problema sincronizare.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

deci, deschid topic nou pentru ca in cel cu iTunes 10 mai sunt si alte probleme de discutat.
Deci, nu mai suport. Nu stiu ce sa fac. Problema e urmatoarea:

Am iPhone 3gs 16 gb, soft 4.0, fara jailbreak sau unlock. La inceput se conecta super ok, se sincroniza ok, fara probleme. De vreo 2-3 luni cred, apare in iTunes, eventual incepe sincronizarea dupa care dispare iPhonul din iTunes. In iPhoto la fel, apare, zice ca face transferul pozelor, le copie pe toate in 2 secunde dupa care imi zice ca unele fisiere nu au putut fi transferate pentru ca nu sunt tipuri de fisiere recunoscute (adica toate pozele), si dispare din stanga iPhoto, de unde ar trebui sa apara.
  In iTunes, dupa ce dispare din lista de device-uri din stanga, pe telefon apare in continuare cum ca el se sincronizeaza. Am dezinstalat iTunes cum a sugerat cineva (cu app cleaner), trecut de la itunes 10 la 9, la fel. Azi am trecut inapoi la 10, poate-poate.
  Inclin sa cred ca e o problema de conectivitate. Am si iPhoneDisk.app instalat si la asta face la fel. Apare la conectare si dispare in 3 secunde, nu apuc sa fac nimic. Am incercat cu alt cablu, nimic. Pe listele de discutii Apple mai sunt cativa omuleti cu probleme de genul asta, dar sunt pe windoz si nu cred ca se poate aplica ceva.
  Exista drivere USB pentru Mac? Am un mini late 2007, luat in 2009. Se pot updata?
  Acum, in timp ce scriu, am conectat iPhonul la hubul USB, la portul USB la care e conectat in mod normal hardul extern (care functioneaza, am acces la el) Chestia ciudata e ca in iTunes apare ca si conectat, zice ca ii face backup-ul, step 1 of 2, dar sta asa de vreo juma de ora. In iPhoto zice “Loading Photos” tot de atunci cand l-am conectat. Telefonul imi zice “Sync in Progress”, dar are un semn de exclamare itr-un triunghi galben si zice ca “Charging is not supported with this accessory”. Am dat un click pe iPhone in iTunes, in lista deviceurilor conectate si a inghetat. Restart iPhone, s-a deschis singur iTunes, a inceput bara de progres la backup. Se pare ca acum ar merge, dar dureaza cred juma de noapte sa termine de facut backup si transferat poze.

Idei, ceva, despre ce ar putea avea?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pare ca problema e la iPhone. Vezi cum se comporta acum, dupa ce termina sincronizarea asta de dupa restart.

Nu poti sa treci la 4.1?

Sau, se poate sa se fi bulit ceva hard in iPhone. In cazul cel mai bun, o fi ceva mizerie la conector; curata cu grija. Daca nu vrea, e ceva mai grav; garantie?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

eventual incearca o reinstalare a iOS-ului iPhone

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu as incerca si la alt calc. daca tot asa face e clar ceva cu iphoneu

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

multam mult de raspunsuri la toata lumea.
Deci, s-a rezolvat “de la sine”, cumva. Dupa ce a terminat sincronizarea atunci a ramas conectat si am reusit sa instalez 4.1. Dupa aceea l-am sincronizat si cu alt laptop (win) si cu macu (mini). De atunci e ok. Are garantie, cred ca am avut probleme cu USBul de la mac.

‹‹ Sbsettings pe 4.1      Problema FaceTime ››