Salutare,
Sa fiu concis: iMAC 21,5 / Snow Leopard pe o parte. PowerBook G4 / Tiger dincolo.
Cablu ethernet in iMAC, netul nu are probleme. am dat internet sharing, a mers fara probleme net pe PowerBook.
De la o vreme, internet nu mai merge pe PowerBook, conexia e buna, faci tot ce vrei, se recunosc, dar net iMAC-ul nu mai da.
Nu am fost atent, greseala mea, de cand nu mai merge, vis-a-vis de trecerea de la 10.6 pana la cea actuala 10.6.4
Am incercat cred, toate variantele de configurare, de la automatic la decicate DHCP si IP dar manual.
Nici Tiger nu are probleme, ca am IP separat pe cablu si netul merge pe ethernet, dar e altceva, stiu.
Si nu in ultimul rand, am avut o problema cu portul ethernet, hardware, si dupa cum probabil stiti, mi-a fost inlocuita toata placa.
Nu mai tin minte, ca sa va dau direct link, unde am citit, era declaratia unui user din SUA care sustinea ca a vorbit pe Genius cu cei de la Apple care ar fi spus ca au taiat suportul de internet sharing din snow leopard. Posibil ?! Nu stiu.
Multumesc.