Salut ! Am un ipod nano de 8 gb din generatia 3.Toate bune si frumoase instalez Itunes pun muzica,poze pe el il folosesc 2 zile,iar pe drum in timp ce ascultam muzica se opreste fara sa i se intample nimic,incerc sa`l aprind si imi apare pe tot ecranul un cerc rosu cu un X rosu in centrul sau.Am incercat sa`i dau restart(apasand butonul de select si butonul de meniu in acelasi timp),dupa ce se reseteaza apare icoana de la Apple cu marul acela apoi intervine din nou imaginea cu cercul si X-ul..Am incercat sa`i dau restore..cu greu abea am apucat sa`i dau deoarece cand se conecteaza la calculator imaginea aceea cu cercul si x-ul apare mai rar.Dupa ce i`am dat Restore am inceput sa pun 2-3 melodii..Toate bune atata timp cat Ipodul era conectat la calculator.Ii dau eject scot cablul USB apoi selectez limba(deoarece il dadusem Restore) intru in playlist incepe melodia iar dupa cateva secunde se inchide si apare din nou eroarea cu Cercul si x-ul rosu iar sub imagine ma trimit cei de la Apple pe http://www.apple.com/support/ipod (am facut tot ce spun dansii acolo si tot degeaba).Va rog mult cei care stiti despre ce e vorba sau daca a mai intalnit cineva problema aceasta si a rezolvat`o sa spuna cum !!! HELP ME!! Numai bine