cum ascult fisiere de muzica wma si cum le transform in mp3?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

cum ascult fisiere de muzica wma si cum le transform in mp3 pe platforma os x tiger?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Aoleu! Bun venit in lumea mac. E nasol cu wma. Exista niste programele care convertesc wma-ul in mp3 sau aiff sau mama naibii ce-o fi. Incearca sa dai jos Flip4mac. Dupa instalare, ai sa poti asculta cu quickTime.
In mac, regii sint AAC, reginele, mp3, FLAC, Oggvorbis etc. DE unde mama naibii faci tu rost de atîtea wma?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

acum am trecut de la windows la mac si aveam muzica in format mp3 pe windows dar cand sa le copiez pe mac am observat ca unele sunt mp3 si altele wma.
si daca iau flip4mac pot sa ascult cu itunes sau nu le pot transforma in mp3 si ele raman asa cum sunt doar ca le pot asculta?
mersi,

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu poti asculta cu iTunes, din pacate, Iti trebuie un convertor. Incearca asa, nu le stiu pe dinafara, dar pentru wma e greu de gasit: SoX Wrap, SoundConverter, Ogg Drop X, Sound Grinder, Music Man. Cu unele s-ar putea sa ai noroc.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

EasyWMA, dar e pe bani. Poti convertesti wma in mp3. http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/23003. Pentru mai multe detalii da un PM.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

va recomand Switch
stie o gramada de formate, inclusiv wma (unele de care nici nu am auzit)

e cel mai bun pe care l-am gasit