Salut !
De ceva timp incoace am vrut sa-mi deschis un website (nu pentru romani neaparat , ci international) despre iDevice-uri cat si tot ce inseamna Apple.
Aceasta dorinta a luat forma in maxim doua zile. Nu am stat mult pe ganduri si m-am pus pe cumparat si pus jos pe foaie tot ce am nevoie.
In aceste doua zile sa format numele AppleMod.
Momentan ma axez pe platforma cumparata de mine, vBulletin. Am lucrat cativa ani cu ea insa pe o versiune mai veche, aceasta momentan ma bate ca sa spun asa.
Logo-ul cat si sigla este facuta de un prieten , de aici si descrierea in footer. vBulletin-ul + domeniul .com + inca unu in .net (pentru un viitor repo in caz ca ne axam si pe Jailbreak) + certificat de originalitate Godaddy toate cumparate legal.
Ceea ce caut:
Un partener care imparte aceeasi dorinta ca si mine, sa faca totul din placere , o persoana cu ideei multe dar ca si mine..prea singur sa si le puna in aplicare.
El trebuie sa ai cunostinte in Mac OS X , PhotoShop , PHP cat de cat si binteineles sa mai fi lucrat cu vBulletin.
Eu dispun de serverele de hosting , viitoare servere pentru intregirea proiectului.
Momentan bani…eh..momentan nu ma intereseaza bani din acest proiect, poate dupa promovare.
Astept pareri , sugestii , orice..pe PM sau la . / .
Sper ca nu am postat unde nu trebuie.
Toate cele bune !