3 zile la rand inainte sa facem o treaba pe care n-am mai facut-o sau nu suntem siguri pe ea. Sau, daca tot suntem pe forum, sa intrebam smile

Dupa cum iti zicea si colegu mai sus, o sa apara si unlock ptr baseband-ul actual, cand insa, nu-ti poate spune nimeni cu exactitate.
Rabdare si tutun :p

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRank
Jr. Member
Din: ..
Macuser din: 30.11.07

buna baieti. as avea si eu o intrebare: Se poate face unlock la iPhone4 blocat cu 4.1? l-am primit din usa si il tin in dulap. astept raspuns.ms

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Nope….deocamdata nu se poate….cred ca acelasi lucru o sa patesc si eu cand vine al meu….dar din Canada :(....pffff….
Tot ce putem sa facem e sa asteptam pana iese UNLOCK-ul la ultimu BaseBand de 4.1….ori din partea celor de la Dev-Team aka ultrasn0w….ori de la Geohotz aka limesn0w.

Deocamdata timpul nu tine cu noi…unele zvonuri spunand ca unlockul va fi scos deabia in noembrie cand o sa fie lansat si ultimul iOS…4.2
Sa speram ca nu e asa….si daca este asa sa speram ca apare cat mao devreme in Noembrie…..
Nu pot sa zic decat….caca

Bft all!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Se lucreaza: pwnage tool.

7 din 56
7